![]() |
Pozwalam smiejcie sie zemnie bo sam z siebie sie smieje:D:D8o
|
Cytuj:
Wy tu swirujecie a ja sobie spie >.< jak wy tak mozecie :P |
Cytuj:
|
gdzie bylem i gdzie padlem Varosem ? To raczej nie ja bo ja odwas varosem niepadlem ani 1 razu xD
|
Te, Ale wy jesteście nooby a ten Master Vilum niech uważa bo czuje ze Widakey dojdzie go :P
Hail CO Pozdro666 :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Vilum prawie padles i ile ludzi czyta teraz ten temat Suahsaushaushsau
Robisz Kariere na Forum ^^ |
Heh sory za to co napisałem :P juz edytowane :P
|
Cytuj:
a ja czuje , że masz racje;] Hail CO/EiV |
Bylo minelo:D zachowalem sie jak noob i umiem sie do tego przyznac:)
|
Spox
Vilum bywa ze sie nieuda ja tez sadze ze EiV to Noobia jak niewiem co Akcja z Religa to porazka kto to wymyslil xD Mnie tam niebylo i odrazu robia jakies beznadziejne akcje saushaus |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niewiem czemu sie tak naprawde poklucilismy jak widac umiemy normalnie pogadac :P Co z Emzym tak apropo Wyjebany czy Sam odszedl :O
To lognij teraz XD ja tez sie logne W pz i bede sie ukrywal. Uwielbiam to |
Ale sie panowie rozgadaliscie:) Udowodniliscie wlasnie ze wrog z wrogiem wcale nie musi sie klocic:P:P
|
Wsumie to niema potrzeby sie klucic to tylko gra >.<
|
Religa by padł gdyby nie bug "Soulfire". słyszałem że jak dostaniesz soulfire na klate i zucisz w siebie f bombe to palisz sie tyle ile f bomba trwa więc dla mnie to jest przykre >.<
|
Cytuj:
|
starasz się być zabawnym i widzisz tłum ludzi okrzykuje twoje imie. Jestem cipą i takim jak ja nie dorastasz do pięt więc zamknij tą swoją szanowną morde bo takie posty jak twoje przechodzą ludzką granice rozsądku. Jak ci sie cos nie podoba w moich postac jest książka próśb i zażaleń.
Magia czterech liter ssij. |
Cytuj:
poki, co na titani nudy, no, ale co sądzicie o wojnie IV vs. VR? |
Jak widać Ga sie kozaczy tylko wtedy kiedy maja przewage liczebną ;).
Gdyby nie Ga gildia Iv by wygrała bo mają lepszą taktyke ale tak narazie to chyba dostaja po dupsku. (Nie orientuje się w statystykach). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45. |