![]() |
|
Exo, a sam to co robisz?:)
http://img377.imageshack.us/img377/6441/bbshieldsl8.jpg |
|
@Exo
Z moją pomocą, czy nie niedługo zapewne zamkną ten temat. @edit jak tutaj wstawiać screeny? xD |
Cytuj:
|
|
|
Taya Asta pederasta !
Wy*******aj maniaku znoobiony z celesty. |
Cytuj:
@Exorim Jesteś moim idolem :D |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
@up
Widać ile w Tibię grasz 8o Są 2 wejścia na behe Questa :P A że o jednym nie wiesz, to już nie moja sprawa :P I nie mówiłem do ciebie, tylko do tej panienki co Gejloggery wpina :P @kilka x up A kto ma ciebie za idola? xDD Mamy całą rodzinę Idol XD @Exorim Z ciekawości wpisałem twój nick, na tibia.com, nacisnąłem View na Druida, i lookam, jakie masz addony/utfity. Muszę przyznać, że nie jest źle. Z tych co ty masz, nie mam Orientala i Summonera, ale mam Asska full, zresztą popatrz jak cię ciekawi, też mam wypisane :P ADDON LOVER POWER :D I te skille.. 98/98 o jaa... IDOL Mój ;* xD @Ask_or O jaaaa xD U nas N Ring max 600k xdddd |
Cytuj:
|
aran i ivex
wy debile to jest celesta i wy*******ac z tego forum jak nie pacera ja ogladam tu ale w*****acie mnie juz gdzie jest taya wy tam musicie zaczynac klutnie popieroleni idioci
|
|
|
Cytuj:
ta? ;> a o do tayi to jak wbije tu jakis 50 lvl to tak jak na pacerze bedzie sie wypieral ze wbil tylko 3 lvle na bocie i pewnie jest nie zniszczalny to zagrac 4 dni z rzędu po 17h+ bez bota to chyba tylko on potrafi ;s bla bla bla pozdro Aranq : * |
|
Ivex
Aran Wyjdzcie z tego Forum, S***********E na Pacere, nikt was tu nie chce. |
No nie...
Tamtych uspokoiłem to się kolejne pasożyty zleciały... Zamknijcie się ludzie >.<" Wszyscy na siebie gadacie wypier*alaj na zmianę i wam to nic nie daję... Good~ mówisz że nikt tutaj ich nie chce, kto ci pozwolił mówić w imieniu wszystkich jeżeli dopiero parę stron tu siedzisz? Ale masz rację, nikt tutaj spamu nie chcę więc pokaż, że też potrafisz się powstrzymać. I RESZTA! Nie sądzę żeby kogokolwiek tutaj obchodziły wasze sprawy z Pacery, kto kogo nie lubił, kto za kim biegał i kto był pederastą(>.<"""") Nie podoba się? Trudno... Pacera Thread nikt wam nie zamknął... Pozdrawiam http://img361.imageshack.us/img361/285/80lvlbl6.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |
|