Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Kosher Pig 03-12-2006 17:52

@up: Tak sobie czytam i myślę, że przydałoby się napisać czego te deady w ogóle dotyczą.

Kolirn 04-12-2006 08:29

to ja ci odpowiem tak:

Oni wiedzą czemu
ja wiem czemu
ty nie musisz wiedzieć...

zyj dalej swoim forumowym zyciem... tyle sie udzielasz a sam podajesz ze nie grasz biorąc swa wiedzie jedynie z tego forum mozesz nie zajsc daleko...

pzdr

Jinikao 04-12-2006 10:30

@up - LOL koles wyjdz zamknij za soba drzwi na klucz i go wyrzuc, moze nie wrocisz... Jesli ktos tu dal post to chyba po to zeby all wiedzieli o co chodzi, a ty twierdzisz ze oni wiezda i to wysatrczy..

Kolirn 04-12-2006 14:32

wyjść to powinieneś ty, bo z aureą masz tyle wspólnego co ja z szydelkowaniem - nic

osoby grajace na aurei (nie licze tych co lataja po dp i krzycza free items plz) wiedza o co chodzi itp i to wystarczy. Dla ludzi nie grających nie potrzebne są powody... co ty myslisz ze ten topic to brazylijski serial ?

kosher zawsze ma wiele do powiedzienia mimo ze nie wiele wie... na tibi.com jest również wielu ktorzy żyją "forumowym" życiem i sa gnębieni za kolejne posty i tematy... wiec z łaski swojej daj sobie spokój z takimi komentarzami bo nawet nie domyslasz się jak głeboko mam to co o mnie myślisz :) (tak poza topiciem... dlugo sie tym sov'em nacieszyłeś...)

btw cos z butkiem nikt nie chce isc na te demony xP
moze się boją że bloker padnie :)

Gotic Roma 04-12-2006 20:50

19:34 Butibof [164]: juz nie retired

@Kosher, to znaczy, ze on gra dalej.

Kosher Pig 04-12-2006 20:55

Mój drogi, ja ci odpowiem tak:
założyciel topicu nie gra (a przynajmniej w chwili kiedy zakładał nie grał)
założyciel topicu nigdzie nie napisał że wypowiadac mogą się tylko osoby aktywnie grające, ani nie ma czegoś takego w regulaminie
może i miałem lowlvl, może nie utopiłem swojej postaci w gównie dla prota (moja subiektywna opinia), ale swoje o Aurei wiem
chcecie dyskutować o jakiś pr0 rzeczach, nie dla ludzi bez mighty 1337 lvli? zrób se konto na ovh.org, zainstaluj phpbb, będziesz mógł zabronić innym wchodzenia. Mnie w szczególności!
A, jeszcze ostatnie: jestem jedną z pierwszych osób wypowiadających się w temacie, wypowiadałem się wiele razy, wiele razy nie miałem racji, ale jeszcze jakoś nikt nie wypraszał mnie za cokolwiek.
Naprawdę ostatnie: jeśli uważasz że nie powinienem pisać w tym temacie lub w ogóle, reportnij to modowi.

/nolifer

duuKi 04-12-2006 21:04

Za chwile pewnie przeczytamyn odp na ten post....
Wiec moze podbadzmy przez chwile w ciszy...:)

@topic Dupa z tego co wiem to nic sie nie wydarzyło...
No ale ja przeciez nie mam h lvl'a tak jak Kolirn wiec i tak pewnie gadalbym same glupoty

PS to nic ze codziennie jezdze do sql z pewnym 120+ sorciem i jak cos sie stanie to mi powie...

Ale przeciez Kolirn wie lepiej :|

Hemp Gru 04-12-2006 21:36

Jak to nic sie nie dzieje ? Ci którzy wypłacili się z wojny (Fag Vs Rom) mogą już expić bez limitów.

duuKi 04-12-2006 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hemp Gru (Post 1112162)
Jak to nic sie nie dzieje ? Ci którzy wypłacili się z wojny (Fag Vs Rom) mogą już expić bez limitów.

Przeciez mowilem ze ja nic niewiem przeciez nie mam h lvl'a tak jak Ko~

Gotic Roma 04-12-2006 21:58

Cofka serwa?

Jinikao 04-12-2006 23:44

@Kolirn Sluchaj to ze teraz mam posatc na Iridi nie znaczy ze nie moglem miec lub sharowac 100+ na Aurerze... Chyba to jest logiczne ... no ale nie mozna od kazdego wymagac zeby uzywal mozgu, zyjemy w wolnym kraju. Jesli ktos napisal ze oni padli a ktos sie zapytal czemu, to chyba wymaga odpowiedzi, po to jest forum. Jesli nie wiesz co to forum to poczytaj o tym. jesli nie wiesz jak poszukac takich inf. to napisz na priv to Ci w tym pomoge.

Sayg 05-12-2006 13:09

@up
lepiej czasami nie wiedziec za co ktos padl ;)

Shadows 05-12-2006 14:52

Cytuj:

wyjść to powinieneś ty, bo z aureą masz tyle wspólnego co ja z szydelkowaniem - nic

osoby grajace na aurei (nie licze tych co lataja po dp i krzycza free items plz) wiedza o co chodzi itp i to wystarczy
aaaaaaaaaaaaa jaki cwaniak !! nie wierze!!xD
kazdy sie moze tu wypowiadac, lmao co za typ

max-draky 05-12-2006 18:27

You recognize Xevedo. He was killed by Mariel Zori.

Życie to są tylko chwile , chwile :D a moze inaczej .. Pajacowanie jest tylko na chwile bo pozniej za pajacowanie musisz zaplacic :P koles nie chcial zaplacic ani przeprosic no to padl i stracil 100k (bless + aol ) i do tego zaplacil hehe :> No trudno tak bywa :>

BTW : 19:45 You advanced from Level 109 to Level 110.

-Mariel Zori

Dister 05-12-2006 19:27

Jesteś po prostu żałosny...

Govinem 05-12-2006 21:57

To żaden wyczyn zabic 100ms+ i 100ek+ vs 85ek chociaż pewnie i tak było was tam więcej :]

@edit
A jak całe bydło było tam na niego.

@Mariel~
Na każdego przyjdzie czas nawet na ciebie.
Więc ciesz się póki masz z czego.

Moltreus 06-12-2006 00:37

Żal już czytać to forum , nic ciekawego :(

duuKi 06-12-2006 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moltreus (Post 1114038)
Żal już czytać to forum , nic ciekawego :(

W pełni sie z tobą zgadzam....

ToMuS_Aurea 06-12-2006 16:04

Czechu ma racje

btw.

sporo osob padlo wczoraj :P:P
Niech zyja lagi

I ruszyl test serv dla gmow tutorow..

drobny news
13:44 You lose 660 hitpoints due to an attack by a hellhound.
13:44 You lose 510 hitpoints due to an attack by a hellhound.
13:44 You lose 533 hitpoints due to an attack by a hellhound.
13:44 You lose 517 hitpoints due to an attack by a hellhound.

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 06-12-2006 16:05

To ja już szukam blokera...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50.