![]() |
e tam bany i tak wszyscy macie male siusiaki :cup:
|
Cytuj:
po jutzeiszym kolosie znowo pzywitam na ziemiem iridji ;) i jak dobze ze o mnie pamiemtasz xD |
hahaha co to za analfabeta u gury dobrze sie pisze dobrze a nie dobze ale noobek
|
gm wlecial dzis z tarana
kanion sie dorobil bana radzio o tym informuje: rau tez weak~ abuse'uje co sie tutaj porobilo kebab poke i mendillo przegrywaja open dlugi az ten huxy kupil szlugi by to all odreagowac i ekipe na next zwołac open ktory juz wygraja lecz co to da- i tak sie chlopy pozabijają... c i p ' y c i p ' y- drogie leszcze az mi znow przechodza dreszcze dubble expa nam dac chcieli a o kickach zapomnieli bo to cipsoft sa- jemioły dzieci neo, tak, bez szkoly oni nigdy nie sluchaja tylko nowych zachecaja do podrozy po ich swiecie bez biletu, na carpet'cie |
Cytuj:
|
Hehe Wadup Ojciec To Druid
|
Cytuj:
|
12:12 Warning! The murder of Kadafih was not justified.
bottarn?:S |
dostosofujem siem do poziomu realiuw pisania mlodziezy
|
Nov 28 2007, 10:44:29 CET Died at Level 19 by a scarab
Mały bo mały ale Frag... (Bot na Larvach) ;\ |
Cytuj:
Nie rob z siebie idioty, tylko pisz po polsku |
Tibia schodzi na koty!!
wiewiorki wielkosci czlowieka, nikomu nie potrzebne biale koty, AAaa a te nowe smoki to normalnie zall , wygladaja jak pokemony, Te kolory, jakby sie najadly plutonu, wogule to wygladaja jakbym to ja je rysował, zielona plamka z oczami.... |
Cytuj:
|
Re'xar
Nov 28 2007, 20:40:11 CET Killed at Level 39 by Kedras Kaliful Nov 28 2007, 20:37:11 CET Killed at Level 70 by Leoxain and by Baba Jagaa Oto efekt wieczornego czyszczenia kopalni w kazzo chłopaki ale żeście posypali runami :) Baambo taki kozak a padł w foodshopie gdy zaczął mnie najeżdżać :) Baambo Nov 28 2007, 20:12:46 CET Killed at Level 36 by Leoxain and by Antnael Taki sobie mały pking żeby nie było że bongo nic nie robi <3 |
Loot z nobkow jak by sie na wara jakigos wybierali :D
|
czyli? ^^ <znakznak>
|
chodzi mi głownie o mf okolo 10 bp, runki i itemki warte okolo 30k
|
Cytuj:
btw : http://img520.imageshack.us/img520/7391/mew11jh5.jpg http://img267.imageshack.us/img267/3883/mew1me9.jpg jak dla mnie drugi rysunek RZONDŹI Cytuj:
<3 |
nom koledzy dali nam ładne czesci swojego eq nie powiem xD
bambo do afryki nie do carlin wiec musial dednanc;/ :D |
Boruta Boruta Boruta !
|
wczoraj pan Barbal i jego kolega Shori padli oprocz nich Eternal karolek i Szejkarps,Lau of hider dziekujemy za mfy k legi medusy kase
|
DVG-Nov 29 2007, 20:34:30 CET Killed at Level 96 by Aatalith'Niel
|
Chealino 30 Nov 2007 +2,382,472
Kashrius da'roc 30 Nov 2007 +2,702,913 Anas Kiro 30 Nov 2007 +1,359,439 Mewtu 30 Nov 2007 +727,870 Lordnazgul 30 Nov 2007 +1,211,820 Brave Sali 30 Nov 2007 +2,864,810 Jurand Wyrocznia 30 Nov 2007 +1,000,752 Huxy 30 Nov 2007 +1,243,623 Neztas 30 Nov 2007 +954,423 Fiaera 30 Nov 2007 +1,560,895 Menphius 30 Nov 2007 +2,144,641 Rojtan 30 Nov 2007 +674,342 I wielu wielu innych XD Macie pakt o nieagresji?:P I jak to normalnie np w kolejce na frosty jest Kash, potem chea, potem Fiaera na ten przykład xd Gdzie wy wszyscy tak expicie XDD |
R.i.p
Hmm ostatnimi czasy nie czerpie przyjemnosci z grania w tibie :/
Nie wiem czemu nie chodzi tu o dedy :] . Jakos nie mam ochoty... Coz ze popekuje z bongosami jak nie mam 2 noob chara zdolnego do pk [rs] :/ Wiec zastanawiam sie nad zostawieniem tibi na jakis czas :) Nie chodzi tu tez o hunty bo invi , cop pierdole tak jak to robilem zawsze :) Moze ten serv mnie odrzuca :P ?? Ostatnio 30 min czekalem az ktos mi pozyczy 100 gp na travel... ... CDN - byc moze Btw Andrzejki :D Idziemy pic !! Cya :] |
uaaaauuuu ić się spij ino się nie Hwal bo nie przystoi dzieciaku
|
Co ja widze:O Mewtu zapowiedział Maddiemu na tibia.de, że padnie jeszcze najzz
|
@ up
link poproszę bo jestem zbytnio najebany na szukanie @feav Ty very much @ maciek~~ co on daje omfg... |
Cytuj:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthr...=114678&page=1 |
Cytuj:
Invi juz tak sie nudzi ze szukaja nastepnych wrogow. Mysla ze sa niezniszczalni , sa cool i wogole :) . Oby tak dalej :) |
Cytuj:
maddie na tibie.de to nie moje acc, ale z drugiej strony nie mam tego jak udowodnic.. a co do linka ktory dales, mewtu do tego maddiego pisal ze np za wklejenie filmu i 'prepare to die menz' do Arc, przynajmniej tak to zrozumialem btw wroclaw meeting soon ? ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jetem teraz w rzeszowie... powiem wam jedno LYCHAAAAAAAAA!!!!
:) |
Czyżby Princess Arman to nowy owner?: )
|
Cytuj:
|
Imprezkę można zaliczyć do udanych, pomimo kaca giganta :D
Pozdrowienie dla ekipy z Rzeszowa i Łodzi ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czesc Jestem Vrell I Czójem Sie Fajny Bo Napisalem Na Forum Ze Idem Pic ;];]];];];];];];;]]; Ale Nie Mam Koleguf I Pije Z Mamom ;];];];]];;];];]];;]
|
Cytuj:
P.S.Btw pozdro dla Harave~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |