![]() |
do wrogonastwiony... a czemu mamy nie łakać wyobraź sovie Mateusza Dragon Wielkiego który ma 11k many i ma sie namanasować MF'ami po 200. hmm 10.00"ooo musze sie namanasować" 11.00 "ooo już skonczyłem"
|
Cytuj:
Cóż palek jest taki "super napakowany"(chociaż to i tak złe określenie" do 140 +/- , potem odpada w rywalizacjii z knightem / magicznymi |
Cytuj:
Moze temu "płaczemy" ze mialy poprawic nie tylko czas expa ale tez ekonomie? |
Cytuj:
|
Fajny ten update, na outfit clowna trzeba dać all piece, gs slika, 4 mino leather :) i misje ofc
|
2:52 You see a wand of decay. It can only be wielded properly by sorcerers of level 19 or higher. It weighs 23.00 oz. Itis half-rotten itself and reeks terribly.
02:15 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30 +3). It can only be wielded properly by players of level 90 or higher.It weighs 99.00 oz. You feel the power of this mighty axe. |
Smocze pisklęta:
dragon hatchling- siła cyclopa, z tym, że co jakiś czas (rzadko) sieknie słabe fireball albo fire wave. dragon lord hatchling- dużo słabszy dragon, melee do jakiegoś 30-50, okazyjnie fire wave/gfb za jakies 100-120 max. Co do loota- w 1/2 h latania po venore d lair nie lootnąłem nic z nich oprócz gp i d hamów. Itemy do jester outfita (nie wiem czy podstawka czy addony): kitchen knife, red blue yellow green piece, gs silk, 4 mino leather, |
Cytuj:
"Tak więc expiąc 60 RP na Okolnir Surface (7 Dragonów + 1 Frost) wastowałem dosłownie po 3-4 MFY na kilka godzin." OMG JaK ty to robisz ?? zdrać mi swój sekret stoisz i czekasz az mana ci sie zregeneruje????:o |
Cytuj:
"Tak więc expiąc 60 RP na Okolnir Surface (7 Dragonów + 1 Frost) wastowałem dosłownie po 3-4 MFY na kilka godzin." OMG JaK ty to robisz ?? zdrać mi swój sekret stoisz i czekasz az mana ci sie zregeneruje????:o |
Niewiem czy ktos to zauważył ale na 1 konkretna informacje lub screena przypada 10 żalących sie noobow............
|
Czy mógłbym prosić jakiegoś miłego człowieka (lub inną istotę posiadającą tutora na TS) by podał mi, które z nowych potworów gdzie wstępują?
|
Cytuj:
Pod Mt. Sternum spotkać można nowe Cyclopy, dodatkowo dodane zostały nowe jaskinie, pełne szkieletów, ghouli a na niższych poziomach mumii oraz cryptowców i beholderów. Ogólnie takie Hellgate 2 :D Na Veno D Lair występują te małe smoczki. Na respach Dragons & DL w Ank nie zostało nic zmienione, niema tego małego kurestwa. Zmodyfikowane jaskinie z rotami na Edron. Co do innych miejscówek sprawdzę kiedyś tam... |
Dzięki miły człowieku, lub inna istoto posiadająca tutora na TS.
A nie wiesz może nic na temat Mechanical Fighter'a? |
Sam tego cudaka nie spotkałem, a dodatkowo nikt o nim nie mówił, no chyba że przeoczyłem xD
Dodatkowe zmieniono wygląd 7 wież na Edron, nareszcie ładnie wyglądają. Z czarami dla MS jest ciekawa sprawa bo można używać albo tego UE od energii za 650 many, albo tego UE od ognia za 1,2k many. U NPC na Edron wybieramy którego sobie chcemy używać w danej chwili a za zmianę 500 gp. |
A moglbys prosic, o ile to mzliwe, ss`y new Rodów dla druid + opisy? (tzn. jaki zasieg, spalana mana etc...)
|
6 dragow+frost ://
Zal mi Ciebie niewazne jak sa ustawione dragi, ale jezeli jest 6 dragow to napewno dostaje sie wave od przynajmniej 2, a to jest juz -300 hp, a nie mowiac, ze kazdy zajebie GFb za 90 to padasz... Nie wkrecaj wiecej, bo Ci nikt nei uwierzy ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
no jakim lolem trzeba byc zeby tak to zrozumiec... |
Cytuj:
|
Zamknąć się z tymi frostami bo człowieka trafi info dawać a nieX(
Piszecie ,że waste będzie teraz najt miał ,a macie jaks dowody kur.... ??? Jest jakiś najt an forum co ma tutora i sprawdzał jak się expi ,np. na dragach jak tak to pisać 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31. |