![]() |
Cytuj:
ad 2. o to wlasnie mi chodzi, do tego kiedys dojdzie ad 3. Jestem ciekawy jak to u niego wyglada up. Nie przyjmuja all 90lvl...to sa turtle!!!! |
Cytuj:
Co do invitowania nowych osób nie ma samowolki w gildi , tylko każdy invite jest głosowany (ofc. gildia musi sie zgodzić na otwarcie rekrutacji). |
Update Zima 2006;)
|
Wrescie cos sie ruszylo...
Nocta i Keno Hunted, watpie ze sie wyplaca... Wrescie Dpft sie postaralo... 2 PA polecialo:D |
za co maja hunta?czy Ci co maja u nich pro moga tez padac?:]wiecie troszke nie gralem wiec..
|
|
i abrdzo dobrze;] niedlugo juz sie troche osob huntowanych zbierze a wtedy zawsze gra robi sie ciekawsza^^
|
Hah nareszcie ten palant Noc hunta zalapal.PA zasrany.Hunta chyba za Drana zlapal z tego co mowili.
|
nom Noc to noobek :P i dobrze ;]
kur wa mam 1 na semestr z matmy.. ładnie co nie ?? :P |
nie tylko za zabicie ziomka aaty ale to przesadziło ;P
|
Cytuj:
|
^.^
Nudaaa moze tak kazdy z nas napisze:
Najwiekszy PA: Najwiekszy PG: Najbardziej respect player: Najlepsza Gildia: Najwiekszy nOOb: Najlepszy Knight: Najlepszy Pall: Najlepszy Sorc: Najlepszy Druid: Ofc z Arcanii :P |
Najwiekszy PA: ~
Najwiekszy PG: Aata Arhari (w tym momencie) Najbardziej respect player: Fosfik Najlepsza Gildia: Sunrise, Coffee (nie istniejace) Najwiekszy nOOb: Bedurion Najlepszy Knight: ~ Najlepszy Pall: Sheriff Woody Najlepszy Sorc: Fosfik Najlepszy Druid: Sua Mea |
jejq juz nie ma cie co pisac :P
ja mam chanty od 20 osob i nie moge za bardzo grac :D wogole aracania jest zjebana na maxa trimera rox. moze jakby nie bylo dpft albo przynajmniej grali by jakos normalnie bez sprzedawania tej jebanej protekcji co 2 nobowi i nie szerzenia takiego pa i hantow za nic to moglo by byc fajnie :) |
Najwiekszy PA: -
Najwiekszy PG: Aata Arhari ale jest jeszce kilku dobry PG;D Najbardziej respect player: Fosfik Najlepsza Gildia: nie wiem do konca w jakim sensie najlepsza Najwiekszy nOOb: - Najlepszy Knight: Leszczu Dragonbreath Najlepszy Pall: Alunir Najlepszy Sorc: Fosfik Najlepszy Druid: Sua Mea, Bellish Elane |
Najwiekszy PA: Lindlay
Najwiekszy PG: Aata Arhari Najbardziej respect player: Shyan Aurelius Najlepsza Gildia: Dpft ;( Najwiekszy nOOb: Soul Shady Najlepszy Knight: Dark Thork Najlepszy Pall: Sheriff Woody Najlepszy Sorc: Fosfik Najlepszy Druid: Sua Mea |
Cytuj:
|
Najwiekszy PA:ojjj duzo bym znalazl takich
Najwiekszy PG:aata, Najbardziej respect player:farlyn,alunir,crisms, Najlepsza Gildia:ppg(na poczatklu serwa) Najwiekszy nOOb:bedurion/perrymon(ten nowy owner;p),nocta~, Najlepszy Knight:shozz Najlepszy Pall:alunir Najlepszy Sorc:medi? Najlepszy Druid:belli,caradiska;* dodalbym ze neiktore chary pozmienialy wonerow wiec zazwyczaj tyczy sie wszystko tych nowych |
Najwiekszy PA: Fosa...ale obecnie nikt nie robi wielkiego Pa
Najwiekszy PG: Aata (vorith i bedu 6miechow temu) Najbardziej respect player: Alunir, Leszczu, Fosa i Fary Najlepsza Gildia: Dpft... Wiadomo Panowali, Panuja i beda Panowac Najwiekszy nOOb: Valiris, Nocta, Keno... Najlepszy Knight: Leszczu Dragonbreath... i dawny Troy Najlepszy Pall: Alunir... Najlepszy Sorc: Medivh i Damoon... Najlepszy Druid: Sua Mea za wytrwalosc... |
Najwiekszy PA: Nooby protectorowane przez Turtli ;)?
Najwiekszy PG: Aata Arhari Najbardziej respect player: Shyan Aurelius & Fosfik Najlepsza Gildia: Dark Purples Faster Turtles / Era Zero ( niestety już nie istenieje :[ ) Najwiekszy nOOb: Bedurion ? Najlepszy Knight: Ellis Avano, Morix Bord, Mad Shao Najlepszy Pall: Eldyn Avano, Arcal Avano, Shyan Aurelius Najlepszy Sorc: Rhargar, Fosfik Najlepszy Druid: Caradis =] |
Najwiekszy PA: Hm... nie zmieściło by się
Najwiekszy PG: Aata Arhari Najbardziej respect player: dla mnie nie ma takiej osoby Najlepsza Gildia: Dark Purples Faster Turtles no i może Blair Team Najwiekszy nOOb: Noctambulant i keno sole Najlepszy Knight: tu nie mam typu Najlepszy Pall: Alunir Najlepszy Sorc: tu też nie mam typu Najlepszy Druid: Bellish Elane , Sua Mea |
\o.O/
Najwiekszy PA: o,o? swiety mikolaj o,o?
Najwiekszy PG:Aata Najbardziej respect player:Leszczu, Fosa Najlepsza Gildia:dpft Najwiekszy nOOb: o,o? moze ja o,o? Najlepszy Knight:Leszczu Najlepszy Pall:Alunir Najlepszy Sorc:Fosfik |:? Najlepszy Druid:Sua |
Najwiekszy PA: duzo ich
Najwiekszy PG:Aata, Frikow :) Najbardziej respect player:Leszczu, Fosa, med, Frikow :p Najlepsza Gildia:dpft Najwiekszy nOOb: wystarczy pojsc do carlin... Najlepszy Knight:Leszczu Najlepszy Pall:Boroth Najlepszy Sorc:Fosfik med, aata Najlepszy Druid:Sua belish |
Najwiekszy PA:kazdy kto ma wladze;]
Najwiekszy PG:Vorith i stary Bedek chyba Najbardziej respect player:Lamusini Najlepsza Gildia:Winter Fresh;] Najwiekszy nOOb:uuu duuuuuuuuzo ale na czele Soul Shady;] Najlepszy Knight:Arcania nie posiada takowego Najlepszy Pall:Lamusini Najlepszy Sorc:proste ze ja:D, Fett? Longentic jakos tak;], Fosfik Najlepszy Druid:Sua??:) tu mala konkurencja;] |
Najwiekszy PA: ~Yrverion/szwed ktory dostal bana , niepamietam dokladnego nicka, ale taki byl pop**rdolony ze masakra
Najwiekszy PG: Arriski ,Vorith, old Bedu, Aata Najbardziej respect player: ogolnie to ludzie z mojej ekipy Najlepsza Gildia: KGB/CN Najwiekszy nOOb: Dabe Salska/Van Hels'ing/ Najlepszy Knight: Radena Silva Najlepszy Pall: Sorrow osk ;]/Sherrif /Lamu Najlepszy Sorc: Fosfik Najlepszy Druid: Sua Mea Widze ze na Arcani juz calkowicie nic sie niedzieje sadzac po temacie i od czasu do czasu lookając na forum , ehh.... Kiedys to byl Serv.., najlepszy na jakim gralem, a teraz nawet niepolecam na nim grac ,niema po co, Fajnie tylko powspominac........... |
Cytuj:
arathorn yr~ tez niepamietam 2 czesci ;p ale na 100% esp fakt ale to bylo kiedys i raczej bym go dodal do grupy najwiekszy noob ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wesołych Swiat...Oby Arcania byla taka jak rok temu... niestety zaczyna robic sie nudno...:D
|
o.o
Cytuj:
|
Błędna jest wasza intepretacja powstawania new guildi
Nowa guildia nie powstała poto aby wywołać wojne tylko ludzie chcą mieć druzyne własny chat itp... a straszenie typu wojna!! nie rozpęta next war
Pozdro.:) :) |
Najwiekszy PA: Jest Ich Kilku
Najwiekszy PG: Ataa Najbardziej respect player: Jak Dla Mnie :Luki ; Fosfik Najlepsza Gildia: Dpft Najwiekszy nOOb: Bedurion. Nowy owner Voritch (ban ^^) i Sua Mea Najlepszy Knight: Leszczu Najlepszy Pall: Alunir Najlepszy Sorc: Fosfik Najlepszy Druid: Bellish Elane , Caradis |
Najwiekszy PA:~
Najwiekszy PG:Aatha Arhari Najbardziej respect player:teraz oewnie Luki;] Najlepsza Gildia:~ Najwiekszy nOOb:bedurion Najlepszy Knight:lesczu, fonrar Najlepszy Pall:alunir Najlepszy Sorc:aata ( nie czaje tych ktorzy pisza, ze to jest jednak fosfik-.-) Najlepszy Druid:sua? |
Zmień temat bo to ci nie pasuje nie znasz sie na wojnach
nie wiesz jakie są obecnie stosunki pomiędzy tymi guildiami wiec posty prowokujące wręcz wojne są niepotrzebne tak samo jak niepotrzebna jest wojna
|
Bedurion Noobem??
Stwierdzenie że Bedurion padając od Fosfika zachował się jak noob lecz wolał bym nie ingerować zbytnio w to ponieważ nie widziałem tego na własne oczy
Ale patrząc niżej wymienionych pónktów jest UE Fosfika jest tylko w niewielkim stopniu silniejsze od UHa Beduriona HP i Skile Beduriona zdecydowanie decydują o wyniku pojedynku Są osoby które twierdzą ze fosfik miał SD na hotkeyu owszem tak mogło być i zapewne było ale Bedurion tez miał Uhy na Hotkeyu Więc po ostatnich 2 update to jakie kto ma pvp przestało być znaczące ponieważ zaznaczyć postać i naciskac na np: F4 nie jest żeczą wymagającą specjalnych umiejętności bo własnie naciskanie któregoś z F należało do czynnosci wykonywanych przez beduriona a Fosfik miał dużo więcej roboty gdyż pamiętał o Utamo VIta Pamiętał o SD o Ue i o MF a bedurion zaznaczył i bił bo z tego co wiem exori to tam zbyt wiele nie padło więc łatwiej miał Bedurion (nie wspomne o dominacji LVL) Czyli nie nazwał bym Beduriona noobem tylko graczem który nie połapał sie jeszcze w ułatwieniach które dały mu update a moze było tak że bał się z fosfika nie wiem sam czy zachował bym się inaczej bo nawet gdyby zabił fosfika 1raz 2 razu by nie było dziwi mnie jednak akcja Perrymon Fosfik bo każdy wie ze Perry i Bedurion to ten sam owner ale tej walki juz nie skomentuje thx |
Cytuj:
OMG... jak niewiesz jak bylo to nie pisz bo to bajki... Fosa solo by nigdy nie ubil beduriona za duzo ma hp. Fosfik na forum i na tibii cieszyl sie jak male dziecko ze ubil solo 201ek~(w sumie fosa jest dzieckiem) a tak naprawde bedu byl na afku to kazdy potrafi to uczynic...:P KONIEC TEMATU O TYM Co do wojny... Arcania moze juz nie jest taka jak kiedys... ale jednak arcania bez wojny to nierealne!! Daje czas do wiosny i war bedzie:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
p.s Arcania taka jak była kiedyś już nie wróci i trudno.. Można teraz liczyć tylko na lepsze dni i mniej noobów :) |
Cytuj:
Nie chodzi tylko o ta jedna sytuacje, chodzi o caloksztalt |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |