![]() |
czytalem caly temat i od ok. pol roku nic sensownego tu sie nie pojawilo oproczkilku pomyslow. wedlug mnie ten spike to atrakcja dla turystow :p moze cipsoft cos w przyszlosci zrobi albo cos ale wy sie tu trudzcie dalej i probujcie :] i jeszcze jedno bluzgi NIEMILE widziane i mozecie nie komentowac nawet tego bo jestem w 90% pewny ze mnie zwyzywacie od n00bow itp. itd. dziekuje za uwage i dowidzenia
|
@troszeczke w gore :Ehh widzicie co do tego ze on niebył na majnie to jest sprzeczność sama w sobie . Przecież on siekał swoim mieczem CYKLOPY a moze są tacy co widzieli cyklopa na rooku? Więc może on jednak BYŁ na majnie i tam dostał swój miecz po czym wrócił ?
|
@up
Rookgaard kiedyś nie był odkrykty i panowały nad nim różne potwory zanim zasiedlili tam ludzie. Może Dallheim żył jeszcze w czasach kiedy Cyclopy były na Rooku? Jeśli zaraz ktoś mi napisze posta, że nigdy tam nie było Cyclopów to przypominam, że to jest gra RPG która ma swoją historie! |
Na pewno kiedys na rooku byly lepsze potwory. Pamiatka po tym jest Dead Dragon Quest ;]
|
Cytuj:
|
Leży se trup draga w tunelu nieee?
Co, myślisz że taka Amber go na tratwie tu przywlokła? Mosiał kiedyś dychać a więc- Dragon był na rooku. |
Dragon był na Rooku, ale nie można było z nim walczyć. Istnieje tylko jako element fabuły.
|
Cytuj:
|
Co do dragona to jeśli już był to zdechł ze strarosci bo Tom i spółka niezabiły by go za chiny xD
|
@Vezir
A z kąd wiesz? nieda sie zobaczyc lvl pana NPC (jakiego kolwiek)! Załórzmy: Eee... Tom na 100+ i powiedzmy knight. Bloczy sobie draga a pan Hiacynt (za Chiny niepamietam jak sie to pisze :D ) wali z sd w draga... Głupie, denne nieprawdziwe jak mój każdy post! :D |
Ehhh.... Mam cos jak sie zrobij salmon questa to sie am chyba 3 salmon...
jak sie powie do amber "Salom" to ona odpowie 11:13 Amber: Yeah! If you give me some salmon I will tell you more about the orcish language. Okay? noto jak ktos ma salmon to pojdzie do amber i powie Hi Salmon Yes moze cos da za te to ;] |
Mam dowod ze mozna miec brass arma na Rooku :)!!
Po 1. 11:21 Obi: Do you want to sell a brass armor for 150 gold? Po 2. tutaj ceny gdzie mozna sellnonc brass arma i tez bylo to Rookgaard Norma 150 gp Rookgaard Dixi 150 gp Rookgaard Obi 150 gp Rookgaard Al Dee 150 gp Rookgaard Lee'Delle 150 gp Port Hope Brengus 150 gp |
Cytuj:
|
Czyli to ze juz dawno kazdy o tym wiedzial -.-
|
Skad wiesz ze nie jest? Powiedzial Ci? :P Chyba szybki nie jest ^^
Co do tematu zauwazyliscie ta chyba dziure chyba nad ghoulem pokryta fieldami?? Pewnie tez bylo, ale nikt nie pisal ze cos kombinowali :P |
Cytuj:
|
Chodzilo mi o to, ale sie pomylilem, bo nie jest to nad ghoulem, a wejsc tam tez sie nie da chyba ;p
http://i85.photobucket.com/albums/k4...l/UO0033-1.jpg |
@Up
Co ty widzisz pod tym poison fieldem? JA widze... NIC! |
Cytuj:
|
haha ^^ weslem do ghoula i go ubijlem moge tez powiedziec jak ^^
jak sie idze an katane questa i sie jest na poisonie to jak sie juz jest na 4 Poisonie to sie idze an gore i sie wtepnie w jescze jedno poison i tam som takie kamienie i taka laguna trucizny jakby i pod tymi kamieniami jest dziura czeba niom wykopac Pick czeba 5 razy walnonc i na konicu z lopaty i sie dziura otwiera :p Jak nie zrozumiecie co pisze bo jestem analfabeta to sorry sproboje jakos lepijej to zrobijc pozniej ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |