Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Jety 10-03-2009 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamila.S. (Post 2490820)
po 1 nie gram w tibie :) po 2 furora swiat biznesu gdzie smerfu zarabia kase ( nnikt mu nic nie moze zrobic ) bo andrzej u niego pracuje po 3 grac na serverze gdzie serverm rzadzi andrzej , imargamy/zwidki i smerf to prosze was PFFFFFFFFFFFFFFFFFF

W tibie nie grasz bo zostales wyjebany :**

Zazdrosc ze smerf robi kase co?

dopalacz.Vis 10-03-2009 15:30

@hytry

HAHAHAH. A na którym serwie nie było i nie ma PA ? Na Candi ? Napewno bedzie mniejsze PA niz jak by xarety,cieciebohy trzymaly tu wladze. Wiec powinienes sie cieszyc ze Gdańsk ludzi ogarnoł i trzymaja ten serwer w jednej kupie i raczej nikt ich stąd nie wywali, bo wcale nie jest tak zle jak mówicie ;d . A to że sobie zarabiaja to co was to obchodzi ;d ? Wam ktos zabraniał miec po 5bot knajtów i kase sobie zarabiac ? Chyba nie.

Jety 10-03-2009 15:38

dopalacz ale zeby miec te 50 bot knajtow trzeba byc w gildi ktora trzyma wladze a tego hytry raczej nie ma i miec nie bedzie znajac go po charakterze:p

Weezing 10-03-2009 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2490978)
http://img12.imageshack.us/img12/5989/a9e315d7f6.jpg

Ten po lewej to imcius jak coś widać jak im siłka i sporty pomagają:D:baby:

fail

i tak jest ladniejszy od ciebie a ty masz morde jak niewypal

Sienx 10-03-2009 16:58

OMG ?

Co wam to da ze na wzucacie na siebie ? będziecie dumni ze w pixeowej grze jaką jest tibia Hytry nie może expic ?| żałosne, to wy uwadniacie o swoim poziomie, dając przykład Linari- wyzywał na forum wszystkich, każdy go olewał a skont wiecie ze na real też jest taki ? wyzywa rodziców, kolegów, przyjaciół bo mi sie wydaje ze wiele osób jest innych w prawdziwym życiu niż w montonym forum fighters

Co do sprzedawania kasy na allegro, mysłe ze to nie jest nic złego, chciał bym mieć tyle kasy co Imargam lub Andrzejek ale nie to ze odrazu ktoś zazdrosci

;)

Buh 10-03-2009 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2490978)
http://img12.imageshack.us/img12/5989/a9e315d7f6.jpg

Ten po lewej to imcius jak coś widać jak im siłka i sporty pomagają:D:baby:

zaloze sie ze ten wlasnie o to imcius najebal by ci jedna reka.

Fan_Dzidzi2 10-03-2009 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2491491)
OMG ?

Co wam to da ze na wzucacie na siebie ? będziecie dumni ze w pixeowej grze jaką jest tibia Hytry nie może expic ?| żałosne, to wy uwadniacie o swoim poziomie, dając przykład Linari- wyzywał na forum wszystkich, każdy go olewał a skont wiecie ze na real też jest taki ? wyzywa rodziców, kolegów, przyjaciół bo mi sie wydaje ze wiele osób jest innych w prawdziwym życiu niż w montonym forum fighters

Co do sprzedawania kasy na allegro, mysłe ze to nie jest nic złego, chciał bym mieć tyle kasy co Imargam lub Andrzejek ale nie to ze odrazu ktoś zazdrosci

;)

skontowni wiemy

Kamila.S. 10-03-2009 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2491491)
OMG ?

;)

i gra ktora jest przyjemnością oni robia z furory swiat biznesu. Masz duzo bot knajtow zatrudniasz andrzeja do pracy do ukladania i sellowania lootow i jestes nietyklany na furora.

Glaca 10-03-2009 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2491167)
Ta nie ma pa wszystkie expowiska zajęte jak ktoś wejdzie na jakieś lepsze od razu z niego leci chodzi mi tu o neutrali wiec nie gadaj ze pa nie ma.
A kto mnie gonił na tym quescie i próbował zabić co? kto zrobił trapa w pokoju z nagrodami, może te Neutrale?
Co do tych zdjęć sami za czeliście.
No ty tu teraz nie opowiadaj takich bajek żescie przed nim nie uciekali, może nie ty akurat ale któryś z twoich braci.

No z tego co mi wiadomo to nikt z mojej rodziny przed nim nie uciekal wiec zastanów sie zanim powiesz nastepne newsy z carlin. A Ciebie Imcio ganial bo jestes zwyklym pucybutem co nawet nie odpala pz'ta jak idzie na open battle.

