![]() |
Cytuj:
czlowiku o co ci chodzi?? 8o Jak ty nie umiesz grac to nie zachecaj innych grac jak ty. X( na 16lvl 60/40 buhahahaha Jak wolisz expic to tak : 10lvl - 40/40 2 mlvl 15lvl - 50/50 3 mlvl 20lvl - 60/60 4 mlvl 30lvl - 70/70 40lvl - 75+/75+ Oczywiscie najlepiej by bylo odrazu zrobic gdzies z 60/60 i 4 mlvl pozniej zrobic 20lvl i skillowac dalej :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mylisz sie ... ja mam 28 lvl skille 77/77 5 m lvl ( dobijam 80.80 ) ze slimem trenie i sie udalo wbic ... a do tego co napisal "80/60" trzeba miec downa zeby taka roznica byla miedzym shieldem a axem/swordem i dla debili clubem :P |
Czlowieku ty jestes n00bem
jak na takim poziomie mozna miec takie cienkie skille i wogule to uzbrojenie jest ,the best :D .Chlopie kup sobie cos lepszego. jak tak bedziesz gral to nic nie osiagniesz :D
|
Skille;]
Ja od niedawna zacząłem trenić;] Poszedłem na Cyclopolis dawałem rade ale z takimi skilami to leciało pełno uhów ... Do skilla 80/80 sie nigdzie nie ruszam:]
Narazie trenie z larvami z powodu słabego Eq-.- hack... X( |
Cytuj:
Dzieki! Wiem co, jak i ile trenowac. ;) |
Cytuj:
|
Ja na 11 lvl-u mam skille 45/44 (dalej rosną :D)
|
Ja uważam ze najlepiej skilowac jak najwiecej a nie expic...potem exp leci szybciutko z mala strata run, ja mam knighta :
http://img213.imageshack.us/img213/7285/smile2yl.jpg i skile chyba niezle :p ale i tak dalej skiluje |
Ja tam rzeczy zostawiam takie jakie mam a biore tylko najslabsza bron i wale z full defa i skile szybciutko rosna :P
|
@2x up
No skille nice i eq tez ;] Jaki swiat?? i skad takie Eq?? :o |
Cytuj:
zeby bylo jasne, nikogo o nic nie posadzam. |
Ja mam 12 lvl i skille 52/52 (nadal rosną :p ) i mam 3 mlvl ( tez rosnie)
|
Ja na 22 lvl mam skile 78 na 78 i myślę że mam dobre bo wszyscy mi tak mówią. Dziwię się sobie, że jeszcze nawet nie próbowalem zbloczyć gs albo nawet draga. :p
|
Cytuj:
|
Mam prawie 400 życia i uhy więc draga blokne spokojnie gorzej z gs bo on potrafi nawet nieźle uderzyć. :confused:
@down: skiluje się to się ma :cup: |
@up:
Dobre skille sam bym takie chciał. Nie narzekam mam 61/61 i prawie 3 mlvl :(, ale jest spox |
Ja mam knighta na Celeście 8 lvl ze skillami 41/41 i ciagle rosna (brakuje mi 48 % do 9 lvl) ;)
|
Ja mam 28lvl i skille 67\67 i nadal rosną. Skilluje na Rotworm-ach. Polecam :)
|
ba ja tam nie narzekam bo mam na 12 lvl skills 60/60 w swordzie ! :)
To znaczy sie gra sie ma! Tylko jest 1 problem trzeba dlugo stac przed kompem........... ;/ :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |