Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Dawergo 10-06-2006 22:49

wszystkie slowa od: PL = Gay
byly do mnie :) poszedlem sobie do tomba i juz chcialem wejsc ale gadalem jeszcze z michaelem i przybiega drozem, ja automtycznie: utamo vita, utani gran hur, time ring i w dluga nawet nie zdazyl zaatakowac krzyknol tylko "PL = GAY" a ja poczekalem na niego w bramie no i powiedzial reszte :)

Nalogowiec 11-06-2006 00:02

Drozem to pi*da. Wkur*ia mnie on. Niech tylko bedzie mial PZ Locked a ja bede online to stanie sie z nim to samo co z Klukensem :P msg me jak cos :S

poreda 11-06-2006 10:47

@Fantom
Jak bedziesz cos planowal na niego to msg me, chetnie pomoge.

Rekin Master 11-06-2006 12:43

@up and up up
ja tez :D

Dolor 12-06-2006 09:08

Witam all :P

Nareszcie moge sobie spokojnie poexpić i to chyba jeden z ostatnich razów ponieważ niechce mi się już grać na Silverze :)

10:43 You advanced in axe fighting.
14:01 You advanced in shielding.

poreda 13-06-2006 21:36

Dzisiaj ten "psi wentyl" drozem oznajmil mi ze jezeli wszyscy Polacy nie odejda z serva to ich powybija. Zaczelo sie od wyzywania mnie, pozniej last castle a na koncu Polskiego Narodu!

Moze wkoncu cos zrobimy? ;s

Dolor 14-06-2006 08:56

EE tam to jest bambus bananowy wystarczy że się go do gma zgłosi o rasizm i ten rypany bambusowo-kokosowy banan skonczy kozakowac albo wezmie sie zlapie nooba w trapa i sie skonczy dzien dziecka

Lenidas 14-06-2006 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor
EE tam to jest bambus bananowy wystarczy że się go do gma zgłosi o rasizm i ten rypany bambusowo-kokosowy banan skonczy kozakowac albo wezmie sie zlapie nooba w trapa i sie skonczy dzien dziecka

No coz moze masz racje, ale czy nie zastanowilo Cie ze gosciu lata od "x" czasu z redem i nikt z hlvl go nie zabil? Widocznie im pasuje aby "kasowal" polakow....
Zobacz nawet Lady Dram padl gdy mial reda, a mial spore znajomosci...
Wiec moze ktos mi wytlumaczy dlaczego tak sie dzieje, ze ten gosciu jeszcze nie padl (zwlaszcza, ze w jakims tam poscie odgrazal sie Lerickzenho ?? ).

Pomysl z GM jest ok, ale nie pamietam, jak to moze sie zakonczyc? Moze dostac za to bana?

poreda 14-06-2006 10:23

Potrzebny jest dowod na SSie lub filmik. A my tego nie posiadamy, mozliwe ze nei padl bo nei wychodzi z dp, dwa ma drobre pvp i zawsze ucieknie, 3 zna ich z rl i sie go boja, 4 olewaja go.

Dolor 14-06-2006 10:38

A więc jeśli chodzi o tego bambusa Drozema to on pekuje ponieważ jest retired a wkońcu wprawie każdy lubi narobić zamętu przy swoim odejściu z serva i pekuje :P

Lenidas@
Drozema wszyscy olewają a on to wykorzystuje i robi co chce a Lady Dram jak już miał/miała truskawkę to miała hunta u BB i dlatego ją zabijali a poatym wtedy to już była retired.

Poreda@
Nie potrzeba Ssa wystarczą świadkowie którzy by potwierdzili że taki Drozem jest po prostu rasistą. Po za tym jest bardzo ładny dowód na forum tibi.com J

A jak Gm nie wysłucha naszych próśb to będziemy musieli wziąć sprawy w swoje ręce i zabić bambusowego kołka :P

Nalogowiec 14-06-2006 10:56

raporty nie maja sensu. po banie dowie sie kto raportowal i bedzie jeszcze gorzej :P
trzeba zabic :evul: najlepiej kilka razy

Dolor 14-06-2006 11:00

UP@
Mu to nie zrobi żadnej różnicy ile razy go zabijemy itd bo on jest retired i chodzi mu tylko o to żeby na koniec mieć dobrą zabawę

Lenidas 14-06-2006 11:19

Nie wiem co o tym myslec. Widac ze gosc sie oszczedza, bo nie zaatakowal Sewerego tylko prowokowal aby on jego pierwszy "ciachnal" wtedy mialby go za darmo (wiec jednak gosciu nie jest calkiem odchodzacy, skoro boi sie bana), mysle ze to "odchodzenie" to kupa i straszna lipa :(

Mam prosbe do zainteresowanych....(beda wiedzieli o co chodzi)....---pacc--- nie piszcie bo jestem juz za duzo w plecy (i czekam na oddanie, a nawet zostalem oszukany) wiec nie bede dalej finansowal swoich strat :)

Pozdrawiam

poreda 14-06-2006 16:40

@Fantom
Od dawna to powtarzam!
ZABIJMY GO WKONCU!!!

marcinekk 14-06-2006 20:55

Jak chcecie ich pozabijac skora sa oni od nas duzo szybsi tzn ze nam zawsze beda uciekac:/ nawet jak w kilka osob bedziemy probowac to i tak nie zdarzymy zabic bo i tak zdarzy uciec.:/

poreda 14-06-2006 21:58

@up
O czym ty mowisz? Oni nie sa bogami! Maja levele podobne do naszych, Drozem ma 57, a fantom 69 wiec 12 leveli wiecej! Jezlei bedzie nas 3 albo 4 w trapa wtedy nietrudno wziac takiego nooba, m wall i f bomba i po gosciu szczegolnie ze ma malo hp...

Dolor 14-06-2006 23:17

Ta chętnie bym się przyczynił do trapa na niego ale on zapewne nie przypłyni na główne tereny Tibi :(

Phoenix Sapphire 15-06-2006 12:50

No cóż...my nie mogliśmy się zdecydować na zabicie Drozema więć zrobił to nasz niedawny wróg:
Drozem
Jun 14 2006, 22:43:26 CET Killed at Level 57 by Hinx

Dolor 15-06-2006 20:30

Nie ma to jak negocjacje z Hinx moja 2 mamusią :D

Nalogowiec 15-06-2006 23:57

Omg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor
Nie ma to jak negocjacje z Hinx moja 2 mamusią :D

Błagam Cie Dolorze skoncz!!

po 1. zawsze kiedy pada ktos kogo nie lubimy, dajesz do zrozumienia ze w 50% to Twoja zasluga.X(
po 2. zawsze mowisz a nic nie robisz (licza sie czyny a nie slowa):evul:
po 3. w trakcie pisania posta zapomnialem co mialo byc jako 3. :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51.