![]() |
hmmm....
ja na 13 lvlu ubilem: cyca (bez straty zadnego hp) dwarfa guarda (2x exura gran 1x ih) dsa (1x ih) |
ja tam najgorszy jestem;/ bo na solo zabilem najsilniejszego rota;/ a najsilniejszego w ktorym kolega troszunke pomagal to slime'a;)
|
Ja zabilem solo beholidera
Mag 19lvl p set dvarwen shield i ruszczka od 13 lvl. dwarf guard Palek 10lvl 37dista 28 shielda z luku. nawet mnie niedrasnol:D No na 9lvl 30dista ubilem tez cyca.palek |
Dzisiaj zabiłem 2 Orc Raidery na raz z LMM i firebomb moim Knightem 16lvl skille 70/68 eq:Crown Shield, Dwarven Axe, Axe ring
|
lol
A ja 15 lvl sorc - gs up/down lmm i hmm
Dsa to chyba juz na 8 ubilem! Dragon na 23 lvl sork, z 3 manasy poszly, loot - wand of infero ;] Beholder ze strata 50 many 18 lvl sork:] I tyle! |
Ja zabilem dzisiaj rano muche nawet nie zdazyla sie uhnac wyczynu tego dokonalem na 24 lv knightem ;)
|
Best Solo;Giant Spider <33 druid ,used 9 sd 20 burst arrow , i pare hmm >:mag:
Best Team:Dragon Lord<team:ja 34 drut,44 knight bloker,29 rp> Może być??:dance: __________________________________________________ _______________ Hail wandet_/ |
Moje best solo to oczywiscie Demon na 68 lvl i 87 dist.
Best team na 106 lvl 4 Demony+ 6 Banshee (DHQ:p ). |
Besto solo to Behemoth :D
A w druzynie (malej) to demon :D Pozdro LUKI :-) |
Najlepsze co ja zabiłem to były 2 dwarfy soldiery i 1 dwarf guard naraz na 18 lv sorcem :mag:
|
Solo- chyba 20 sorc, 31-32 mlvl DS-y ;)
Z 1 osobowym teamem ( knight level pomiedzy 26-36, skille 5x-5x, eq takie sobie), ja wtedy słabszy niz solo z DS, ubilismy Dragona! noo, normalnie bylo bombofo nio B) Moim zdaniem, to ten temat prowadzi troche do samochwalstwa ;P |
Druid 35lvl= dl,gs,warlord,dragon
Moim Pallem=ds, zerk Sorc 29lvl=drag (i nieudany gs) |
gs 36 sorcem z 2 monkami i pare sd
|
Gram na pytherze
23 lvl skile 50/46.
Z fire sworda na full atack jednym hitem zabilem orc shamana czyli za 110hp. LOL |
Draga na 18 lvl 1 uh poszedl,palem ofkorz:cup: ,drugiego dziadzia nie udalo sie(ded)X( a trzeci byl jakis silny 3 uhy poszly komba mialem takie ze 200+ 8o dostawalem ale przezylem :cup:
|
JA ubiłem dragona na 20 lvl i skillami 60/40 bez uhow i exura vita i wszytsko nie trafiał we mnie :D:D
Bes team to oczywiscie gs:evul: ubijalem tez leder beholdery solo 2 na raz solo gs na hellgate:cup: :cup: |
Ja swoim byłym knightem na 21lvl skille 65/65 pokonałem 2 orc leadery na raz
|
Ja tam na 13 levelu przy skillach 43/40 pokonalem witcha 2 valkirie i 3 amazonki naraz:)
|
Ja ubilem 1 beholdera. Firefieldami :p (metod± up-down).
Sorc, 15 lvl |
Ja tym <<<< knajtem zabilem gs a solo z war hammera 29 uh left (pomagalem hmmami ) wypadl plae armor i 82 gp ;p X( X( X( X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08. |