Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Miku 09-11-2007 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy Misiek (Post 1736567)
Co do Latimerida, jest vice gildii, któraWas obecnie miażdży, więc radziłbym się zastanowić.

aha XD

Scroopy 09-11-2007 14:20

Ty znasz w ogole definicje slowa "miazdzy"?

Crazy Misiek 09-11-2007 16:23

Chodziło raczej o to, w jaki sposób wypracowali sobie te "nędzne" 10 fragow przewagi (patrz OF battle). Ależ proszę Was bardzo, maj± lekko zauważaln± przewagę, skoro aż tak Was zdenerwowalem, że musicie mnie wyzywać.
Nie jestem ¶lepy, tym bardziej głupi.

Martinesz 09-11-2007 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 1731125)
BUCHAMY BUCHAMY TYCH KNAJTÓw... SEQU: DRAKNES PARALIŻA MA
SKRZAT: KULUJCIE ŻYDA/ M WALLE BO WAM DOJEBIE. :(((
SKRZAT: KULKI WICERA (3 sec later) SKRZAT : ¦PI ŻYD :P

haha mały dialog ... oby tak dalej ja chce openy codziennie ;D

LOL siedzicie na 2ch osobnych ventrilach/ts'ach? strasznie inteligentnie

Madreth 09-11-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1736863)
LOL siedzicie na 2ch osobnych ventrilach/ts'ach? strasznie inteligentnie

Nie lol tylko tak twoj poziom inteligencji napewno to przerasta, po co maja byc w jednej grupie jezeli przy podzielonej ekipie maja i tak wystarczajaco duza sile razenia zeby zajebac najlepszych knightow ktorzy sa u nas w gildii ;)
Inna sprawa jakbysmy mieli jakis 180+ EK, a tak to przynajmniej potrafia cisnac na dwa fronty a zapewne polowe ludzi z oven nie mowi zbyt biegle po angielsku wiec zapewne ich wykonywanie rozkazow po angielsku albo byc moze nie sa zbyt mile 2 gildie nastawione do siebie.
Troche zal mi waszych tekstow podczas akcjii , bo jezeli naprawde tak jest to jestescie w chuj prymitywni ale Oven nie zasluguje na jakiekolwiek dobre slowa, budzili tylko respekt poprzez strach, random pk wiec nie ma o czym mowic;]

A co do Partyzantow mielismy powody na za*******anie ludzi, moze i jakies lipne ale nikt nie mial prawa nas wyzywac, mowic cokolwiek zlego na nasz temat przed PZ ;)

Scroopy 09-11-2007 18:51

[CHAR]Elvelot Erte[/CHAR]

Nov 09 2007, 17:26:14 CET Killed at Level 65 by [CHAR]Kilerroo[/CHAR]

Buuu

Crazy Misiek 09-11-2007 18:54

Hehe, to było nawet zabawne. Nawet sobie pierdn±ć nie zd±rzyłem :p

A tak przy okazji, pozdro dla Kilerraa, "jestesmy kumplami, ja po Ciebie nie wpadne "

Grchw1916 09-11-2007 19:03

my też mieli¶my powody ... jak ludzie wyzywaj± vandoorna to kończ± w piecu :/

albert0 09-11-2007 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1737086)
[CHAR]Elvelot Erte[/CHAR]

Nov 09 2007, 17:26:14 CET Killed at Level 65 by [CHAR]Kilerroo[/CHAR]

Buuu

http://s006.wyslijto.pl/?file_id=90946240282341216162

albert0 09-11-2007 22:24

@Martinesz

Poprostu W Y P I E R D A L AJ. Kim ty jestes zeby mowic w naszym kierunku takie teksty? Masz tego swojego 60lv smiesznego knighcika ktorym nigdy nic nie zrobisz, i który (z tego co widac) nigdy nie liczyl sie dla gildii. Moglbys rownie dobrze pod*******ac looty na openach jakims noobcharem - na to samo by wyszlo jesli chodzi o twoja 'uzytecznosc'. Jestes nikim na Titanii, i zostaniesz zapamietany jak reszta noobow-lowlvli ktorzy wymadrzaja sie na forum,a w rzeczywistoci NIC nie znacz±. Pogodz sie z tym.

ps. ZERO respektu dla tych ktorzy sie wyplacili ( chodzi mi o partyzantow), ktorzy pokazali ze sa zwyklymi pikejami i nie maja jaj zeby dalej walczyc (vide Lambasta). p o r a ż ka HA-HA-HA

Tom_Brood 09-11-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1737030)
Nie lol tylko tak twoj poziom inteligencji napewno to przerasta, po co maja byc w jednej grupie jezeli przy podzielonej ekipie maja i tak wystarczajaco duza sile razenia zeby zajebac najlepszych knightow ktorzy sa u nas w gildii ;)
Inna sprawa jakbysmy mieli jakis 180+ EK, a tak to przynajmniej potrafia cisnac na dwa fronty a zapewne polowe ludzi z oven nie mowi zbyt biegle po angielsku wiec zapewne ich wykonywanie rozkazow po angielsku albo byc moze nie sa zbyt mile 2 gildie nastawione do siebie.
Troche zal mi waszych tekstow podczas akcjii , bo jezeli naprawde tak jest to jestescie w chuj prymitywni ale Oven nie zasluguje na jakiekolwiek dobre slowa, budzili tylko respekt poprzez strach, random pk wiec nie ma o czym mowic;]

A co do Partyzantow mielismy powody na za*******anie ludzi, moze i jakies lipne ale nikt nie mial prawa nas wyzywac, mowic cokolwiek zlego na nasz temat przed PZ ;)

Oven nie zdobyło respetku poprzez random pk -.-, ale poprzez zgranie. A co do rozumienia się po anglielsku to się mylisz.

Miku 10-11-2007 00:13

btw. widze maras ze jakis konflikt z martineszem?
kiedys jak bylem u was na vencie to sie zastanawialem, dlaczego marti~ tak dziwnie mowi i mi yapan powiedzial, ze cie to strasznie wkuriwa. To napewno powod, bo zajebiscie sepleni XDDDD

_/ martinesz aka forum fighter <3

Skrzatorr 10-11-2007 00:19

Fraten specjalnie zaczęłem dmuchać w piecyk żeby podjudzić ogień by¶ mógł wżucić tam Martinesza. A ja z wielkim u¶miechem (gdyby nie uszy bym się u¶miał do okoła głowy) będe patrzył jak Ci skwiercz± ko¶ci :P.

Wesha 10-11-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom_Brood (Post 1737692)
Oven nie zdobyło respetku poprzez random pk -.-, ale poprzez zgranie. A co do rozumienia się po anglielsku to się mylisz.

Nie chce nikogo urazac a urazic a w szczegolnosci Oven ale o jakim ty respekcie mowisz? obojetnie z kim rozmawiam czy z kumplami czy bylymi czlonkami moich poprzednich gildi to jestescie najbardziej znienawidzona gilidia na titani(z powodu PA i Pk). moze to dla was respect i cos dobrego ale dla mnie nie. Pozdro

Tom_Brood 10-11-2007 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1737771)
Nie chce nikogo urazac a urazic a w szczegolnosci Oven ale o jakim ty respekcie mowisz? obojetnie z kim rozmawiam czy z kumplami czy bylymi czlonkami moich poprzednich gildi to jestescie najbardziej znienawidzona gilidia na titani(z powodu PA i Pk). moze to dla was respect i cos dobrego ale dla mnie nie. Pozdro

Jakby¶ czytał dokładnie forum to teraz nie spamowałby¶ niepotrzebnymi postami.

Emok 10-11-2007 01:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1737771)

Nie ich wina, że takich masz kumpli i gildię :)

Morii 10-11-2007 01:48

przciez Vitality w tej wojnie jeszcze NIC nie osiagnelo, trap przed rozpoczeciem wojny, padl co prawda Boa, ale tam nie bylo nawet 1/3 Cfu i cale vitality a i tak Cf nakasowalo fragow, akcja na of i tez brak wielu czlonkow Cf, z tego co wiem to oprocz Boa, nikt z Elity Cf jeszcze nie padl oprocz paru rekrutow i pechowych deadow kolegow z oven, Zabijcie joela, vazza, to mozecie powiedziec ze cos chociaz osiagneliscie =P

p.s. Cf ubilo juz Rosteina, Versa, Viluma i Xoo , Halskiego( pare naprawde waznych i dobrych graczy )

Dominatorrr 10-11-2007 07:35

Oven wypracował respect 1-3 wojnami ktore zakończylismy w trybie Szybkim po przez zgranie wasze Aliance )prouds) gowno nam mogli mimo zakupionego Ng bota

Jak to Kuja powiedzial mamy teraz all Ng i niemacie szans na nastepnym openie a jak widac Popadali na Edron jak muchy.

Pa i pk byly z nudów bo WY SWIETNI partyzanci jak i Kazadum gowno robiliscie niebylo z kim walczyc MY pod Naciskiem 3 Gildi
+ smieszna wtedy wojna z wami to liczylo okolo 5 gildi a jakos i tak w 20 zaledwie wybijalismy na pustynie i czekalismy

Tak wypracowalismy respect jesli tego nie pojmujesz tego twoj problem. Moim zdaniem to Partyzanci byli uznani za wiekszych pa i Pk.

Wesha twoi koledzy to 30 lv ? czy Jakies ass lickery ?

(btw jak to kiedys uslyszalem ze jak Partyzancimieli by kolonaszych lv roznieli by nas Jako Oven, Chcialbym to zobaczyc)
Tak samo jak usłyszałem ze czesc z Was nigdy nam nie zaplaci
a tu jakos juz 8 osob :D (ReSPEKT CHLOPAKI BO TO PRZECIEZ JA NIE JESTEM HONOROWY NIE POMAGAJAC KOLEGOM W ICH GILDI )
pomoglem im wiecej niz nie ktorzy znich w samej gildi :P

Scroopy 10-11-2007 09:29

A ja mam narazie tibie w (_._) xDD Calymi dniami siedze i na*******am w WiedĽmina xD

Bolek XXX 10-11-2007 10:16

haha, WiedĽmin roxxando XDDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41.