Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Danyth Knight 22-10-2006 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1042691)
General Guzz
Oct 22 2006, 11:59:07 CEST Killed at Level 53 by Kashrius da'Roc
and by Meffis
juz ex-mamber Exoduz

yama zalozyl gildie i nic wiecej ;p

hmmm... czyli bendziecie zabijac czlonków gildi Yamy ??

Mocny Smok 22-10-2006 19:40

ja juz wam mowilem dawno ze downfall jest razem z arc ale gowno was to obchodzilo :) . Nie niszczy sie matki bo jest za mocna to sie niszczy zolniezy ktorzy sa slabsi i sa sponsorowani przez matke i oni traca przez to kase jak padaja [ porownanie do mrowek :P ] ale co was to obchodzi :p wy chcecie arc zajebac a nie Downfall bo to jest smiec :) oby tak dalej

Olorion. 22-10-2006 20:04

noo spx, a jaka maja pewnosc ze dolaczymy do arc

Lovah 22-10-2006 20:08

Gadałem z kolegą i on powiedział, że Downfall nie naruszone, pozostanie neutralne, wiec bez obaw ;p

Dexusah 22-10-2006 20:13

niezly rzarcik :)

berger 22-10-2006 20:53

@Danyth - To zalezy od yamy ja sie na ten temat nie wypowiadam jesli beda neutral to nie mamy powodow by ich bic.

Panowie spokojnie.

IridiaCarlinPk 22-10-2006 21:13

ciekawe jak powidzmy loth zalozyl by se gildie i chial byc neutralny napewno padl by i cala jego gildia hunta miala by a u nich jest przeciwnie robia se gildie niby nutralni sa wyhcadza se z wojny;p
sneak attacki na takich;p

Thoris... 22-10-2006 22:16

@Up
Na moje oko to mysle ,ze oni to robia bo mysla ze moga wychodzic z wojny odtak bo arc ma przewage fragów ...

Jezeli w Exoduz czy tam gdzies sa ludzie walczacy wczesniej pod szyldem Triad czy Arc i myslac ze opuszczając wczesniejszą gildie i deklarujac swoją "neutralność" na forum tibi.com staja się wolni to sie myla. Przykład :Xaliin i Thunder~

Ilnic 23-10-2006 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thoris... (Post 1043581)
@Up
Na moje oko to mysle ,ze oni to robia bo mysla ze moga wychodzic z wojny odtak bo arc ma przewage fragów ...

Jezeli w Exoduz czy tam gdzies sa ludzie walczacy wczesniej pod szyldem Triad czy Arc i myslac ze opuszczając wczesniejszą gildie i deklarujac swoją "neutralność" na forum tibi.com staja się wolni to sie myla. Przykład :Xaliin i Thunder~

Najbardziej mi sie podoba to : "przykład :Xaliin i Thunder~" buahuahau cieszysz sie, ze padlo 2 jednych z najwiekszych nobow na h lvlu ktorzy kompletnie nieumia grac

Danyth Knight 23-10-2006 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1043437)
@Danyth - To zalezy od yamy ja sie na ten temat nie wypowiadam jesli beda neutral to nie mamy powodow by ich bic.

Panowie spokojnie.

Berger nasz gildia jest neutralna. Wienc licze ze to co napisales okaze sie prawda:)

Thoris... 23-10-2006 15:23

@Ilnic
Trudno ze ukazujesz mojego posta w calkiem inny swietle niz ja myslalem piszac go w zasadzie chodziło mi o odpowiedz komus tam wczesniej co bedzie z takimi ludzi i po to dałem przykład a ty odrazu wyjeżdzasz mi ,że sie ciesze ze ktos kto moze nie gra swietnie i nie jest bogiem pvp pada.

Ps: Ciesze sie z każdego fraga który uda sie zrobic na stronie pzreciwnej...

A tak z innej beczki to troche czytania ze zrozumieniem by ci sie zdało ...

