![]() |
Cytuj:
Życze powodzenia :) Cytuj:
|
"Guardian anubite niezłe przeprosiny na forum tibia.com Gdyby każdy chciał od ciebie takie osobne to chyba bys tam bana zarobił za zaśmiecanie (no offence). "
Tych co nie zasłuzenie wyzywałem przeproszę i nie będzie ich za wiele :) Oj Corso corso Corso co sie stao:):) Gdzie ten usmieszek na twarzy... Gdzie ten tekst Ks to Ks tamto... Ksa niema zapalmy świeczke:D:D[*] |
Cytuj:
I tak dalej jestem po stronie KH. Pozatym się tak nie jarajcie bo dużo się nie zmieniło wczoraj KH miało sd combo :4539 FOR KING AND COUNTRY ! HAIL KH !!! |
Sd combo na stronie o niczym nie świadczy.......... można mieć duzo duzo więcej a nie radzić sobie w wojnie... Zreszta słyszałem o rozmowach pokoju :P najlepsze to by było:P
|
Knightsolo, Korobskura i Etenel(czy jak mu tam) już nie istnieją : D Zostali skasowani za Mage bomb : )
Ale to i tak pewnie nic nie zmieni :D |
Fran , Daniel , i KS dostali bany na IP , nie duzo to da bo juz zaczeli grac przez proxy
|
Character Lanak does not exist.
Wczoraj go jeszcze widziałem w domku Ksolo zaraz po tym jak Eteneel, Ksolo i Korob dostali deleted. Czyli już Knightsolo (154 ek), Eteneel (119 ek?), Korobskura (151 ms) i Lanak (125 ek) zostali skasowani. |
Gram na berylce od 14 miechow i nie zdazylo sie tak zeby byl pokoj wiec mysle ze teraz tez nic z tego nie wyjdzie ale to tylko moje zdanie. Ale po cichu mam taka nadzieje ze sie dogadaja i bedzie spokoj:)
|
Nic dziwnego, jak tak dalej pojdzie i CIP ma zapisane dane z ostatniego pólrocza to wiekszosc z KH dosatnie delete, bo jak wiadomo uzywali ciagle blackd
"z jonzz" "z jonzz" :) |
Myślę, że o pokoju mowy nie ma.
Excail zrobił nowa gildię "Ruin" |
@Croso: No tak tez myślałem ze pokoju nie bedzie ale mam nadal taka cicha nadzieje.
HAIL BERYLIA |
Warto wracac ide trenic :p
|
Cytuj:
|
Takze powiem ze caly czas zastanawiamy sie nad pokojem :) sie zobaczy :D
|
Tak jak mówiłem powstała nowa gildia "Ruin" (całe Khood + gildia Zavila + gildia Delvinesa) której liderem jest Excail i która nie chce pokoju. Zobaczymy co będzie dalej...
|
Knighthood Czlonkowie: 1+1 invited
|
niedługo połowa membersow kh dostanie bany bo oni tez uzywali blackD
|
Cytuj:
Hmm to raczej niemożliwe, raczej musieli by złapać na gorącym uczynku. Ale swoją drogą teraz można liczyć na wasze pvp bo po tych ostatnich historiach raczej nikt się nie odważy na używanie bocika, więc będzie równa walka. |
Jak juz mr vata powiedzial pokoju niebedzie wiec potanczyny jescze raz ! ;]
|
Zaraz zaraz. Juz jest wojna Ruin vs. Lifestyle czy jeszcze nie?
Bo: Toralis Nov 10 2006, 06:31:59 CET Killed at Level 77 by Choseer Choseer Nov 04 2006, 20:15:30 CET Killed at Level 97 by Excail /Hail Black Bushido |
Cytuj:
Nov 04 2006, 20:15:30 CET Killed at Level 97 by Excail Choseer padł dawno i napewno ta śmierć nie będzie się liczyła jako frag. Wojna jest i jak narazie to Ls expi pomału... Torazur- +414,121k expa Kiwi Terpenes- +90,251k expa Gemaro- +38,369k expa |
..........
|
Fragi 1:1
Sucho z ls i Toralis z ruin |
Look... Lf dał mase invitów to guild...:]
Duzo osób poprzychodziło co zwieksza siłe gildii... Między innymi... -Pall Xito -Sucho -Talvenis -Qba Sasa -Etan Marth -Bulonic itd. ooo i mam pytanko... widze ze Poncek tez w lf długo sie nie wbijał a tu boom ląduje w lf? PoZdRo... |
Look... Lf dał mase invitów to guild...:]
Duzo osób poprzychodziło co zwieksza siłe gildii... Między innymi... -Pall Xito -Sucho -Talvenis -Qba Sasa -Etan Marth -Bulonic itd. do wszystkich tych charów to nie jestem pewny... =) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ooo i mam pytanko... widze ze Poncek tez w lf długo sie nie wbijał a tu boom ląduje w lf? PoZdRo... |
Cytuj:
PoZdRo... |
No z ls zrobila sie niezla armia gl
|
Mam nadzieję ,że Lifestyle wygra xDD :D
To jest taka ,,mała armia '' xD Jakby po kilku dopadło tych z KH ,to... ;] black~~ by nie pomogło xD Ostatnio Ci z KH sie plują do niektórych z LS i walą teksty typu : darmowe fragi etc..... |
Hmm. Sytuacja wygląda ciekawie, czas wrócić na stare śmieci.. niestety, pacca brak ale temu się jakoś zaradzi, prawda?; - )
Btw. jeśli ktoś ma jakikolwiek namiar na człowieka o wdzięcznym nicku Shaman Noktornu, czy jak tam on się dawno temu zwał - proszę o podanie mi takowego. Szaman szaman szukam Ciebie ;- ), ~Always Your's, The first owner of, Kamils Thor. |
@up
czy ja cos powiedziałem ze przeszkadza mi ze jest wojna?-.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tul:
Nov 11 2006, 16:46:07 CET Killed at Level 65 by Zavil |
..........
|
Cytuj:
ok , zapamietane zostanie " hail zavil " 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heh.. pewnie kazdy juz wie ze bug został usunięty...
teraz jak ktos sie wbije to nie moze byc uderzony przez 10sek xD8o 8o 8o 8o mozna teraz powiedziec ze wojna bedzie bardziej wyrównana.. PS. Ruin zapewne przestane uzywac (bota).... Czas pokaze.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |