Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Velo 17-06-2007 13:42

@Grzegol
No ktoś przynajmniej wyjaśnił o co chodzi ^.^

sallceson 17-06-2007 15:55

Zoril
Jun 17 2007, 14:35:00 CEST Killed at Level 109 by Czipsu

padł na UE combo Anubisa i Czpisa

film: http://www.speedy.share.com/395957848.html

Velo 17-06-2007 16:12

Hunt czy friend visionów bo nie wiem za c go zabili jak on w vision nie jest.

Wuzwar 17-06-2007 16:18

przecież on kiedyś był w ab~ hmm no, ale na furorze nie potrzebny jest powód żeby kogoś zabić xP

Trevour 17-06-2007 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wuzwar (Post 1491648)
przecież on kiedyś był w ab~ hmm no, ale na furorze nie potrzebny jest powód żeby kogoś zabić xP

Przecież on dłuższy czas bloczył hyderki Kerstonowi. ;]
Więc dostał teraz za to kare xp

Wuzwar 17-06-2007 16:48

ano chyba, że tak aaa btw czemu Vision żadnych masslogów nie robi nic :x a po update trzeba będzie od nowa uczyć się pvp tak jakby to już będzie trochę inna wojna dopiero wtedy zaatakują ehh to trochę jeszcz epoczekamy

Uther92 17-06-2007 16:59

Zastanawia mnie tylko, czy z powodu update obie gildie nie stworzą nowych postaci ;)

Smerfu 17-06-2007 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trevour (Post 1491653)
Przecież on dłuższy czas bloczył hyderki Kerstonowi. ;]
Więc dostał teraz za to kare xp

raczej kerston go kupil, ale taki pewny byl siebie ze nawet na trade itemki ktore sprzedawal z kerstona nastepnie wrzucal na zorila i pisal dalej, niestety dzien dziecka sie skonczyl i trzeba placic albo siedziec w pz :(

$irithcam 17-06-2007 19:54

Po pierwsze to nie itemy Kerstona tylko itemy moje, które wylootowaliśmy z hydr on se sam sprzedawał itansy :p A tak btw. to on mnie niekupił tylko on jest moim pierwszym kumplem z Furory znam go z rooka jeszcze ^_^

Smerfu 17-06-2007 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $irithcam (Post 1492171)
Po pierwsze to nie itemy Kerstona tylko itemy moje, które wylootowaliśmy z hydr on se sam sprzedawał itansy :p A tak btw. to on mnie niekupił tylko on jest moim pierwszym kumplem z Furory znam go z rooka jeszcze ^_^

oczywiscie 100+ fish finow, stealth ringi i tym podobny shit z quar rowniez wylootowaliscie wspolnie na hydrach ;)

Diablord 17-06-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uther92 (Post 1491744)
Zastanawia mnie tylko, czy z powodu update obie gildie nie stworzą nowych postaci ;)

Nie sądze. Wydaje mi się zę teraz pallek będzie najlepszy na biwach, ale combo sd sorcow nadal jest potrzebne. Jednak ciężko będzie ubić Imargama, Spaawa i Katrile.

Grimp 17-06-2007 23:51

W końcu się ujawnie ;] Ja jestem Kerston.

Nie kupiłem Zorila, jest to mój kumpel z początków Furory. Na hydrach dzieliśmy się po równo, jednak, że poprosiłem go o sellowanie moich itemików to już moja sprawa :P Tak btw sam sobie blokowałem? Ogarnij się człowieku, poza tym tak się składa, iż nie jestem taki jak Magik i jego tatuś pseudo "sponsor", aby wydawać grubą rl kasę na grę jaką jest niewątpliwie Tibia, ani żeby siedziec po nocach przy paru kompach z farmami druidów, jak to robi Rumun.. o sry James..

@Smerfu
Mam nadzieje że poprawiłeś pvp, cóż na Morganie jak wybijałem Ci farmy to swoją potężną armią sorcków nie mogłeś mnie, biednego 33 ms nawet raz ubić ;(

wrogonastawiony 18-06-2007 00:13

Cytuj:

[...] jak to robi Rumun [...]

Respekt, respekt, respekt... Nie masz szacunku dla innych - nie masz dla siebie.

Grimp 18-06-2007 00:19

@up
Wiesz, ogólnie jestem spokojny i odnoszę się do wszystkich z szacunkiem, ale akurat do paru osób które poznałem na Furorze (w tym Smerfa vel Jamesa vel Rumuna vel Psa) nie mam szacunku za ich czyny, które za pewne znacie.... Pozdro Jamesie i dzięki za "szacunek" jaki nam okazałeś...

Grzegol 18-06-2007 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1492877)
nie mam szacunku za ich czyny, które za pewne znacie....

Hm więc twoim zdaniem złym czynem jest mieć bogatego tatusia który wydaje hajs na grę? ;)

Przeraża mnie twoja zazdrość :o

Grimp 18-06-2007 02:00

Omg... jak czytam taki posty to dziękuje SLD za wprowadzenie na maturze testu czytania ze zrozumieniem... Może chcesz abym te osoby wskazał palcem? A nie zauważyłeś że post odnosi się do Jamesa? omg.. Teraz skojarz za co mogę nie mieć do Rumuna szacunku?

Slovik 18-06-2007 02:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzegol (Post 1493071)
Hm więc twoim zdaniem złym czynem jest mieć bogatego tatusia który wydaje hajs na grę? ;)

Przeraża mnie twoja zazdrość :o

Dlaczego odrazu zazdrość ?? Dla mnie wydawanie kasy na tą gre jest bez sensowne, lepiej sobie pograć w takie gierki jak Diablo II albo WoW'a, a nie wydawać bez sensu kase na jakieś piksele!

Smerfu 18-06-2007 03:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1492877)
@up
Wiesz, ogólnie jestem spokojny i odnoszę się do wszystkich z szacunkiem, ale akurat do paru osób które poznałem na Furorze (w tym Smerfa vel Jamesa vel Rumuna vel Psa) nie mam szacunku za ich czyny, które za pewne znacie.... Pozdro Jamesie i dzięki za "szacunek" jaki nam okazałeś...

Tylko pare osob w Vision zasluguje na moj szacunek, i to bynajmniej nie za to co teraz robia tylko za stare czasy, a ty sie napewno do nich nie zaliczasz,

powodzenia na nowym serwerze z drim timem z aldory ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1493076)
Dlaczego odrazu zazdrość ?? Dla mnie wydawanie kasy na tą gre jest bez sensowne, lepiej sobie pograć w takie gierki jak Diablo II albo WoW'a, a nie wydawać bez sensu kase na jakieś piksele!

WoW i Diablo to takie same piksele tylko jest ich wiecej wyswietlanych na ekranie^^

Slovik 18-06-2007 06:23

@up

Ale WoW i Diablo ma sens, a tibia nie.

Co do nowego serwera :

niektórzy mówią, że nie powstanie równo z uptade

@off top

hmm ilu z was na forum cierpi na bez senność ?? :D

Ja spałem 4 h....

TaakHckaaT 18-06-2007 07:46

My bad......................

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43.