![]() |
@Grzegol
No ktoś przynajmniej wyjaśnił o co chodzi ^.^ |
Zoril
Jun 17 2007, 14:35:00 CEST Killed at Level 109 by Czipsu padł na UE combo Anubisa i Czpisa film: http://www.speedy.share.com/395957848.html |
Hunt czy friend visionów bo nie wiem za c go zabili jak on w vision nie jest.
|
przecież on kiedyś był w ab~ hmm no, ale na furorze nie potrzebny jest powód żeby kogoś zabić xP
|
Cytuj:
Więc dostał teraz za to kare xp |
ano chyba, że tak aaa btw czemu Vision żadnych masslogów nie robi nic :x a po update trzeba będzie od nowa uczyć się pvp tak jakby to już będzie trochę inna wojna dopiero wtedy zaatakują ehh to trochę jeszcz epoczekamy
|
Zastanawia mnie tylko, czy z powodu update obie gildie nie stworzą nowych postaci ;)
|
Cytuj:
|
Po pierwsze to nie itemy Kerstona tylko itemy moje, które wylootowaliśmy z hydr on se sam sprzedawał itansy :p A tak btw. to on mnie niekupił tylko on jest moim pierwszym kumplem z Furory znam go z rooka jeszcze ^_^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W końcu się ujawnie ;] Ja jestem Kerston.
Nie kupiłem Zorila, jest to mój kumpel z początków Furory. Na hydrach dzieliśmy się po równo, jednak, że poprosiłem go o sellowanie moich itemików to już moja sprawa :P Tak btw sam sobie blokowałem? Ogarnij się człowieku, poza tym tak się składa, iż nie jestem taki jak Magik i jego tatuś pseudo "sponsor", aby wydawać grubą rl kasę na grę jaką jest niewątpliwie Tibia, ani żeby siedziec po nocach przy paru kompach z farmami druidów, jak to robi Rumun.. o sry James.. @Smerfu Mam nadzieje że poprawiłeś pvp, cóż na Morganie jak wybijałem Ci farmy to swoją potężną armią sorcków nie mogłeś mnie, biednego 33 ms nawet raz ubić ;( |
Cytuj:
Respekt, respekt, respekt... Nie masz szacunku dla innych - nie masz dla siebie. |
@up
Wiesz, ogólnie jestem spokojny i odnoszę się do wszystkich z szacunkiem, ale akurat do paru osób które poznałem na Furorze (w tym Smerfa vel Jamesa vel Rumuna vel Psa) nie mam szacunku za ich czyny, które za pewne znacie.... Pozdro Jamesie i dzięki za "szacunek" jaki nam okazałeś... |
Cytuj:
Przeraża mnie twoja zazdrość :o |
Omg... jak czytam taki posty to dziękuje SLD za wprowadzenie na maturze testu czytania ze zrozumieniem... Może chcesz abym te osoby wskazał palcem? A nie zauważyłeś że post odnosi się do Jamesa? omg.. Teraz skojarz za co mogę nie mieć do Rumuna szacunku?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
powodzenia na nowym serwerze z drim timem z aldory ;) Cytuj:
|
@up
Ale WoW i Diablo ma sens, a tibia nie. Co do nowego serwera : niektórzy mówią, że nie powstanie równo z uptade @off top hmm ilu z was na forum cierpi na bez senność ?? :D Ja spałem 4 h.... |
My bad......................
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |