Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

Cygan Slejter 27-09-2010 18:45

Kurde a ja już sie nastawiłem na listopad :(
nom RS to lipa niestety

eerion 27-09-2010 19:09

Cytuj:

The Cataclysm by itself will happen earlier and will let you play in the "new" zone for a couple of days/weeks before you can buy the expansion and access the level 85 content.
Spoko. PAtch 4.0 wyjdzie jak zwykle co najmniej miesiąc rpzed premierą, wiec będziesz miał co porobić ;P

LaYs 02-10-2010 03:25

Update - Added Cataclysm release date: December 7th

do 7 grudnia to ja skisnę na ICC :-/

/yawn

Cygan Slejter 02-10-2010 10:04

To nie jest potwierdzone na 100%

CytrynowySorbet 03-10-2010 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 2783230)
To nie jest potwierdzone na 100%

Ale wysoce prawdopodobne. No, ale Blizz pobije rekord. Calutki rok 1 contentu, GZ!

eerion 03-10-2010 11:55

Tak bez pierdolnięcia bym powiedział :P
Choć jesli mam być szczery, to ze sposobem w jakim ICC był wypuszczany, to typowe pół roku by było odrobinę zbyt krótkim terminem.
No cóż. Trzeba liczyć, że cata nadrobi nam z nawiązką tą nudę. A jak nie, to fuck that, czekamy na diablo 3 xD

CytrynowySorbet 03-10-2010 23:32

http://img291.imageshack.us/img291/6133/lk25hc.jpg

KURWA, TAK :D

Pierwsza Alliance gildia na moim serverze, btw.

Rybzor 03-10-2010 23:37

Gratz sorbet : d

btw nie pierwsi na serwie z ally bo Accidentaly już zabiło wcześniej : P

CytrynowySorbet 03-10-2010 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2783582)
btw nie pierwsi na serwie z ally bo Accidentaly już zabiło wcześniej : P

Ale zmienili server więc się nie liczy :) Wow progress prawdę ci powie B)

Rybzor 04-10-2010 00:36

Rotfl, zmienili serwer więc się nie liczy xDDDD

Cygan Slejter 04-10-2010 09:10

o kurwa gratz :)

Cygan Slejter 04-10-2010 17:17

(Zwracam honor)

Znamy już dzień najwiekszego świeta w tym roku :)

7-12-2010

http://www.gram.pl/news_8QnkHum4_Zna...Cataclysm.html

:cup::cup::cup:

VarianWrynn 04-10-2010 19:40

Hej to gzzzz sorbet.
Tylko dziwne jest to,ze byliscie pierwsi. Przeciez jest juz pazdziernik , u mnie na servie zabili w kwietniu ;p
Sam zabilem na hc tylko6/12 , ale zawsze cos ;)

CytrynowySorbet 04-10-2010 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VarianWrynn (Post 2783642)
Hej to gzzzz sorbet.
Tylko dziwne jest to,ze byliscie pierwsi. Przeciez jest juz pazdziernik , u mnie na servie zabili w kwietniu ;p
Sam zabilem na hc tylko6/12 , ale zawsze cos ;)

Źle się wyraziłem. Jedyni - po stronie alliance. Przed nami zabiła inna gildia, ale transferowali krótko po tym. Teraz my jesteśmy jedynymi Alliantami :)

Dla zainteresowanych:
http://www.youtube.com/watch?v=Op1fY3nJLUc
http://www.youtube.com/watch?v=jM-56d03EA4

Zignorujcie nerdgasm na końcu >.>

Rybzor 05-10-2010 03:14

JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST xD

Dobry ogar :P

cheeroke 05-10-2010 12:01

O kurde Sorbet a ja sie z Toba klucilem.Moglem odrazu wtedy sie domyslic ze jestes z najbardziej zalosnej gildi na polskiej scenie wow'a, mowa ofc o DT.Teraz wszystko sie wyjasnilo.

A tak w ogole to zabiliscie to tak pozno bo:
A)Mieliscie lagi?
B)Server jest chujowy i sie nie da na nim grac?
C)Bo znow nie bylo skladu?
D)Jestescie poprostu bardzo slaba gildia ktora nie reprezentuja soba absoltunie nic w tej no-skillowej grze?

Zreszta po co sie w ogole pytam skoro i tak zaraz powiesz mi ze sie nie znam a DT to taka wspaniala gildia tlyko ze server jest do bani albo nie bylo ludzi.. wy to takie wymowki lubicie(chyba juz przebiliscie w tej kwestii Inno ktore od poczatku Wotlka bylo liderem na tej plaszczyznie).W kazdym razie powodzenia w Cata...moze Blizzard zlikwiduje wam lagi i bedziecie top 10.

ponczus 05-10-2010 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cheeroke (Post 2783707)
O kurde Sorbet a ja sie z Toba klucilem.Moglem odrazu wtedy sie domyslic ze jestes z najbardziej zalosnej gildi na polskiej scenie wow'a, mowa ofc o DT.Teraz wszystko sie wyjasnilo.

A tak w ogole to zabiliscie to tak pozno bo:
A)Mieliscie lagi?
B)Server jest chujowy i sie nie da na nim grac?
C)Bo znow nie bylo skladu?
D)Jestescie poprostu bardzo slaba gildia ktora nie reprezentuja soba absoltunie nic w tej no-skillowej grze?

Zreszta po co sie w ogole pytam skoro i tak zaraz powiesz mi ze sie nie znam a DT to taka wspaniala gildia tlyko ze server jest do bani albo nie bylo ludzi.. wy to takie wymowki lubicie(chyba juz przebiliscie w tej kwestii Inno ktore od poczatku Wotlka bylo liderem na tej plaszczyznie).W kazdym razie powodzenia w Cata...moze Blizzard zlikwiduje wam lagi i bedziecie top 10.

NIE KARMIĆ TROLLA!

cheeroke 05-10-2010 15:28

Byc moze dla Ciebie jestem trollem a prawda jest taka ze taki Sorbet.. ktory w spolecznosci warcrafta nie ma zadnego uznania bo jest w gildi w jakiej jest przychodzi tutaj i robi z siebie prosa piszac np. ze zrobili jako 1 na servie Lk na hardzie.Pewnie gdyby nie bylo tu ludzi ktorzy jednak maja o tym pojecie to dalej by tak twierdzil.

CytrynowySorbet 05-10-2010 17:04

cheeroke, czyżbyś to ty był tym death knightem dpsującym w blood, który chciał do nas dołączyć i dostał decline? A może pod tym nickiem kryje się Valkiria, który z natury jest wredotą? A może po prostu zazdrościsz killa? :) Mnie to nie obchodzi, pisz sobie co chcesz, w Dalaranie masa ludzi takich jak ty robi na mnie /spit, a to mnie tylko motywuje :)

Ale dzięki ci. Dziś miałem zdziebko ciężki dzień, a tu takie rozluźnienie mnie spotyka :P

ponczus 05-10-2010 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cheeroke (Post 2783719)
Byc moze dla Ciebie jestem trollem a prawda jest taka ze taki Sorbet.. ktory w spolecznosci warcrafta nie ma zadnego uznania bo jest w gildi w jakiej jest przychodzi tutaj i robi z siebie prosa piszac np. ze zrobili jako 1 na servie Lk na hardzie.Pewnie gdyby nie bylo tu ludzi ktorzy jednak maja o tym pojecie to dalej by tak twierdzil.

Ale kogo to obchodzi? Zabił LK na HC, zadali mu pytanie odpowiedział a ty wyjeżdżasz ze spiskową teorią dziejów i w dodatku z wjazdami osobistymi. To nie Tibia i nie czasy Eternii i wojen polacy vs Swe.

cheeroke 05-10-2010 18:02

Napewno nie jestem zadnym zalosnym dk ktory do was skladal podanie.. nigdy bym do takiej gildi jak wasza nie zlozyl podania.A Valk ma duzo racji w tym co mowi chociaz czasami mowi faktycznie za duzo.Zazdroscic tez raczej nie zazdroszcze bo mialem 1 kill Lk na hardzie jeszcze jak gralem w Acc czyli duzooo szybciej niz Ty.

CytrynowySorbet 05-10-2010 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cheeroke (Post 2783737)
Napewno nie jestem zadnym zalosnym dk ktory do was skladal podanie.. nigdy bym do takiej gildi jak wasza nie zlozyl podania.A Valk ma duzo racji w tym co mowi chociaz czasami mowi faktycznie za duzo.Zazdroscic tez raczej nie zazdroszcze bo mialem 1 kill Lk na hardzie jeszcze jak gralem w Acc czyli duzooo szybciej niz Ty.

Powiedziałbym link do armory or didnt happen ale w sumie... na co mi to. Super, jesteś lepszy ode mnie w grze. Ale mnie to boli. Ale wiesz, Paragon ubił go szybciej od was, to według twojej logiki też jesteście żałośni.

Btw. przekaż Valkirii, że jak już napisze jakiś post na battlenecie (swoją drogą, obraźliwy), to niech go po kilku minutach nie kasuje :)

cheeroke 05-10-2010 18:38

Ja wyszedlem z Acc i poszedlem do Inner sactum,a 2 tyg temu sprzedalem konto bo mam mature w tym roku.. mozesz sie zapytac kogokolwiek z Acc czy to prawda i powie Ci ze tak.I nic nie powiem valkiri bo tak jak mowilem nie gram w wowa, przynajmniej na ten rok.

Btw jesli Cie to nie boli to po co sie na tym forum dowartosciowujesz i wmawiasz ludzia takie glupoty ze jako 1 na servie zabiliscie Lk ?

Rybzor 05-10-2010 18:48

Ej już na ciebie Droma nasłałem więc twoje dni na tym forum są policzone.

