![]() |
o'rly?xOOO
|
Khm...z okazji kolejnego patcha (który się jak zwykle przedłuży do jutra -.-), 30 levela (przyszłego), święta umarl...zmarłych, halloween, święta niepodległości(przyszłego), moich urodzin (też przyszłych <tak samo jak święto niepodległości>), mikołajek, wigilii i nowego roku...
Zrobiłem takie coś xD http://img396.imageshack.us/img396/6522/xdor4.png |
ma ktos download do eMS, nie z oficjalnej strony, tylo innego servera (filef(r?)ont) czy cos??, bo z oficialnego mi to ssie 17KS/s -rolf?
|
Cytuj:
Sam teraz ściągam EMS i leci z pełną prędkością łącza. Może problem leży po twojej stronie, a nie serwera? |
@2up
Poszukaj w torentach -.-' a i jeszcze jedno, masz tu coś, co na zawsze rozwiąże twoje problemy! |
Czy ktoś wie może czemu mają służyć 2 ostatnie (włącznie z tym) patche, które nie dodały właściwie nic?
|
Wróciłem!
Więc czas wbijać lvle |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Post został z edytowany z przyczyn technicznych...-.-
Kilka screenów: P.S.: W albumie nie ma już tibii !! I jest ten pierwszy screen, oraz nowy stan Iksdek'a :d |
40% download eMS, opłaca sie tam grac?, jest troche ludu, polaków, z kim pogadac?.
jaka prof polecacie na swierzo, ?, cos co dobrze expi, i malo potow (lol) x) |
Na świeżo mówisz... Polecałbym bowmana.
@Qub: Gratz 2go joba o/ |
@Palek demon
Mozesz pogadac ze mna, jakby co to msg Kalaucze 8o A co do profesji, to na poczatku gralem bowmanem i nie tracilem potow, a teraz swordsmanem i tez nie trace potow ;p @down ta a ja Cie dziś widziałem xD |
Ale lipa, zrobilem maga ale na poty nie starcza, *** .....Zrobie nowa postac, ale nie wiem jaka, czym sie latwo gra bez kasy na początku:/
|
Spróbuj warriora, ja moim spokojnie wyżywałem. Dorobiłem się niemałej fortunki z niewielką pomocą finansową. ;p
A, co mi tam, podjaram się. 1 200 000 meso w gotówce + 12 Maple Itemów to chyba fortunka? ;p Szkoda, że nie chce mi się już grać. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |