![]() |
|
Cytuj:
ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Ok, sciągam,.. :P |
Filmik wypas fajna akcja nop i nareszcie taifun OW3ND xD:)
|
Zrobilem fajnego ss'ka jak ogladalem film ;>
http://images2.fotosik.pl/297/fbc68bf69dfbedce.jpg Jak czarny pan, znika,.. :P Sorry, za jakosc ss'a :P |
xD
Po pierwsze JAKO JEDYNY ruszylem w ten tunel walczyc z moimi wrogami a to ze oni spingowali mi moje neo to jest szczyt bezczelnosci . Napisalem juz posta do Customer Support o restart dnia , gdyz jak widac na filmiku BYLEM SPINGOWANY !!!!
Drogi Imargamie , ty a takze twoj brat Zwidek zabiliscie mnie tylko przez to pingowanie , wiec pamietajcie ja jestem wolny i jutro ruszam z expem natomiast wy macie wjazda na rl . Co do reszty uzytkownikow chce powiedziec ze takie osoby jak wy powoduja to ze jestesmy postrzegani gorzej niz "Br". |
Cytuj:
|
@Taifunex
Zmien sobie opis postaci bo spadly ci 2 lvl, a ty masz ciagle 280,.. |
loool po obejrzeniu tego filmu zmieniam zdanie;s
:baby: zobaczymy;s |
To na pewno konto Taifuna?
|
Cytuj:
|
lol to przy okazji oddeltuja mi wszystkie skasowane postacie OK taif ~ zagadaj z "cipami" ps.do najazdu to wez ze soba malutkie malenstwo haahahha
pwn3d opkaOPKAKOPAopkaOPOPA |
tajfunex to nie tajfun, watpie, zeby on sie wypowiadal w taki sposob na tym forum hahaha. what a lame. A co do Tajfuna to i tak sie dlugo trzymal : )
|
huj z tym czy taifun padl czy nie dla mnie jest wielki za to jaki lvl ma
wedlgu mnie powtarza sie sytuacja z hiberny kiedy gildia dark mortals zabila seromontisa na poczatku gildia serka tez wtapiala ale tylko na poczatku z tego co widze tu jest podobnie Vision tak jak Dark mortals<--- gildie Pk i Pa nawet maja takie same kolory outfitow jakie mialo dark mortals mimo wszystko uwazam ze gildia taifuna wygra i mam taka nadzieje tez ;] ja osobiscie nie lubie wojen i gildi ktore je rozpoczynaja ;] dlatego jestem za taifunem |
A myślałem, że jest nie do zabicia B)
Szkoda bo brakowało mu tylko 10 lvl, żeby być najlepszy w Tibie. Jestem za nim, bo wydaje mi się, że osoba która wbiła 280 lvl w tak krótkim czasie, nie pozostanie obojętne i pokaże jeszcze co potrafi. ;) |
Cytuj:
Co do topicu to powiem tak: Argumenty przemawiające za tym żeby go żałować: 1) W końcu to był polak ;/ Innnych sie nie doszukałem. Argumenty przeciwko : 1)Kozaczyl,kozaczył i w końcu się doigrał. 2)Za dużo ludzi z furory wyj*ebał. 3)Wbił ten swój 280 lv po trupach innych ludzi . Dalej mi sie nie chce pisać. Peace. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a tajfun aff nielubie go i niebede co do vision mam nadzieje ze wygraja bo maja zajebiste zgranie :) Ciekawe jak by to wygladalo z 3 update wczesniej ehh :P |
@Taifun
musze ci powiedzie ze masz bardzo zly team na ta wojne mogli cie wyciagnac 3 razy z trapa tak czy inaczej wielki szacunek ze walczyles do konca zycze powodzenia tobie i mojim rl charonis itd dacie rade a co do pinga to nie wiem wkoncu zmieniales ssa no chyba ze dopiero potem dostales i leczyli cie tylko przez sio tak czy inaczej dasz rade i nie poddawaj sie Hail Hwl _/ |
Taifun przecenil swoje możliwości i ma za swoje =] Hehehh i widze Kerston też przeszedł do Vision ;> Szkoda że już chara sprzedałem i pomóc nie mogę :(
|
OMG... ale ludzi na forum :D nigdy tyle nie widziałem :>)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |