![]() |
|
Cytuj:
|
Mam 41 najta na non-pvp skille 68/68 eq:rh,dsm,blue legs,boh,platinum amulet, demon shield i bronie jezeli jednoreczna to bs a dwu blacksteel no i niewiem na czym expic. Aktualnie expie z blacksteel na nowym tombie w mount sternum ale cholernie sie niezwraca no moze 1k przy duzym szczesciu a za reszte musze kupic poty. no i niewiem na czym expic pomozcie nie mam pacc
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
20 knight 55/50. Gdzie expić? Najlepiej tomb.
|
Cytuj:
frosty asbhhhhhdhbasdhbasdhasbhbh smieszne ale on nie pyta o ots tylko o rl tibie,ogarnij sie @top dragi darashia |
Cytuj:
|
deleteeeeeeeee
|
Cytuj:
dragi na yalahar tez beda dobre |
gdzie expic 72 sorcem 56mlvl , 30k na koncie facc .prz okazji powiedzccie gdzie expic takim sorcem z paccem
|
A ja mam pytanie za 100pkt ... Gdzie expic 150 rp ? skill 101-78 nie chce zarobić tylko expic xD eq jak na pallu...
@down Za chara dokładnie dałem 2 worki ziemniaków 3 banany i arbuza :baby::baby: i chyba mi się opłacało pisać posta żeby usłyszeć jakieś bzdury od człowieka takiego jak ty :D:D. |
Cytuj:
Idź na frosty z kimś bądź sam, grimy, najty, jakiś bloker sioher i na demce, dl'e wszędzie... @MagicTazzer Na facc to guardy ewentualnie poh bądź crus helmet quest. Pacc to gs'y yala, dragi, frosty z kimś |
Cytuj:
Za duzo Otsow..:] |
60 ED, 55mlv, potrzeba expa 60k/h, mały profit bądź brak profitu, byle nie waste. Dragi i ASy odpadają - zawalone przez boty bez przerwy.
|
Gdzie expić knight 25lvl
EQ: C-helmet; c-armor; blue legs, vampire shield, dwarven axe. Skille 55/53 |
32 paladin bez pacca skille 73/60
eq blue legs b robe bohy crus helm i vampirka moze byc minimalne waste chodzi o szybki exp. |
39 sorc bdb eq jest troche na waste :D gdzie bym mial tak 50k+/h
|
76rp skille 98/83 gdzie mam expić tak aby:
- robić dużo expa i nie mieć waste - może być mniej expa ale dużo zarobić od razu jeśli można to piszcie ile byłbym w stanie robić k/h i ile zarobić z góry dziękuje za porady :) |
Nie znam się na sorcach więc....
13lvl facc Mammoth fur cape/wand of dragonbreath/blue legs/ragnir helmet/guardian shield Proszę o podanie 1.13-19 2.19-26 3.26-33+ Z góry dziękuję ^^ |
Gdzie expić 22 druidem pacc? 19mlvl, necrotic rod, p set, beho shield. Chce postawić bota, co 1h będę zerkać, więc kaj postawić? Może być expowisko gdzie będę tylko lekko na plusie. Odpadają rotwormy na darashi bo pełno ludu i tylko 8k/h na brązowej staminie. Interesuje mnie exp z 10k/h albo coś koło tego.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |
|