![]() |
@Scobel
A ktoś sprawdził czy MM był u siebie w pokoiku? |
Cytuj:
@Down: oho, zaczyna się kulturalna dyskusja. Krytykuję autora komunikatu, a ponieważ nie jesteś nim ty, nie unoś się. Nawet pójdę ci na rekę i podam, że news pochodzi z hunted.pl. Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Gofin
Mino Mage był =) Wracając do wyścigu narazie de'Bove ma 398k expa przewagi Ostatnie ich 5 dni Wesoły : 01 Sep 2007 +44,238 272 92 12,175,096 02 Sep 2007 +29,000 271 92 12,204,096 03 Sep 2007 +11,919 272 92 12,216,015 04 Sep 2007 +47,300 271 92 12,263,315 05 Sep 2007 +24,558 272 92 12,287,873 --------------------------------------- 1-5 Sep +158,015 R'dB 01 Sep 2007 +1,680 167 93 12,645,246 02 Sep 2007 +0 167 93 12,645,246 03 Sep 2007 +0 169 93 12,645,246 04 Sep 2007 +0 168 93 12,645,246 05 Sep 2007 +39,896 168 93 12,685,142 --------------------------------------- 1-5 Sep +41,576 Wesoly wbil 116,439 expa niz Rd'B, lecz Instynkt nie expiła 3 dni i może jakimiś exp'em to załatwiła =) |
Cytuj:
|
up@
Za dużo botów się na oglądałeś;). Xzizzbit. |
Jak można przeczytać na www.rookstat.com, strona poświęcona statystyką graczy Rookgaardu zmienia serwer. Zmiana została niejako wymuszona przez samych graczy. Poprzez coraz większą rzesze osób grających na Rookgaardzie, baza danych szybko i systematycznie się powiększa a na obecnym serwerze zaczyna brakować miejsca na przechowywanie statystyk. Na nowym serwerze strona dostanie długo oczekiwany dedykowany adres IP.
Administrator strony przeprasza za wynikające z tego powodu problemy i liczy na nasz wyrozumiałość, oraz dodaje, że prace zostaną zakończone najszybciej jak to możliwe. Pamiętajcie, wszystko co dzieje się obecnie na stronie, jest robione dla nas, dla nasze wygody. Trwają również prace nad nowymi opcjami strony oraz lekkim odświeżeniem wyglądy strony. |
Co tu dużo mówic , fotka powie wszystko :-)
http://img171.imageshack.us/img171/2563/debovetr6.jpg Robal |
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pewien mój znajomy powiedział, żepojawiasz się rzadko na forum, ale jak pojawisz sie to walniesz jakiś śmieszny tekst.;] |
You advanced from Level 93 to Level 94. RdB dobija lev ... najblizsze miesiace pokaza nam jej upor i zapal lub tez ich brak :P ...
|
Voodoo Rhythm
08 Sep 2007 +201,011 264 88 10,748,156 09 Sep 2007 +12 264 88 10,748,168 Jak widać musiał troche odpocząć, albo to jest to co potrafi bez botta ^^. 7 Wrzesień - Dzien przenoszenia rookerów na main. Icgomes 52 lvl - Hack? Ciufcia 42 lvl - Hack Movar 37 lvl - bo padł ^^ Izibud of Rook 29 lvl - hack @ down Ups ! Ja jeszcze wciąz mam wakacje ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
szanowna p.Instynkt znana jako Rookguardian de'Bove zdobyła 2m cash.
To wielki wyczyn. Gratulujemy!! |
@UP
E no gratuluje 2000k kasy, ale Mowicz..... te 2000k to jest nic w porównaniu do tego co ty masz na głowie :O rozumiem że to jest zamieniony sprite? |
Znana wszystkim graczom Rookgaardu strona www.rookstat.com zaprezentowała nam swój najnowszy projekt, tyczący się “Wyspy Nowych”.
Otóż jest to Rookgaardowy odpowiednik znanej wszystkim, internetowej encyklopedii www.wikipedia.pl lub też jej odpowiedniczki z informacjami o całej Tibii www.wiki.hunted.pl. Oto adres ów nowej encyklopedii, http://rookstat.com/rookwiki/. Pamiętajcie iż ideą tego typu wirtualnych encyklopedii jest to, że sami użytkownicy tworzą w niej wpisy i to od nich samych zależy ich autentyczność. |
[topic]
Malutka edycja regulaminu. Pholtus ma rację.;)
|
Nius
I stało sie 1/4 (250k) miliona expa została wbita przez RdB i zarazem awansowała na 95lv
http://img208.imageshack.us/img208/3189/rdbia6.jpg |
Ulubieniec pani Instynkt czyli Voodoo Rhythm...
16 Sep 2007 +262,638 (89lvl) Xzizzbit. |
One of the best bottes, Filho de Rookgaard today avans to level 75.
@ Xzizi, Robal Czyli czekamy kto wbije ( na bocie ) 300k @ down, a czy ja mowie ze ty masz botta ? :< |
(Powiedzmy) News
Gildia [GUILD]Teams of Rook[/GUILD] Awansowała na pierwsze miejsce pod względem expa na rookgaardzie, ciekawe na jak długo... Cytuj:
|
Cytuj:
Ty jak myślisz ze kiedykolowiek dorównasz Sunrise to sie mylisz oprócz lvla nic do tej pory nie zrobiłaś a czy lvl to jest wszystko ? tylko mały procent ;) |
Cytuj:
Ale RdB tez ma jakies swego rodzaje "Zdobycze". A co wazniejsze jesli oczywiscie chodzi o mnie, swa wiedza dzieli sie na tym forum co duzo pomaga a napewno daje duzo informacji. Praca moderatora jest 100 razy bardziej trudniejsza - moderatora na poziomie, niz wbicie 100 lev na rookgaardzi. Bo stanowisko moderatora zobowiazuje, a postac w grze, hmm co najwyzej daje radosc z grania. Na poczatku dziwilem sie jak mozna raportowac w kolko jedna osobe i to za nic. Teraz jak wbilem swoj lev u siebie na serwerku to raporty ida na mnie nawet jak nie jestem online. Co zabawniejsze w MH bylem dawno temu ostatni raz, w czoraj poszedl na mnie raport w stylu "Blokuje MH" ... a ile to juz na mnie raportow szlo ze uzyvam Botow. Tylko to mi to dalo ze chyba jestem jedyna osoba w tibi ktora co dzien widzi GM obok siebie, bynajmniej mozna pogadac, "oddac" bp z lootem ... Czy GM moze jesc i pic ?? Chodzi mi o postac nie ownera :) |
Cytuj:
Nie chodzi mi tylko oto ze Sun wbił 100 jako pierwszy ale ok. |
Cytuj:
Poprostu jako jeden z pierwszych zaczol regularnie grac na rooku i co wazniejsze nie poprzestal na 50, 60 czy 70 lev. A reszta to tylko wynik jego expienia ... i slawy ktora zawdziecza levelowi bo czemu unnemu by mial ?? Wbil lev dostal BS, ma najwyzszy lev na rooku to ma znajomych wsrod GM - dostal na TS mozliwosci zabicia MM wraz z kilkoma innymi. Ale prawda jest taka ze nie dostal tego wszystkiego i jeszcze wiecej za darmo tylko za lev. Czyli za to o co oskarzasz RdB. Ona bynajmniej dzieli sie swa wiedza i pracuje nad tym podforum. Sam roznie o niej mysle ale suma sumarów robi to za free dla nas ... nie raz muszac czytac obelgi i oskarzenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Docelowo chce napisac po jednym poscie w kazdym temacie chodz by nie wiem jak byl stary. Oczywiscie wczesniej chce je rpzeczytac. |
A ja biorę przykład z brata i też zaczynam spamować :D Chociaż pierwszym spamerem byłem na forum ja xD
@Down Ja byłem przed nim ^^ |
Cytuj:
Wiec bez takich mi tu :D A zeby byl news to dodam ze dwa dni temu zostale zbanowany... Po jakims tam czasie odbanowany... Tadam :D |
Niektórzy widza ze "nikt" niewie tyle co Sunrise.
co do mino maga pytanie brzmi ile aktualnie ludzi wie jak tam do niego wejsc ? |
Cytuj:
|
[CHAR]Voodoo Rhythm[/CHAR], znany jako niezły botter dobił jako 5 90 lvl.
|
Cytuj:
Cytuj:
@edit down Nie muszę wiedzieć co napisałeś. Widzę co teraz piszesz i wnioskuję z tego. P.S. Fajnie wyglądał twój tekst cały podkreślony na czerwono przez FF. |
Siarap!
@topic Turlaj Boba zbliża się do 2 lvl. Y'all |
Panowie uspokójcie się troszke...
@TOPIC [CHAR]Robin Shoodl[/CHAR] Rookstayer z Thorii uzbierał dziś 100 minotaur leather :) Nie wie jednak czy będzie robił addon. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |