![]() |
Cytuj:
i po co mialbym mu lizac dupe |
wanabe leader
|
15:22 Elaro [100]: what's up with Kafes?
15:22 Lurran Lowe [194]: dunno 15:22 Lurran Lowe [194]: y? 15:22 Elaro [100]: He is deleted? 15:22 Lurran Lowe [194]: yes ... 15:24 Elaro [100]: how he do it ? :D 15:25 Lurran Lowe [194]: ^^ 15:25 Lurran Lowe [194]: he got 15:25 Lurran Lowe [194]: engouth cash 15:25 Lurran Lowe [194]: for his druid no life to the end. |
ale ty płytki jestes dżizaz
|
to jak mam nazwać ciebie? jeżeli jesteś na tyle tępy żeby przyznać się do deleted konta?? Ja proponuje żebyś się zalogował tylko na chwile i zobaczymy kto jest wtedy płytki.
|
haha nie osłabiaj mnie plz ?
|
Post usunięty
|
wow odbanowany.
@ up: mysle ze zaogniasz sprawe niepotrzebnie |
ojj co tu sie cos ost. nic niedzieje? all juz wiece ze kafes ma nowa postac wiec teraz jaki nowy hit bedzie plotkarskiej zakladki Elysia ?
|
eddie on elysia for sell!!!
|
Cytuj:
|
masz fajna sygnaturke gonzo. ;]
|
a tobie wali z dupy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Werek skontaktuj sie ze mna jakos
|
co jest moja miłości :*
|
ładna akcja z tym ghulzardem . trochę się obłowiliście
|
no dzieki :)
|
Cytuj:
Ale loocik pierwsza klasa. |
Cytuj:
poza tym ten kina to okropny kozaczek z tego co zauwazylem na filmie, wydawalo mu sie ze jak zrobil 100 to ownuje caly serwer. Jest szansa ze byl nobem. roznica pomiedzy ownerem 100 ek i 100 maga jest duza. |
wy*******j nobie jebany
|
Cytuj:
Edit: I tak mało miejsca. |
fajne kolory miał ten bp co nie?
|
|
czyzby to byl elaro? ;p
|
taaaaaaa
to moje konto ostra jazda szla xDDDDDDDD juz temat mial 30 stron spamu i jakis moderator mi zablokowal konto :D Twoje konto zostało zablokowane z powodu podejrzewanego nadużycia. W celu uzyskania dokładniejszych informacji skontaktuj się z nami. kilka komentarzy zbulwersowanych ludzi xD "zbieram fundusze z jurkiem owsiakiem na suppliesy 10k matthew syco/carlin" "Tibijczycy, to prawda, że jakiś nowy update wychodzi? 3 nowe kolory tak? :D" "mowilam ze tibie musial wymyslic ktos uzalezniony od narkotykow xD" "Tibia to gra dla niewyżytych dzieci z zapędami homoseksualnym prowadząca do zupełnej utraty życia" nawet pojawily sie wiadomosci na priv Pokaż profil Sylwia Fostacz Winne-Podbukowina Napisz wiadomośćPokaż znajomych (88) Temat: Re: Data i godzina: dzisiaj 15:29 grasz na normalnej tibi czy na ots Pokaż profil Agnieszka Ziętek Ropczyce Napisz wiadomośćPokaż znajomych (392) Temat: Data i godzina: dzisiaj 15:26 na jakim serv. grasz;> jeszcze widzialem tematy na "Wosp forum" "Elaro chuju" xDDDDDDDDDD |
|
Cytuj:
|
Name: Makil
Last login: Jan 04 2009, 20:50:34 CET nawet nie sprawdzalem xDDDDDDDD chodzilo mi o fun xDDD znalazl sie nawet 12 letni kibic CHELMIANKI ktory mi jutro robi wjazd na chate z jego banda "KIBOLI"(jak on to powiedzial) za to ze nie uwiezylem mu ze ma 140 lvl na kyrze ;/ na moj profil wchodzilo wiecej niz 3 osoby na minute xD |
@Misiuuu
czytales wiecej komentarzy xD? |
hee co pobijasz jakis rekord i sie nie chwalisz?
|
|
@kafes
na com nie bede pisal bo ban palka mi dali na battla ale fajny palek wiekszosc outfitow done w domku rare eq + nightmare shield |
to oks bo juz poszla plota ze kupiles hehe
|
@Troll troll: NUTA Z@YEKURVAPISTA
|
Cytuj:
nawet juz passow nie mam bo real owner pozwolil tylko na jednego deada a stolek padl w nocy bo pobiegli malym teamem po kiwiego xD wlasciwie bylem na jednej akcji tylko a na 2 nie bylem bo za pozno po mnie zadzwonili i nie zdazylem |
Czego kłamiesz Marcin?? powiedz naprawde dlaczego się nie zalogowałeś...
|
bo lyxe zadzwonil po mnie zbyt pozno i gdy pobieglem z mojego komunijnego kompa na twojego battle sie zaczelo ;D
wprawdzie zapomnialem passworda bo mialem go w archiwum na gg na starym kompie ale i tak nie dobiegl bym juz |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:36. |