![]() |
:( przykre
|
cos o tym wiesz ta ?;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do "bananów" - oni walczą oddzielnie, na własną rękę. Nie mają naszego vt, ani my ich, i nie umawiamy się z nimi na akcje. Więc skończ pierdolić. Cytuj:
|
Cytuj:
|
"My przez ten cały czas walczyliśmy w dwa razy mniejszym składzie, teraz też nie mamy większego"
No tak, zapomnialem, ze to wy zaczynaliscie wojne w 15 osob przeciwko 30! "A btw - wciąż nasz team to w połowie dziewięćdziesiąte sorki i sto dwudzieste palki, a wasz to sto osiemdziesiąte edeki." No tak, zapomnialem, ze to my mielismy same 200lvle w gildii ;) no i ze to wy mieliscie supporterow 40 lvle ktorzy teraz maja 100-150. "A co do "bananów" - oni walczą oddzielnie, na własną rękę. Nie mają naszego vt, ani my ich, i nie umawiamy się z nimi na akcje. Więc skończ pierdolić." No na bank :D. @Adi ! a dalbym sobie uciac leb, ze to exdof zurbial do reszty |
a co mieli zrobi jak dostali od was hunta?
|
Waleczny Michal Krak chciał zraszować dzielną ekipe Nephilims. Myślał że ogarnie ale mu się nie udało.
Dec 11 2009, 17:23:53 CET Slain at Level 199 by Dedo Beox, Jami, King lord vazkz, Panoramixiis and Zoxy Toksi. Drugim fragiem był Mahoone który robił yellowy na wszystkich chuj wie po co. Jak tak walczy Comander Wanted to jak walczą jego pionki. Dec 11 2009, 17:39:10 CET Slain at Level 196 by Alethea Levon, Jami, Leifmaa, Nigmox, Sehil, Vincente Valantine and Zoxy Toksi. |
CO ZA KRET, NIE WIERZĘ!
Cytuj:
Ale ok, niech ci bedzie krecie: Pierwszy tydzień walki: 15 vs 30 Następne sześć miesięcy: 80 vs 40 Ostatni tydzien: 80 vs 80. Pasuję teraz? (liczby w przybliżeniu). Cytuj:
Ale ok, niech ci będzie: policzmy magów powyżaj 150 levela: 01. Esfares 235 MS 01. Kara Reis 209 MS 02. Limehit 205 MS 03. Ahabilito 204 MS 02. Michal Krak 199 MS 04. Bayter 196 ED 05. Biboxon 187 MS 03. Judofix Butcher 187 MS 06. Precik 185 ED 04. Lord-Umit 179 ED 07. Minavand 179 MS 05. Pelefant 176 MS 08. Marshall Don Doggy 174 ED 09. Zestor 173 MS 10. Gaddarr 172 ED 06. Ekselans 171 ED 11. Bamlee 170 ED 07. Zeussun 170 MS 08. Nejufevu 166 ED 09. Ecrusher 163 MS 10. Fraston Yona 159 ED 12. Sherion 159 ED 13. Sir Averty 158 MS 14. Beiroc 157 MS 15. Seaumir 157 MS 16. Nuriel 156 MS 17. Leifmaa 154 MS 18. Rex Beldo 153 ED 19. Johny Cross 153 MS 20. Isirattil 152 MS 11. Samdoria Slayer 152 MS 20 - 11, dwa razy tyle. Z tym, że Pelefant, Samdoria i Ekselans dopiero co do nas dołączyli, a Ecrusher dopiero co kupił pacca, więc przez prawie całą wojne mięliśmy tylko 7 takich magów. Cytuj:
|
Cytuj:
i to mnie tylko utrzymuje w przekonaniu ze O ILE WAM SIE UDA wygrac wojne to wy jestescie nastepni do odjebania przez nich i teraz te "dzieci" po ktorych cisniesz beda twoimi liderami bo polowa z was "bedzie zbyt dorosla na ta dzicinna gre" wiec teraz uwazaj co pierdolisz ziom |
Jebani w dupe idioci a ilu my mielismy 150 + magow jak zaczynalismy wojne? Ja mialem 140, Precik 130, Beiroc 40, Limehit ze 170, Ahabilito ze 120, Bibol 140, Gaddar 120, Bamlee nie jest z nami, Averty w zeszlym tygodniu doszedl do nas Nuriel 140 i nie gral w chuj czasu, Leifmaa mial 120, Isirattil mial 80. Wiec o czym krecie jebany pierdolisz i siejesz propagande jak to Wy jebane betony daliscie sie nam wyexpic a teraz jest placz jakich to nie mamy charow.. Mamy bo zapracowalismy na nie wiec skoncz jebana pizdo plakac i wez sie za ogarnianie swojego "zajebistej" jakosci teamu.
/Wójcik. |
Cytuj:
Jedenasty czerwca - data powstania Nephilims i wybuchu wojny: Ahabilito - 185 level (pomyłka o 65 leveli) Limehit - 180 level (pomyłka o 10 leveli) Biboxon - 171 level (pomyłka o 30 leveli) Precik - 154 level (pomyłka o 25 leveli) Gaddarr - 152 level (pomyłka o 30 leveli) Sherion - 150 level (pomyłka o 10 leveli) Nuriel - 149 level (pomyłka o 10 leveli) ^Wszyscy dalej z tych powyżej 150-ego levela, no sorry, Nuriel 149 ;o. (dziwne, że mylisz się tylko na nie korzyść ;o) Mam nadzieję, że wszytko jest jasne teraz, i nikt więcej nie zakwestionuję tego, że Sherion = lamus [; |
Że też Wam się chce liczyć, udowadniać, krzyczeć, sprawdzać..
|
Cytuj:
@Sherion No Sherionek troche przesadziles z tymi lvlami ;p Ale jak tak jak powiedzial moj przedmowca nie w tym rzecz, ale czy sam nie sadzisz ze sherion troche przesadzil? I wiesz ze wiekszosc z nas ma studia/ pracuje i raczej jak nawet bylismy razem to tak czy siak bylismy malo aktwyne, jedynie to weekendy. Ale chuj nie bd sie scieral bo za chwile jakis idiota pewnie napisze : "Ta ta co ty wiesz" albo kamyxx ktory pozjadal wszystkie rozumy, cale zycie byl w wanted i wszystko o nas wie ! Btw. Nie wiem czy to Marek czyta, czy nie ale jak ktos sie nudzi to sie spytajcie go, czy Kamyxx zachowuje sie jak Gaddarr na starcie? Czy wchodzi w dupke jak moze? Bo cos mi sie wydaje ze rudy moze byc zazdrosny :( |
#up CO ty możesz wiedzieć :D:D:D:D:D
Było mineło po co wracacie do przeszłośći B) Teraz jest git składy wyrównane, więc pokażcie na co was stać w grze a nie na forum B) |
hahahahhaha
gratuluje checi do pisania takich pierdol na forum i liczenie leveli @pussypiczak kij ci w oko no liferze xD @kiks skoncz pierdolic ;D |
nie skoncze pierdolic xD Co prawda boli?
|
@kiks
not rili Mastah abo na forum: Dont worry, neither Wanted nor Nephilims will rule this server. It's all us baby. Hail Unbreakable Duo. khe, khe |
Bez kitu kamyxx jesteś największym zjebem na azurze, szkoda, że nie taki kox z Ciebie na rl '[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[;'
|
Cytuj:
haha |
Cytuj:
Ty wez schowaj te swoje komentarze do kieszeni. Kiedys miales cos madrewgo do powiedzenia ale teraz robisz sie monotematyczny. Nikt nie oczekuje ze zaczniesz psioczyc na swoich mlodziutkich kuzynow (marjanek i michalek), Zachowaj przynajmniej odrobine godnosci i nie wypowiadaj sie na pewne tematy bo nie jestes obiektywny. |
Cytuj:
2:0 dla mnie ;\ HEEEEEEEEEEEH |
Cytuj:
Kamyxxa nie skomentuje, kazdy widzi jaki jest, wystarczy popytac ludzi ktorych umiescil sobie w commencie na stronie postaci co o nim mysla. Hahahaha, smiec jest smieciem. Sherionek to juz oddzielna bajka. Ciota jakich malo, jednostrzalowiec, ubliza wszystkim ciekawe co ma na rl do powiedzenia. Szkoda ze nie mieszkam w wawie, no coz. Kiedys trafi kosa na kamien i trzecie zeby lamusowi juz nie wyrosna. Bedzie mial taka malą lekcje od zycia, moze czegos go to nauczy. --- Lakii dodał 1 minut i 0 sekund później --- Cytuj:
Nie ma co, dzieki tibii chlopak nabral zyciowej pewnosci siebie. Napewno daleko zajedzie. (skoro majac jedynie 19 (?) lat stal sie najwiekszym posmiewiskiem na azurze, wysmiewanym nawet przez tych ktorym wlazi w dupe i uwaza za przyjaciol... to co bedzie za pare lat?) |
Kamyxx to taki polski Kath Maruk : D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do godnosci, to uwazam ze trzeba ja miec bez znaczenia czy jestes uczestnikiem forum gry komputerowej, milosnikow bluesa, czy hodowcow papuzek falistych. Dopoki za klawiatura siedzi czlowiek nalezy pamietac ze za slowa ponosi sie odpowiedzialnosc. Jesli uwazasz inaczej to jest to forma samousprawiedliwienia... Wg. nowoczesnej psychologii, samousprawiedliwianie jest forma patologii osobowosci. Radze przemyslec. |
"Po czym poznac ze ktos jest ciota na rl? Po niewyparzonej gebie w tibii / na forum. "
Pierwszy z brzegu cytat z Twojego posta - wypadałoby najpierw popatrzeć na swoje czyny :) Za chłopaków z gildii nie odpowiadam. Nikomu nie zarzucam kłamstw, ściem itd - po prostu śmieje się, że komuś się chce o takie bzdety tak walczyć i tyle. "Hahahaha, smiec jest smieciem." "Sherionek to juz oddzielna bajka. Ciota jakich malo, jednostrzalowiec, ubliza wszystkim ciekawe co ma na rl do powiedzenia. Szkoda ze nie mieszkam w wawie, no coz. Kiedys trafi kosa na kamien i trzecie zeby lamusowi juz nie wyrosna. Bedzie mial taka malą lekcje od zycia, moze czegos go to nauczy." Więc, jeżeli swoją dogłębną znajomość psychologii czerpiesz ze studiów, to... obym nigdy do Ciebie nie trafił ;) |
Cytuj:
|
Siema napinacze.
Przeniosłem się na Azurkę :) Pa. |
Daj name, a zapewnie Ci pelna ochrone i slawe na serve.
|
Cytuj:
To masz 6 miesięcy grzania pzta. GZ wyboru. |
http://img31.imageshack.us/img31/2334/muglatim.jpg
tak sie bawi, tak sie bawi DE-DU-WA! @down wczoraj wariowales po jednym kielonie, a teraz wkrecasz ludziom, ze cie tam nie bylo! |
to jest bakup z Antiki, wiec uwazajacie z kim tanczycie.
btw mnie tam nie ma >.> |
Cytuj:
|
@Kamyxx
Zastanawia mnie, czemu jestem na tym zdjeciu, haha. Dobre :D Czemu mnie podpisales "Aglerer i chuj" ? hahahah, co jak co, ale sie usmialem jak to zobaczylem 8o. Nuda doskwiera, no nie? B) Aaa i ja nie jestem brunetem! :p |
I dalej widze wanted placze ze maja mniejsze lvle i dalej daja neph expic tak. Tak jak bylo tak zostanie wy*******ac jak nie potraficie walczyc a nie robicie sztuczne zamieszanie na wojne której NIE MA. (Nawet jak jest was tylu co neph to oni i tak maja wieksze szanse ahahah). Lepszej szansy na odbicie serwera miec nie bedziecie "pz-boye" =)
PS: A warmode mogl by tyyyyyle zmienic ale coz jak scared to scared. TYLE. |
Cytuj:
nudze sie co niemiara i kazde zajecie jest lepsze niz zamulanie ;p wiem, ze nie jestes brunetem xD |
Cytuj:
Deduwa tak się bawi. [; |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34. |