Massior 23-10-2006 17:18

Rikki Montana :
Killed at Level 92 by Aureliuss and by Kashrius da'Roc.

berger 23-10-2006 17:22

Killed at Level 92 by Aureliuss and by Kashrius da'Roc

Rikii montana

XD spokojnie panowei... bedzie wiecej xD

kucharz 23-10-2006 19:05

aewwwwwwwwwwwwwwww xD

Neztas 23-10-2006 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ilnic (Post 1043922)
ktorzy kompletnie nieumia grac

ino żeś czasnął i pisnął co cza było łolaboga

Viffarn 23-10-2006 19:12

witam everhyoneXD(guys and mens:P)
na poczatku chcialbym stwierdzil rze jestem nowy na forum i jak cos zle zrobie to prosze mnie poprawic:P:D:D
lubie grac na iridi spoko serwer szkoda ze swe wygrywaja ale ogolnie kibicuje polakom(na rel tez)
POLSKA POLSKA POLSKA
POTOP SZWEDZI ZATRZYMAMY DO BOJUUUU RODACY

kocham muj na rud kocham lud
pomuglbym wam ze wszystkich sil:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Yapan 23-10-2006 19:32

O żesz ty w mordę kopany.... nie wiem jak ktoś z miasta "łudź", który stwierdził "rze" kocha "swuj narud" mógł zrobić 71 mastera... stary, jak nie wiesz jak się jakieś słowo pisze to już lepiej walnij sobie jakąś wyliczankę, albo strzelaj, przynajmniej byś miał większe prawdopodobieństwo że trafisz właśnie "tą" a nie "tom" wersję. Nie rozumiem ludzi którzy piszą więcej słów z błędem niż dobrze, to jakieś umyślne jest czy jak? Skoro ktoś umie się nauczyć odwrotnej ortografii to czemu nie może normalnej?:O

A żeby nie był kompletny oftop, no to nieźle panowie, całkiem nieźle, chociaż wciąż te ataki są zbyt rzadkie i sweki za mało się boją.

Bandzioch 23-10-2006 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1044632)
O żesz ty w mordę kopany.... nie wiem jak ktoś z miasta "łudź", który stwierdził "rze" kocha "swuj narud" mógł zrobić 71 mastera... stary, jak nie wiesz jak się jakieś słowo pisze to już lepiej walnij sobie jakąś wyliczankę, albo strzelaj, przynajmniej byś miał większe prawdopodobieństwo że trafisz właśnie "tą" a nie "tom" wersję. Nie rozumiem ludzi którzy piszą więcej słów z błędem niż dobrze, to jakieś umyślne jest czy jak? Skoro ktoś umie się nauczyć odwrotnej ortografii to czemu nie może normalnej?:O

dołączam sie do wypowiedzi Yapana B)

I także gratuluje fraga.

Lovah 23-10-2006 19:49

Znam troche Viffarna i specjalnie to robi =P

Dexusah 23-10-2006 20:40

viffarn to ja , tamte konto nie wiem kto zrobil.

Ezop 23-10-2006 20:43

sa w obiegu filmy z 2 ostatnich fragow? :)
chcialbym zobaczyc jeszcze raz bergera (ave!) w akcji :p
moze ktos by sie pokusil o frag liste..lepiej by bylo widac, kto ma przewage

maddie 23-10-2006 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ezop (Post 1044779)
sa w obiegu filmy z 2 ostatnich fragow? :)
chcialbym zobaczyc jeszcze raz bergera (ave!) w akcji :p
moze ktos by sie pokusil o frag liste..lepiej by bylo widac, kto ma przewage

jest film z akcji na chea.
Xaliina i Rikkiego chyba nikt nie krecil bo juz by linki byly.
co do open battle to sa filmy, ale raczej Merrie nie moze sie pochwalic jakimis osiagnieciami z tych bitw ...
Bergera w akcji widzi tylko jego dziewczyna, tak mi sie wydaje :P

a frag lista jest na forum.tibia.com, robiona przez Helun Lirath, looknij sobie.

obecnie jest 14:10 dla Arc.

signed,
maciek

Karolek98 23-10-2006 20:56

berger... jak ja zapraszalem do siebie dziewczyny to nie pokazywalem jej monitora tylko cos innego... dlatego tak szybko tłukłem lvle %-)

berger 23-10-2006 22:28

Ave Berger

Mam nadzieje ze wszytskim sie podoba to co robimy powiem wam tylko ze po tym dedzie Rikki chyba sobie odpuscil bo podal swoj all stuff Fabble montanie. Mam nadzieje, Bedziemy ich narazie wybijac po kolei i pionki beda usuwane az dojdziemy do konkretniejszych postaci. Choc raz skusiliśmy sie na lepszy kąsek(Chealino). Oni sie wykryszaja i czuja sie niepewni. Boja sie nas zwroccie uwage ze robili Serpent questa by chodzic na hunty gdzie ich nie zlapiemy.
Oni czyja juz respekt.
Na koniec wam powiem. Tak wyglada walka bez szpiegow 4-1 dla nas choc ten 1 frag dla nich jest glupim zbiegiem okoliczosci. No i Welcome back KOD:)
Pewne info zachowam jeszcze dla siebie, bo nie mozna tego w obieg puszczac ;/.

@Ezop- "ni ma" filmu ni ma jak zobaczyc... Powod? Tom-Mazi

@Karolek -yyy nie kminie cie. Jestem juz b.zmeczony

@maddie- czas pokaze....

ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viffarn 23-10-2006 23:10

panie burger drogi nie wiem co pan masz do tych lyrzek ale wszystkiego nimi nie zjesz...

Dexusah 24-10-2006 02:29

niezły rzarcik . pl

Olorion. 24-10-2006 12:23

http://img151.imageshack.us/img151/4162/hehekw1.jpg

heheh graty wysylac na prw pls

Mocny Smok 24-10-2006 13:33

Jestem pod wrazeniem :P ale mam do was zal ze nie chcecie odemnie pomocy :) Ale coz juz ktos mi powiedzial ze nie wezmiecie mnie dlatego bo sie boicie ze znowu przyjdzie jakis frajer :) ja to rozumiem ale nie macie sie o co bac bo ja nigdy nie zfrajerze Polski i was Polakow na iridi :)

Kisia 24-10-2006 14:17

Jak narazie jestesmy neutralni...ale czy tak pozostanie zalezy tylko od bezoka :)

berger 24-10-2006 16:14

@ C.Z. - Tak Sir grodek to ja nie moglem ci odpisac bo pisalem paymentsy na tibia.com

Paymentsy:

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1419277

Thoris... 24-10-2006 16:50

Nawet Huxy juz ma dosc ex-memberów Triad :)
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1419007

Hellraider 24-10-2006 17:56

@up bo sa latwym i szybkim zarobkiem dla mm? ;o

berger 24-10-2006 19:58

Paymentsy sa zamierzone i myslelismy nad wysokimi i niskimi. Mamy powody by dawac niski payments.

B) Panowie spokojnie my działamy i planujemy... Przeciez to nie jest tak ze cale dnie siedzimy na Ventrillo i sluchamy baśni o "krolewnie pizdolonie".

Thoris... 24-10-2006 20:37

@Hellraider
huxy mógl odrazu przeanalizowac +/- udziału Triad w wojnie jak sie widzi tylko dobre strony to potem jest rozczarowanie...

Hellraider 24-10-2006 20:55

Heh no przecie dla wielkiego huxego i chea sytuacja ze zaczna zbierac baty byla niedopuszczalna wiec niech tera se wyganiaja triad z wara dajac mm kase na war ; P

Neztas 24-10-2006 21:26

Welcome to the Ethical!
You have joined the guild.

~~

:)

maddie 24-10-2006 21:28

hu hu Ethical reborned =)
GL

Dexusah 25-10-2006 00:51

no no ethical graty graty

Karolek98 25-10-2006 12:53

nie wiem juz co pisac... :|

Danth 25-10-2006 14:36

omfg

To co się dzieje na Iridii jest poprostu śmieszne. Powodzenia w wojnie polaczki :d

offtop: Zapomnialem hasła do "Danthorr" i dlatego załozylem nowe konto.
Korzystam z okazji, że jestem na informatyce dlatego pisze, bo w domu nie mam neta od sierpnia. Beka co? :D
i to jest głowny powod tego, ze sprzedałem acc. ale nie żałuje, mimo, że dostałem tylko 250 zł. XD

btw, pamięta mnie ktoś jeszcze? =D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09.