![]() |
Cytuj:
Jak bedziemy kontrolowac handel na kontynencie?/Poprzez informatorow. Kogo juz zabilismy? /Nikogo Co sie stanie jezeli ....... /Zapytaj go o to pewno nic sie nie stanie :) Jak go zabijecie?? / kogo?? Czy ktos to bierze na powaznie / Raczej Czy auroth cierpi na nude? / Raczej nie Czy istnieja screeny..../ Dont know Czy BIP to polacy / Nie wiekszosc bipa to Szwedzi 90+% Nie wiem co ci to da ale chciales to masz... |
Dzięki.
Cytuj:
|
Cytuj:
Podobno nie ma głupich pytań... A to mnie rozjebało... Weż sie lepiej wyjeb na plecy i udawaj stonke xDD |
Cytuj:
A co do tego zkąd jest BiP, znam prawie wszystkich z rl'a...naprzykład wczoraj byłem na piwie z Lootarem a puźniej na romantycznej kolacji z Nok'ha... Poza tym ten 173 level jest w naszej guildi więc co mamy mieć do niego ? Teoretycznie nam wszystko wolno...prawda ? ;) |
Cytuj:
Nie wiem czy Auroth cierpi na nudę ale mnie bawi dojeżdżanie takich lamusów jak ty.B) |
Cytuj:
pa jest fajne :( |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie ma głupich pytań,są tylko głupie odpowiedzi. ps. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Może tym,ze zwróciłem uwage osobie która tak robi. Miałem nadzieje,ze tym razem pomyslisz,zanim coś napiszesz.:baby: |
Cytuj:
ciota która się ukrywa ;D |
Cytuj:
|
Slodki Pomek, Kensai, chyba się szykują następne bany kont :p Hehe.
|
@up
chyba sie szykuje hunt "hehe" |
@up
Ale on przeciez nei gral 2 dni :((((( |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
-masz słabe skille -hunted? Hehe, współczuję. Może zamiast 2 godzin na tibii poczytalibyście jakieś książki, bo ze słownictwem też wieje nizinami. |
Cytuj:
Trzeba ogarnąć ten "chaos" ;d dobrze, że nie ma go, dopiero by narobił bigosu xd |
Cytuj:
Bo nie zgadzam sie z "super wypasionymi i doswiadczonymi "graczami safiry? Nie uzywam słów takich jak ch..j, ku...a, je...ać itp? ze nie pisze co drugi post "hunted" lub "noob"? Cytuj:
Uwazaj bo na wazelinie można sie nieźle poślizgnąć :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym nie mam w zwyczaju także klękać i mówić "guru" do innych tylko dlatego,ze mają 50+ lvl. Sorry,ale jakoś nie widziałem znaczka "pisac tylko lev 50+" Cytuj:
przykład Cytuj:
|
mauri to wyglada jakbys wlazil w dupe ;; ale chyba sie nie miescisz
|
Cytuj:
@Level Wg mnie ty nie wiesz co to znaczy czuć respekt do kogoś, bo cały czas anonimami piszesz. I co jesteś mocny w słowach, jak nikt nie wie kim jestes??Jesteś takim samym smieciem, jak każdy z noobów stojących bez celu przed depo, dopóki nie pokażesz swojego prawdziwego oblicza. Jeżeli chcesz, żeby mój stosunek do Ciebie się zmienił to pokaż, że na to zasługujesz("na szacunek trzeba zasłużyć"), o ile ty grasz na saphirze :baby: ... to chyba na tyle, srry za wcześniejsze posty, ale oba na kacu pisałem yyykkk |
Cytuj:
Skończcie te wasze je**** klutnie po z tematu Wydarzenia ze swaitow robi sie "Czacik" :D a napewno każdy by chial wiedziec co sie dzieje na naszej wielkiej Saphirce :D Pzdro |
@up
Nic sie nie dzieje Tylko to ze draco wrucilo na serva :) |
Cytuj:
Nic się nie dzieje prócz tego, że draco wrócił na serwer. Czyli pora zajrzeć do słownika;) Skończcie tą jałową dyskusję jeśli nic normalnego nie możecie poprawnie napisać. |
Ten post Aurotha, który "wyczyścił" wszystkich z huntów nie jest w pełni przestrzegany, dowody??
Fujar Nov 25 2006, 23:17:30 CET Killed at Level 54 by Lootarkungen <-- reason of my retired. Raiden Drengist Nov 21 2006, 18:39:58 CET Killed at Level 53 by Nobztrakt and by Baron von Nebulus Znam obu (lepiej fujara) i wiem, że dedy nie są z ich winy. Po prostu Szwedzi się zabawiają ;S Niby małe niedociągnięcia, ale dla mnie duże :( Na szczęście draco nie ruszają :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dudek_lfc, no poprostu brawo...twój post okazał się tak błyskotliwy że zawiesił rozmowę w tym temacie...
|
w sumie to ten temat byl o wojnie a wojny nie ma wiec mozna by zalozyc nowy albo poprostu dac zdechnac temu ;]
|
pytanko
Elo zamierzam grac na Saphira moglbys mi cos o tym servie powiedziec. Czy są PA, expowiska zajmowane na kartki(lebele), czy są prowadzone wojny i jakie są ceny. I jak ogólnie oceniasz ten server..
z góry dzieki |
Cytuj:
Żeby nie było OT to powiem że polecam Saphire. Mało osób dosyć trochę pk się kręci ale jest dużo polaków na wysokich lvl. |
Ja moge powiedzieć jedno...
Na saphirze raczej nie można narzekać na nude xD Btw. Aktualny price list znajdziesz na saphira forum ;p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |