Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Glaca 09-03-2009 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2490186)
Bardzo dobrze pamiętam czasy jak na furorze byłem marynarzem (zwiedzałem statki i ewentualnie depa w miastach), więc expiłem sobie na pandorii. To normalne, więc nie wiem co cie tak dziwi.

Te sprawe wyjaśniłem dawno temu, w du*ie byłeś/aś gówno widziałeś/aś, to była sprawa miedzy mną, Andim a Bukim. Nie ma to jak mieć pierwiastek informacji z karlin.pl.

Hehe Diabllord, ale Fischkela wie lepiej przeciez ( To konto Kamila S. to pewnie takie niedowartosciowane dziecko jak Fischkela).. Diabllord musisz zrozumiec, ze on nie ma zycia i pozostaje mu robic jakies fikcyjne konta i probowac nas poklocic. Taka propaganda z jego strony, w sumie jakbys mial dziecko, zone i tibia znaczyla by tyle dla Ciebie co dla Fischkeli to kto wie, co by sie z toba stalo! Musisz zrozumiec!

Fan_Dzidzi2 09-03-2009 14:49

glaca wyjasnil

Hytry1988 09-03-2009 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaca (Post 2490275)
Hehe Diabllord, ale Fischkela wie lepiej przeciez ( To konto Kamila S. to pewnie takie niedowartosciowane dziecko jak Fischkela).. Diabllord musisz zrozumiec, ze on nie ma zycia i pozostaje mu robic jakies fikcyjne konta i probowac nas poklocic. Taka propaganda z jego strony, w sumie jakbys mial dziecko, zone i tibia znaczyla by tyle dla Ciebie co dla Fischkeli to kto wie, co by sie z toba stalo! Musisz zrozumiec!

Pączek niedowartościowany to może i ty jesteś a co do żony to może ci żal? że on ma a ty nawet dziewczyny nie masz bo nie rozumie, co do tego dziecka to ja nie wiem skąd żeście go wzieli i jak do niego wpadam to co może do sąsiada oddaje czy do szafy chowa? jedyne dziecko jakie tam przebywa to 6 letnia kuzynka beaty która czasem pilnują lub dzieci sąsiada tyle w tym temacie.;)

Rester._. 09-03-2009 15:37

@Up
Nie wiedzialem ze wychodzisz z domu :o

Mooi 09-03-2009 15:45

@UP

Rester co żeś się tego Hytrego czepił, nie każdy nie ma życia jak Ty i nie wychodzi z domu. Dlatego taki zdziwiony jesteś? Nie wpadłeś na to że ktoś się gdzieś rusza poza kibel tak jak Ty to robisz?

montura 09-03-2009 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2490306)
Pączek niedowartościowany to może i ty jesteś a co do żony to może ci żal? że on ma a ty nawet dziewczyny nie masz bo nie rozumie, co do tego dziecka to ja nie wiem skąd żeście go wzieli i jak do niego wpadam to co może do sąsiada oddaje czy do szafy chowa? jedyne dziecko jakie tam przebywa to 6 letnia kuzynka beaty która czasem pilnują lub dzieci sąsiada tyle w tym temacie.;)

Kto jak kto, ale Ty nie powinieneś wjeżdżać ludziom na wygląd...

Kamila.S. 09-03-2009 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaca (Post 2490275)

prawda gdzie to slyszales w thais dp ?

btw. co moze nie jest prawda ze on placil 500k ? za to ze wasz rl sie u mu sie smoki wbil ? i go wyzywal ? hUUUUU? teraz kozaka zgrywa na forum muhehehe.Diabllord next razem 1kk zaplacisz albo cie zabija jak andarista bo za duzo bot knajtow bedziesz mial i tanio gp na allegro sprzedawal.

dopalacz.Vis 09-03-2009 16:34

@hytrus

Brad Pitt przemówił ;d

Przez weekend nikt nic nie pisał, a teraz jak baterie podładowane to znowu sie miesem tyracie. Kiedy zamkniecie to cygańskie koło ??

Shermonator. 09-03-2009 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester._. (Post 2490319)
@Up
Nie wiedzialem ze wychodzisz z domu :o

Rester zawsze myslalem ze jestes bardziej normalny...

Elisabett 09-03-2009 17:04

Imargam!!

16:46 You see Stary Imargama (Level 8). He is a sorcerer.

Twoja rodzina ma u Ciebie PRO?!!!:D:D:D

Yakky 09-03-2009 17:19

Dobra koniec napinek chociaż do 20:00
Odpalcie sobie :
http://www.youtube.com/watch?v=9yE9h9V11pw

No i coś z serii ''Yakky jest debilem'' , czyli zdjęcie pokazujące, że nie tylko Smerfu i Andrzej są pro w sellaniu kasy na allegro.
\/

Materiały nie mają na celu nikogo obrazić, poprostu jestem zmęczony po meczu i nudziiii mi się a c*******j oO

Tucz 09-03-2009 17:37

Yakky jesli nie chcesz nikogo urazac, to powiedz mi dlaczemu osmieszasz praktycznie tylko ludzi z tamtej strony barykady ?

Hytry1988 09-03-2009 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez montura (Post 2490359)
Kto jak kto, ale Ty nie powinieneś wjeżdżać ludziom na wygląd...

Ten kto wyjeżdża na mnie to ja na niego już to powiedziałem oni za czeli ja skoczę chyba że sami skoczą

@Rester

Z ciebie taki kozak a jeszcze z poł roku się bałeś co kolwiek powiedzieć a teraz najwiekszego kozaka zgrywasz szkoda że tylko na forum

@Shermonator
On był normalny ale jak dostał się do koryta tak jak większość noobów w tej gildi to tak potem jest nic im nie pozostaje tylko na forum kozaczyć :D i myślą ze każdy jest tak jak oni że siedzą po całych dniach w domach nigdzie nie wychodząc.

@Tucz
BO to pewnie jakiś pro evul plebs z vis i widzi tylko jedną stronę która jest dobra a druga bardzo zła tylko ciekawe jak kiedyś jego ziomki przejdą na drugą stronę co będzie pisał;)

A tak apropo Pączek kiedy to wpadasz do Łukasza z bratem bo tak żeście się nakręcili a teraz jakaś cisza głucha już na chatę Łukaszowi wpaść nie chcecie czy jak?:baby:

dopalacz.Vis 09-03-2009 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tucz (Post 2490494)
Yakky jesli nie chcesz nikogo urazac, to powiedz mi dlaczemu osmieszasz praktycznie tylko ludzi z tamtej strony barykady ?

A jak by cos napisał na vision to myslisz ze co by sie stało z jego 52 palladynem ? No chyba ze w vision ma przyjaciół.

@hytry

"Ten kto wyjeżdża na mnie to ja na niego już to powiedziałem oni za czeli ja skoczę chyba że sami skoczą "

Chyba skoncze\skoncza ;d

"myślą ze każdy jest tak jak oni że siedzą po całych dniach w domach nigdzie nie wychodząc."

A hytry gdzie Ty tak teraz wychodzisz ? Cwiczysz moze jakis sport ? :d

Fan_Dzidzi2 09-03-2009 18:17

hytry w cyrku ludzi straszy

Hytry1988 09-03-2009 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2490528)
A jak by cos napisał na vision to myslisz ze co by sie stało z jego 52 palladynem ? No chyba ze w vision ma przyjaciół.

@hytry

"Ten kto wyjeżdża na mnie to ja na niego już to powiedziałem oni za czeli ja skoczę chyba że sami skoczą "

Chyba skoncze\skoncza ;d

"myślą ze każdy jest tak jak oni że siedzą po całych dniach w domach nigdzie nie wychodząc."

A hytry gdzie Ty tak teraz wychodzisz ? Cwiczysz moze jakis sport ? :d

Ja nie muszę być tacy jak wszyscy ze jakaś siłka czy coś
A gdzie wychodzę to mogłeś stwierdzić wyżej co napisałem

@Fan_Dzidzi2
Może i straszę ale ja się Klaunem nie urodziłem.

dopalacz.Vis 09-03-2009 18:39

@hytry

No o to chodzi ze nie napisałes gdzie wychodzic. Samo słowo "wychodzę" jest mało precyzyjne ;d

Rester._. 09-03-2009 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mooi (Post 2490331)
@UP

Rester co żeś się tego Hytrego czepił, nie każdy nie ma życia jak Ty i nie wychodzi z domu. Dlatego taki zdziwiony jesteś? Nie wpadłeś na to że ktoś się gdzieś rusza poza kibel tak jak Ty to robisz?

Przyczepilem sie, bo nie lubie jak sie wypowiada bez wiekszego sensu, a ja na swoje zycze nienarzekam, nie znasz mnie wiec japa tam.

Jety 09-03-2009 19:56

Kamila i hytry az tak wam dupe to sciska ze siedzicie w pzcie?:/

AHAHAHAHHHAHAAHAH

Anegdociarz 09-03-2009 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky (Post 2490465)
Dobra koniec napinek chociaż do 20:00
Odpalcie sobie :
http://www.youtube.com/watch?v=9yE9h9V11pw

Lubisz ten styl co, nigga?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10.