CytrynowySorbet 05-10-2010 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cheeroke (Post 2783744)
Btw jesli Cie to nie boli to po co sie na tym forum dowartosciowujesz i wmawiasz ludzia takie glupoty ze jako 1 na servie zabiliscie Lk ?

Żeby wkurzyć ludzi takich jak ty :) Powodzenia na maturze :)

CytrynowySorbet 05-10-2010 20:02

Okazało się, że cheeroke wprowadził mnie w błąd. Moja gildia BYŁA pierwszą w Alliance na serverze z tym killem. Btw. cheeroke, poszperaj w moich postach sprzed kilku miesięcy, z pewnością znajdziesz więcej smaczków na mój temat, o których możesz napisać na battlenecie.

Grue 05-10-2010 21:59

cheeroke
http://i299.photobucket.com/albums/m...76556_full.jpg

LaYs 06-10-2010 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ponczus (Post 2783727)
To nie Tibia i nie czasy Eternii i wojen polacy vs Swe.

Tibia.pl forum więc czego się dziwisz?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cheeroke (Post 2783744)
a 2 tyg temu sprzedalem konto bo mam mature w tym roku..

gz że z powodu matury konto sprzedałeś, to może PC przez okno wywal ziomek

~
Gratki Sorbet zabicia LK ;-p u mnie w gildi słaby setup mamy na to więc kisze ogórki na 11/12 HC :|

cheeroke 06-10-2010 08:42

Eee gdybys mial pojecie jak sie gra w hardcore raiding gildiach to bys wiedzial dlaczego sprzedalem konto.Sproboj grac od 16-3 rano gdy wychodzi nowy content a potem idz do szkoly na 8 rano. Zycze powodzenia.

Cygan Slejter 06-10-2010 09:12

Nikt ci nie każe tak grać:), ale jezeli nie potrafisz sie ograniczyc z graniem to coś z toba nie tak :)

eerion 06-10-2010 11:44

Cheeroke, jak masz jakiś problem do cytrynowego napisz mu na PM. Jak masz jakiś poważniejszy problem to idź do psychologa. Ale nie pieprz swoich farmazonów, ponieważ nikogo one nie obchodzą.

LaYs 06-10-2010 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cheeroke (Post 2783821)
Eee gdybys mial pojecie jak sie gra w hardcore raiding gildiach to bys wiedzial dlaczego sprzedalem konto.Sproboj grac od 16-3 rano gdy wychodzi nowy content a potem idz do szkoly na 8 rano. Zycze powodzenia.

gz life ziomek

Dr. Omader 06-10-2010 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2783842)
Cheeroke, jak masz jakiś problem do cytrynowego napisz mu na PM. Jak masz jakiś poważniejszy problem to idź do psychologa. Ale nie pieprz swoich farmazonów, ponieważ nikogo one nie obchodzą.

Cicho bądź, może forum ożyje, skoro "przeciętni" użytkownicy jak ten wracają i poziom nam zaczyna spadać ;-)

Sorbet - gz killa

Ponczus - stare dobre czasy nie wrócą już :'(

BTW czy tylko mi się wydaje "sprzedałem konto bo matura" = "wywiadówka była, starzy założyli mi parental control i nie mogę grać to wywali mnie z gildii bo nie mogłem siedzieć od 16 do 3 nad ranem jak reszta" ;-)

Miodnik 06-10-2010 19:47

Hmmm a roleplayerów tu nie ma? BTW gra ktoś hordą na burning legion?

Cygan Slejter 06-10-2010 20:39

Horda jest brzydka :p
For The Alliance

_WrD_ 06-10-2010 20:55

7 grudzień - jak sobie wyobrażę mojego orka maga to aż chce mi się wrócić :)

kołbaś 06-10-2010 21:58

same as me

Grue 06-10-2010 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader (Post 2783895)
Cicho bądź, może forum ożyje, skoro "przeciętni" użytkownicy jak ten wracają i poziom nam zaczyna spadać ;-)

Sorbet - gz killa

Ponczus - stare dobre czasy nie wrócą już :'(

BTW czy tylko mi się wydaje "sprzedałem konto bo matura" = "wywiadówka była, starzy założyli mi parental control i nie mogę grać to wywali mnie z gildii bo nie mogłem siedzieć od 16 do 3 nad ranem jak reszta" ;-)

Omader :OOO Nie wierze, TY ZYJESZ! Pozdro z Poznania brachu! Buziaczki sle i w ogole DySqA! lol ;********

ponczus 06-10-2010 23:16

Taaa stare dobre czasy Drom? Jak się połowa abdendriel na biało czerwono robiła z ubrankami....

Btw. sam się kiszę na 11/12 HC więc GZ SORBET!!

Miodnik 07-10-2010 12:43

Horda nie jest brzydka.W alliance wlasnie graja neo ktore chca byc "dobre i niszczyc tych zlych"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33.