![]() |
@awo
co ty chcesz od baitow, to sa pro plejersi i sa zayebeesci ;) wujo, nie hail polska, tylko hail POLEN swoja droga wujo, czego mi tu na forum glupoty trzeszczysz ? ET walczy za polakow ? to czemu do cholery lider ET jest spoza naszego pieknego i uwielbianego przez nas kraju ?:D ktos tam up tepsa dsl 4mb/s lan na 16 osob z bloku. problemy mam tylko z wysylem, dl rzadko kiedy spada ponizej 2mb/s :] Statystyka badania ping dla 212.77.100.101(wp.pl): Pakiety: Wysłane = 1000, Odebrane = 989, Utracone = 11 (1% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 12 ms, Maksimum = 325 ms, Czas średni = 22 ms okolo 18-19, kiedy sa najwieksze lagi. gdy nie ma lagow - ms 12-20 i ani jednego straconego pakietu :p zmieniam NA radiowke i wtedy tam nie bedzie zadnych takich kiepskich szesciocyfrowych liczb na erigu ;) jesli wszystko bedzie dzialalo cacy, a finowi, ktory radiowke polecal ufam w tym wzgledzie. jak i zreszta w kazdym innym :p |
@Up
Nie kupuj radiówki poniżej 40 zł abonament bo bedziesz mial raczej jeszcze gorzej niż masz teraz, Jak dadzą ci radio 5ghz (w nowej częstotliwości) to nie bedziesz mieć raczej lagów cały rok. Sam mam teraz Radiówke ze starym odbiornikiem za która place 40 zl i mam lagi caly dzien. Także uważaj co kupujesz. |
Cytuj:
|
miales na mysli, ze boje sie byc liderem ? zle trafiles.
ze boje sie walczyc ? dam Ci net, ktory teraz mam - idz sobie na roty swoim h lvlem. po co walczyc skoro moge expic ? |
dlugo sobie nie poexpisz...xd tak jak Pephy ale on chociaz teraz wlaczy a Ty sie boisz ;]
|
@up
Walczy bo nie ma jak expić [ ;. Sam ostatnio napisał, że ledwo co wytrzymał 3 dni bez expienia ; ) i pisze się chociaż |
Cytuj:
Panie Kozak a Pan walczy? Ze tak Krytykujesz wszytkich kto walczy a kto nie? |
plosie zośtawi mojego malutkiego kosianego Śuvika :( to Misio jeśt jego wujciem .. i tylko ja moge Go katowac :D taaa spokojnie spokojnie :D jak zwykle Wuja Kiroy zawsze ma pare asow w rekawie :D
hail Polen8o |
Tak ja tez mysle ze Suv nie jest az tak naiwny i napewno kiedys dolaczy do nas poki co moze powiekszac swoj lev i bardzo dobrze robi. Kazdy nabral chociaz troszke doswiadczenia grajac na obsidii ja wiem ze swe nie mozna ufac dorpaz to byl moj przyjaciel hahahah. A ta przyjazn Suva z Archinem pieknie to wyglada z zewnatrz ale jesem ciekaw jak to wyglada od srodka, zrozum Sum archin nie rzuci swoich przyjaciol aby pomoc tobie, bo to by byla dla niego przegrana a on niechce przegrac obsidii.
pozdrawiam Wuja,i innych uzytkownikow forum !!! Peero. |
sprawy miedzy mna a archinem pozostana sprawami miedzy mna a archinem ;)
biore pod uwage taka mozliwosc, ze dostane explocka, a to przysiegam bedzie koniec ng na Obisdii. chociaz moze tez zdarzyc sie tak, ze tego explocka nie dostane :p pozyjemy zobaczymy ;) |
Siema wszystkim może mnie ktoś jeszcze pamięta z Obsidii także czytam wszystkie nowinki na forach które związane są z warem no i zobaczymy co to za niespodzianka bedzie za kilka dni bo Pika juz sie podnieca :D
Chcialbym kupic pacca ale myslalem ze juz nigdy nie bede tam gral i kupilem pacca na inne konto i server Tak więc życze powodzenia wszystkim walczącym POzdro Szjee~ |
Acha a co do Suva to każdy możę robić to co mu sie pdooba a czas pokaże :D
bo widze ze wszyscy sie czepiaja btw pozdro Kiroy aka Michal :D |
Cze Darota! ty stary pijaku hehe
Jasne ze pamietamy o tobie. Zawsze mozesz kupic 2 pacca i pomoc w oczyszczeniu Obsidii ze smieci :) pozdrawiam. |
oooo jest i Peero siemasz no a myslalem ze sprzedales chara btw mogles nie placic im chajsu :p za free :D
|
Jak mozna zapomniej dorote xD! :]
btw. Cytuj:
|
HAHAHAH siema Darota :D kiedy jakis Haszyk zapalimy znowy co ?? :D Peace bro :D Pozdro Peruś :*
Janse Zostawic Suva ... ponoc na Suvie gra teraz Mannow a na Pephym Dorpaz !! a ja na Azaredzie :D Zadowoleni z Plotek :D bedzie wiecej :D:cup: |
Dzieki Awo :D( niestety tak wyszlo ze jak mi sie skonczyl pacc to sie war zaczal ) tez Cie doskonale pamietam panowie trzeba zorganizowac kolejna impreze !!! bo nie wytrzymam :D
POzdro Your, Rogal <MAster OF Water Pipe> |
...???
Cytuj:
|
For better obsidia?
15:32 Mentor de'Vrie [116]: chcesz pacca kupic ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |