![]() |
|
@K-On!! ep. 2
HA!! Wzrok Sawuś-chan miażdży!! Najlepsza scena w całym odcinku! @Darker Than Black 15 odcinek i zmiana opena. Eeee.... zły nie jest, ale wolałem ten pierwszy. |
Oglądając anime Kara no kyoukai, zacząłem przeglądać sobie Type-MOON wikie i znalazłem bardzo ciekawy rysunek, pokazujący powiązania pomiędzy postaciami z poszczególnych anime:
http://images2.wikia.nocookie.net/__..._relations.jpg Nie wiedziałem, że tak sobie łączą różne serie :> @Btw: Saber z F/SN wazy 42kg (lol wtf) i walczy z Berserkerem, który jest tylko... 7,5x cięższy. Ma baba krzepe :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co więcej, cała tak rozmowa z Inoue miała w mandze miejsce, dokładnie w tej formie, tylko że w anime musi to oczywiście zająć więcej czasu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I tak nikt tam nie moze Aizena pokonac. Do tego Bankai Gina bedzie zamiatac. Prawdziwa zabawa zaczyna sie dopiero po tym jak... Ukryty tekst:
|
Hajime no Ippo 891
Ukryty tekst:
|
@Bleach 267
Ukryty tekst:
|
Darker Than Black done.
Eee... to jest za zakończenie? Złe nie jest, ale mogli dać lepsze. Nieeee..... To zakończenie było złe. |
Ktoś wie z jakiego anime jest ten koleś z mieczem, jakoś mi się nie kojarzy.
http://img696.imageshack.us/img696/8839/qscx.jpg |
kurosaki ichigo z bleacha ;p prowokoacja
|
Cytuj:
|
@DDoS
Allen Walker, D.Gray Man |
To z D-gray man'a jest anime? Ostatnio przeczytalem całą dostepną mangę, ale o anime nie wiedzialem :)
|
@Hetalia: Axis Power
Trzy słowa: Dziwne to jest!! Ale chyba cały czas trzyma się mangi. I KAŻDY ODCINEK MA 5 MINUT!! To jest śmieszne! @down Nie dziwię im się. ;) |
@Grycan&Hetalia
Śmieszne jest to, że 99% ludzi na konwentach na najdrobniejszą wzmianke o włochach reaguje krzycząć PASTA! Nippah~! Corgar Frizz |
Racja teraz mi się przypomniał, że to był D-Gray Man.
Muszę zwolnić oglądanie Durarara, bo jeszcze 10 odcinków musi wyjść, a nie chce kolejnego anime z tygodniowym czekaniem. Nie ma to jak kryptoreklama - 7 odcinek Durarara i plakaty anime, w tym DTB: Gemini... Narut manga Ukryty tekst:
Zacząłem (no i dosyć szybko nadrobiłem całkowicie - 2 dni w pracy) Psyren manga, dosyć ciekawa fantastyka, nadawało by się do zrobienia ciekawego Anime na jej podstawie. @K-On!! - odc. 2 Cieniutko, mam nadzieję, że szybko dołączą nowe osoby do LMC i akcja nabierze tempa. |
@DDoS
Nie trzeba chyba potwierdzać, ale i tak to powiem! To Allen z D.GM. :p A tak swoja drogą, skoro już jesteśmy przy D.GM, to przerwałem mangę, bo coś nudnawa się zrobiła kilka chapów pod koniec... @Grycan Zdecydowanie polecam ci bardziej mangę Hetali. Często jest tak, że w anime nie ma objaśnień, przez co całość jest niezrozumiała dla widza. W mandze (zależy oczywiście jakiej jakości znajdziesz), masz na dole odnośniki, które pomagają ci zrozumieć występujące w treści aluzje do danych sytuacji. ;) @topic Sengoku Basara czas zacząć! ^^ Tak sobie przeglądam w sieci wpisany, powyższy tytuł i aż się przeraziłem ile jest gier na konsole z tejże serii. o.O |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:59. |
|