![]() |
Vilde Granke
Nov 02 2008, 14:43:25 CET Killed at Level 55 by Sanolicious Sanolicious Nov 02 2008, 14:44:19 CET Died at Level 84 by a water elemental no cóż ... kafar potrafi ^^ Sam nie wiem jak to zrobilem ale jakies gratulacje by sie przydaly :D |
Cytuj:
|
Górnik 0:1 GKS
Brawo GieKSa! |
kurwa -.- 1:1
|
Moze mi ktos w maxymalnym skrocie opowiedziec co tu sie dzieje ? Czemu Eter, Lavio itd. sa z Victeronami ? :D Dawno tu nie zagladalem, z gory thx ;*
|
Cytuj:
Widze kolego ,ze nie rozumiesz aluzji.Nie chwale sie tym,ze ujebalem 55 msa ale smieje sie sam z siebie ,ze padlem potem jak "noob" od monsterow bo mi sie utamka skonczyla. Tylko ja w przeciwienstwie do Ciebie potrafie przyznac sie do bledu i smiac sie sam z siebie i nie sciemniam ,ze mialem kika lub jakies inne gowno.Tyle ;) @up Robimy to co powinnismy zrobic juz dawno temu. Pozbywamy sie brudu z Morgany ^^ |
Dogz off Lepy
Nov 02 2008, 15:17:27 CET Killed at Level 59 by Elwo Tigoshin and by a demon skeleton of Pros Cade nastepny zydek own3d ;p |
Nono "Giezet" :D Jechac dalej z nimi !!!
|
Ciekawe jestem kiedy ludzie z morgany zobacza po co tu szwedy z aurei przyszli zreszta comment Rogiego na tibi.com mowi sam za siebie
"No more peace on Morgana lands :)" widac ze chca zniszczyc ten serwer a wiec nie dziwie sie Flow ze walcza z nimi :)) |
Co taka cisza :D ??
@down Jeszcze na 101 % ogarną !! Powodzenia !! |
Cisza po burzy :*
Btw Gz boys moze na opencie sie jeszcze nie zdolaliscie Ogarnac ale szybkie akcje ladne :) |
uuu Widze ze Esde~.... taki sam pro masta pvp jak Punzhete xDDD
|
Haha nono ;d Giezet fraga !!!
|
łaadnie :)) ciekawe jak sie czuje :)
|
Noobcharami ladnie karacie :D Oby tak dalej ;)
|
PS. :
Jest Filmik >? |
"Chuopcy" zadziwiacie mnie :>
|
Jest film .... Jaz edytowal posta i dodał film up !
|
Haha ;d Ogarniaja tak noobharami a co dopiero będzie głównymi :] ??
|
niezle ich walicie;D codziennie kilku pada:)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:17. |