![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zazdroscisz czy ki chuj? |
Cytuj:
ziomkom z gildii, za duzo nie oczekuj po nim ;-) tak apropo, ktos chce kupic list na fiszikele i xespoza ?:-) na foxyego tez sie znajda :D |
ja kupie chetnie ty kolek zawsze cichy HAHAHA a teraz forum fajta :( czemu masz w avatar zdjecie xespoza ? boli cie to za on wylgada jak czlowiek a ty jak kosmita ?
|
Cytuj:
teraz wiatr wieje w drugą stronę? jakos trudno mi uwierzyć w słowa kogoś, kto kilka razy sprzedał dr, a teraz probuje odzyskać twarz, szykanując vis/dusk |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://img91.imageshack.us/img91/9363/uo0417.jpg
Ale zabłysłem co ????? a teraz czekam na pojazddddddd .... |
@Up Fajne ;p
@down sory za Double |
Cytuj:
Wyjdz i zamknij za soba drzwi::) |
chłopaki, napierw sobie przeczytajcie to (tylko w calosci!!! ) => http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Tibia to sie dowiecie cos o sobie, a potem wypowiadajcie si tu. ok? :baby:
|
Cytuj:
|
up. kup jeszcze kilka charow na allegro.pl :D
|
Cytuj:
czy tez moze zazdroscisz bo on expi a ty nie bo przegrales wojne i jedynie co ci zostalo to siedziec w pz :( |
Cytuj:
100k - 18 zł 1kk - 180 zł 6kk - 1080zł Axemaster - 1100 zł? (załużmy) *Dziennie(15h) 1 bot knight wyciśnie - 100k 30 x 100k = 3kk 2 miesiące i masz Axemastera. Cytuj:
@ Nie polecam filmu :''Kochaj i tańcz'' Byłem w kinie i muszę przyznać, że to wzorowanie się na Step Up i Step Up 2 + Dirty Dancing I jest żałosne. A sama końcówka filmu starsznie niepasuje do całości. Najlepsze w filmie to scena w duskotece i odtwórczyni głównej roli. Jak się ktoś miał na to wybierać do kina, to polecam zmienić rezerwacje biletów na ''Popiełuszę''. eMa |
ty efreo najwiekszy ogarniaczu nie udzielaj sie plx kk ?
|
Przecież te posty pisze pizdoczłap Linari który ma głowę tylko po to żeby mu deszcz do szyi nie padał. Ignorujcie go.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ludzie od zarania dziejów mieli potrzeby fizjologiczne, co w tym przypadku oznacza, że musili sikać. Jak wiemy, w dzisiejszych czasach nieładnie jest sikać gdzie popadnie, aczkolwiek ludzie to robią (gdy zmusi ich sytuacja, lub z braku kultury). A tu prosze jakie rozwiązanie. Przychodzi taki wyżej wymieniony ''Linari?'', urywamy mu głowę i problem z brakiem kultury ''z głowy'' (heh czarny humor :>). @Baj de łej. Nudno trochu :/ |
Coś z nódów. Czyli druga część serii "Yakky jest poje*any''.
Jak by to ująć....
...nie każdy powinien chodzić na siłownie. Już wole, żebyście grali w Tibie, niż pokazywali się w miejscach publicznych. Foto \/ Ukryty tekst:
A teraz coś dla tych którzy zastanawiają się, skąd taki ogarniacz jak Dempach czerpie swoją moc. Siłownia, zdrowy tryb życia, ''laleczki'' voodoo? Nie !!! On ma ''coś'' czego nie ma nikt z nas, oto zdjęcie \/ Ukryty tekst:
A terac coś dla tych, którzy się zastanawiają :'' GDZIE JEST XESPOZ!!!???'', co się z nim stało, dlaczego nie walczy... ...ależ Xespoz walczy... nawet wbił 300 lvl... no co będe pisał, sami spójżcie. Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |
|