![]() |
@up: Tak sobie czytam i myślę, że przydałoby się napisać czego te deady w ogóle dotyczą.
|
to ja ci odpowiem tak:
Oni wiedzą czemu ja wiem czemu ty nie musisz wiedzieć... zyj dalej swoim forumowym zyciem... tyle sie udzielasz a sam podajesz ze nie grasz biorąc swa wiedzie jedynie z tego forum mozesz nie zajsc daleko... pzdr |
@up - LOL koles wyjdz zamknij za soba drzwi na klucz i go wyrzuc, moze nie wrocisz... Jesli ktos tu dal post to chyba po to zeby all wiedzieli o co chodzi, a ty twierdzisz ze oni wiezda i to wysatrczy..
|
wyjść to powinieneś ty, bo z aureą masz tyle wspólnego co ja z szydelkowaniem - nic
osoby grajace na aurei (nie licze tych co lataja po dp i krzycza free items plz) wiedza o co chodzi itp i to wystarczy. Dla ludzi nie grających nie potrzebne są powody... co ty myslisz ze ten topic to brazylijski serial ? kosher zawsze ma wiele do powiedzienia mimo ze nie wiele wie... na tibi.com jest również wielu ktorzy żyją "forumowym" życiem i sa gnębieni za kolejne posty i tematy... wiec z łaski swojej daj sobie spokój z takimi komentarzami bo nawet nie domyslasz się jak głeboko mam to co o mnie myślisz :) (tak poza topiciem... dlugo sie tym sov'em nacieszyłeś...) btw cos z butkiem nikt nie chce isc na te demony xP moze się boją że bloker padnie :) |
19:34 Butibof [164]: juz nie retired
@Kosher, to znaczy, ze on gra dalej. |
Mój drogi, ja ci odpowiem tak:
założyciel topicu nie gra (a przynajmniej w chwili kiedy zakładał nie grał) założyciel topicu nigdzie nie napisał że wypowiadac mogą się tylko osoby aktywnie grające, ani nie ma czegoś takego w regulaminie może i miałem lowlvl, może nie utopiłem swojej postaci w gównie dla prota (moja subiektywna opinia), ale swoje o Aurei wiem chcecie dyskutować o jakiś pr0 rzeczach, nie dla ludzi bez mighty 1337 lvli? zrób se konto na ovh.org, zainstaluj phpbb, będziesz mógł zabronić innym wchodzenia. Mnie w szczególności! A, jeszcze ostatnie: jestem jedną z pierwszych osób wypowiadających się w temacie, wypowiadałem się wiele razy, wiele razy nie miałem racji, ale jeszcze jakoś nikt nie wypraszał mnie za cokolwiek. Naprawdę ostatnie: jeśli uważasz że nie powinienem pisać w tym temacie lub w ogóle, reportnij to modowi. /nolifer |
Za chwile pewnie przeczytamyn odp na ten post....
Wiec moze podbadzmy przez chwile w ciszy...:) @topic Dupa z tego co wiem to nic sie nie wydarzyło... No ale ja przeciez nie mam h lvl'a tak jak Kolirn wiec i tak pewnie gadalbym same glupoty PS to nic ze codziennie jezdze do sql z pewnym 120+ sorciem i jak cos sie stanie to mi powie... Ale przeciez Kolirn wie lepiej :| |
Jak to nic sie nie dzieje ? Ci którzy wypłacili się z wojny (Fag Vs Rom) mogą już expić bez limitów.
|
Cytuj:
|
Cofka serwa?
|
@Kolirn Sluchaj to ze teraz mam posatc na Iridi nie znaczy ze nie moglem miec lub sharowac 100+ na Aurerze... Chyba to jest logiczne ... no ale nie mozna od kazdego wymagac zeby uzywal mozgu, zyjemy w wolnym kraju. Jesli ktos napisal ze oni padli a ktos sie zapytal czemu, to chyba wymaga odpowiedzi, po to jest forum. Jesli nie wiesz co to forum to poczytaj o tym. jesli nie wiesz jak poszukac takich inf. to napisz na priv to Ci w tym pomoge.
|
@up
lepiej czasami nie wiedziec za co ktos padl ;) |
Cytuj:
kazdy sie moze tu wypowiadac, lmao co za typ |
You recognize Xevedo. He was killed by Mariel Zori.
Życie to są tylko chwile , chwile :D a moze inaczej .. Pajacowanie jest tylko na chwile bo pozniej za pajacowanie musisz zaplacic :P koles nie chcial zaplacic ani przeprosic no to padl i stracil 100k (bless + aol ) i do tego zaplacil hehe :> No trudno tak bywa :> BTW : 19:45 You advanced from Level 109 to Level 110. -Mariel Zori |
Jesteś po prostu żałosny...
|
To żaden wyczyn zabic 100ms+ i 100ek+ vs 85ek chociaż pewnie i tak było was tam więcej :]
@edit A jak całe bydło było tam na niego. @Mariel~ Na każdego przyjdzie czas nawet na ciebie. Więc ciesz się póki masz z czego. |
Żal już czytać to forum , nic ciekawego :(
|
Cytuj:
|
Czechu ma racje
btw. sporo osob padlo wczoraj :P:P Niech zyja lagi I ruszyl test serv dla gmow tutorow.. drobny news 13:44 You lose 660 hitpoints due to an attack by a hellhound. 13:44 You lose 510 hitpoints due to an attack by a hellhound. 13:44 You lose 533 hitpoints due to an attack by a hellhound. 13:44 You lose 517 hitpoints due to an attack by a hellhound. |
To ja już szukam blokera...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50. |