![]() |
Dobrze ze teraz pochodza do szkoły.Cale wakacje spedzili przed kompem,przynajmniej cos odpoczna ;)
|
A chuj was obchodzi, co robimy? Przynajmiej nie jestesmy obsrany jak wasi "liderzy" bez Nicklasa i ciagle cos sie dzieje.. [;
/Wójcik. |
Jest jakis cam jak marjola pada ?
|
0-3 bez komentarza ; o
|
Cytuj:
Wojtek |
kazdy popelnia bledy wiec nie rozumie, pisania marjan nob itp, bo po waszej stronie tez padaja ludzie jak noby, wbijaja przypadkiem skulle wiec o huujjjj wam chodzi ?;]]]]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down juz mam |
Triu jeszcze 10 postow i bedziesz mial invita do wanted : ]]]
|
http://www.***********.com/988207936.html
Co do noobowskich deadów - Alethea (tzn Sherion) daje exita jak go bije juz z 4-5 osob i mysli, ze go wyleczy Kuba Kuropatwa, hahaha. |
|
smieszne jest to ze urbexx znow skulla nie wlaczyl ;] a czemu ten kmircik ma byc fragiem to ja nie wiem skoro jest w neutralnej gildi ;] na tibia.com teraz jest dopiero propaganda z fragami ;] a poza tym zabawne jest to ze avandona i jego ziomkow przyjeliscie z otwartymi rekami chociaz wczesniej mieli jakas tam gildie gdzie w opise mieli "hail nep~" ;]
|
Cytuj:
Minavand Sep 10 2009, 11:15:37 CEST Killed at Level 171 by Cron Raven, Molterus, Sirkiks and Urbexx. |
Cytuj:
Zuther, ty juz dzisiaj swoje powiedziales na edron ;) |
Cytuj:
--- zjadlemcukierka dodał 0 minut i 54 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
support to support; biegał, zabijał więc po co te przepychanki? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
20:16 Marjola [223]: hello 20:16 Marjola [223]: ;] dobry cam ;] Kirmicik zabil ostatnio Osa Tracza z noobami z death~ wczesniej zabili Luciana Fire,nie raz byl na akcjach, ma lvl 70+ wiec nie wiem w czym rzecz?Wy byscie byli 1 zeby dodac kogos takiego jesli by walczyl po stronie wanted.Tak samo Sir Dragonblade.Nie dodali go,chociaz ma fraga na Xalfie i byl w DD.Ale spoko robcie te swoje staty bo z wanted nikomu sie i tak nie bedzie chcialo :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |