![]() |
|
Tylko tyle FMA pozostało? :( Nie czytam mangi bo oglądanie anime sprawia mi znakomitą przyjemność, dawno tak nie oczekiwałem kolejnych odcinków jakiegoś anime.
Nie wiedziałem za co się zabrać, ale czytając wasze posty przypomniałem sobie o leżącym na dysku Pandora Hearts :) Za to do torrentów doszło kilka pozycji: Durarara, Cobra the Animation, Dance in the Vampire Bund i Chu-Bra. |
Cytuj:
|
Yatta
Właśnie się dowiedziałem, że został wyemitowany ostatni odcinek fillerów w bleachu, Yatta2 Wyszedł już raw k-on 2~! |
Cytuj:
Cytuj:
Jak tak, to podaj mi proszę stronkę z której będę mógł pobrać. ;) |
@Pacz
http://www.nyaatorrents.org/?page=to...nfo&tid=123118 Już z subami :) Ja poczekam na jakąś wersję w mkv. Edit: Nie zauważyłem na dole listy :P http://www.nyaatorrents.org/?page=to...nfo&tid=123079 Ale i tak zastanawiam się czy oglądać od razu,czy poczekać na większą liczbę odcinków. |
@DDoS
Ty dalej czekasz, a ja już obejrzałem ;p Coalguys już wieczorem wypuściło wersje 720p. Ep K-On!! rano i humor z miejsca się poprawia. Co prawda w pierwszym odcinku niewiele się działo, ale mi banan z twarzy nie zszedł nawet na sekunde. Kreska trochę inna, wyraźniejsza. Pewnie dlatego że więcej pieniędzy na produkcje dostali. Ale ja wolę starszą, świetnie pasowała do klimatu całej serii. Opening nieszczególnie wpadł mi w ucho, za to ending trzyma poziom. Ale to dalej K-On! jest! Miało być moe i jest moe^^ Zwłaszcza Yui na samym początku, kiedy gra na Gitahu i nuci sobie. MOE MOE KYUN! Nippah~! Corgar Frizz |
To jest odcinek drugiej serii czy kolejna Ova? To S2 w nazwie sugeruje raczej speciala...
|
Odcinek nowej serii :)
Nowy op, nowy end, zapowiedź następnego epka. Raczej nie pasuje do speciala, nie? Nippah~! Corgar Frizz |
Druga seria jak mówi Frizz.
Jak szaleć to szaleć kolejne pozycje dodane do torrenta, a niech się ściąga jak jestem w pracy i śpię :) Canaan, Shangri-La, Shinkyoku Souaki Polyphonica Crimson S, Needless, Sengoku Basara, Saki, Bakemonogatari. Najgorsze że padły mi prawie tego samego dnia oba dyski zewnętrzne -.- teraz problem z przenoszeniem PC > Laptop, hyh. |
Od dawna mnie to zastanawia... DDoS, gdzie ty pracujesz że masz tyle czasu na anime?
Nippah~! Corgar Frizz |
Zaskoczę cie jeszcze bardziej! HA! Ja mam czas w dzień na pracę, siłownię, znajomych, anime i Tibię :), a pracuje sobie w biurze 8 godzin dziennie, spokojna i przyjemna praca z dostępem do neta przy okazji (6h pracy i 2h luzu, bo szybko robię co muszę :D).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edut znalazłem fajną rzecz na JM http://www.joemonster.org/art/13763/...nskich_fetyszy |
Skończyłem Chobits. Nawet fajna seria. :) A teraz wezmę się za DTB, a później za Axis Power Hetalia. :P Niedawno się dowiedziałem, że jest nawet takie anime. :)
|
Kay, Grocix is back in black.
@Durarara Całkiem przyjemna seria, co tu dużo mówić. Ciekawe jak się dalej wszystko potoczy. @FMA Nadgoniłem, łaaaa... ;D @K-ON!! ^_^ Wypas. @Higashi no Eden Kinowka Uno Załamka, totalna. NIC nowego, ble. @Rayza あなたはバカですよ!^_^ |
@DDoS
Dzięki. ^^ @topic Yay! K-ON! 2 wymiata! Ja chcieć więcej!!1 ;< Humor mi się od razu poprawił i cały dzień nagle był elegancki. Żeby tak druga seria Lucky Stara wyszła, to cały rok byłbym pozytywnie ustawiony. :D @Naruto Anime Ukryty tekst:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |
|