@Gazibenzyna
W dupie byłeś, gówno widziałeś. Tyle jezeli chodzi o odpisywanie na twoje posty.
@Fischkela
Ciebie całe życie bolało, że w uczciwy sposób mały Zwidek miał trzy bp crystali a ty z Rafałkiem kradliście i mieliście tylko kilka kk. Przeciez jak okazało sie, że to wy kradniecie ze smoków venore to tylko była dobra wola Karola i Imcia, że Rafał mógł tutaj jeszcze grać.. A Ty Fischkela byłeś traktowany cały czas jak przydupas, nie liczyles sie wogole ;p

Veltaxio 10-03-2009 18:02

Chytry ty ugly fajsie wiesz dobrze że na INQ Quescie chciało cie dopierdolić 15 osób i wtedy uratował cie Witek. To nie jest tak ze dyskryminujemy graczy za twarz... pokazałeś swojego skilla na Svargrond gdy traciłeś pz gdy twoi padali... xentexis jak padl to spamowal 30 minut temple venore ze jesteś największą ciota jaka w życiu widział. xd

I skończ pierdolić i zgrywać wielkiego chojraka, bo jak kurwa widzę twoją mordę to mam ochotę iść dać na tacę w kościele.

Fan_Dzidzi2 10-03-2009 18:04

jak to sie mowi

dobrze bylo ale sie skonczylo, biedny rafalek co niby nie moze sobie neta zalatwic w najwiekszej aglomeracji w Polsce juz nie bedzie okradal wlasnych kumpli ( bo na furorze nie gra :}, a na selence sytuacja taka sama, {pozdrawiam fabrekasa i rolusa ktorym znikaly looty^^})

ołwer en ałt

dopalacz.Vis 10-03-2009 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamila.S. (Post 2491528)
i gra ktora jest przyjemnością oni robia z furory swiat biznesu. Masz duzo bot knajtow zatrudniasz andrzeja do pracy do ukladania i sellowania lootow i jestes nietyklany na furora.

Zazdroscisz ze maja biznes z tej gównianej gry? W tej grze juz chyba wogole nie ma przyjemnosci bo 99% botuje wiec o co Ci chodzi ? Chcesz cos zmienic to zmieniaj tak zeby nikt nie botował, a ze pare osób ma 5-10 botknajtów i wy sie do tego plujecie to chyba wam nie chodzi o gre tylko o pieniadze;) No ale Tobie juz aby szczekanie na forum pozostało wiec wiesz... ;)

Mario5204 10-03-2009 19:25

@Yakky

Powrót do stronny 714:
Niezłe foto hauahuh :cup: , Diabllorda ta niżej też heheh :D

Still Knight 10-03-2009 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaca (Post 2491113)
Wystarczy, że już dostałeś lekcje życia od kogoś na meetingu z Duskiness. Co do obwieszenia sie łancuchami i tak dalej, to lubie takie rzeczy więc czemu mialbym tego nie nosic ? Lubie silownie to czemu mialbym na nia nie chodzic ? Stary ja widze, ze zazdroscisz tego, ze ktos ma tyle zapalu, ze moze robic cos oprocz grania w tibie i to cie boli.. Ja o tobie Still slyszalem duzo i wiem, ze jestes tylko biednym dzieckiem, nie bede was wyzywal bo z tego wyroslem i nie na tym to polega. Co do wrzucania fotek mojej rodziny i tym podobne to moim zdaniem nie dali rady na tibi to teraz chca sie zdjeciami pobawic ;p reprezentujecie poziom naprawde ;)

@Hytry "Mówisz ze jestem zerwocem a ty może lepszy dla którego liczy się kasa i tylko kasa ludzie boją się robić free quest bo wiedzą co by ich za to czekało jedynie ja się odważyłem i zorganizowałem inq~ a po co miał Łukasz jechać na ten wasz śmieszny meeting jak sama banda baranów a Future Feyd ja pamiętam co mi mówił ze jak mieliście z nim na pięku to żeście do trawaja czy tam Autobusu przed nim s*******ali a co teraz wielkie ziomki?"
Hah stary wez slownik i zacznij pisac po polsku bo mnie to razi juz.. No to naprawde odwazny jestes, ze odwazyles sie zorganizowac inq zwłaszcza, że na furo nie robimy pa.. Naprawde jestes bohaterem. A co do Future Feyda n/c. Ja nawet nie wiem jak on wyglada, a tym bardziej uciekac, prosze cie. Uciekanie to jest wasza specjalnosc

Jestem biednym dzieckiem :<
Dlatego, że nie gram w tibię i dlatego, że od ponad pół roku poświęcam się pracy, o której ludzie na twoim poziomie intelektualnym mogliby tylko pomarzyć :>
Co do tego, że dostałem lekcję życia na meetingu Duskiness (pozdrawiam stary dobry skład ;P ) to pierwsze słyszę o.0. Poznałem tam zajebistych ludzi i na pewno nie żałuję tego spotkania!
Tak zazdroszczę ci tego samozaparcia! Siłownia yo elo! ja całymi dniami zawsze przed kompem siedziałem. I nie ma znaczenia to, że jestem po 3 latach kyokushin, a po wypadku i 2 miechach w szpitalu nie użalałem się nad sobą i zacząłem zabawę z aikido (jakieś 4 lata temu).
W dupie mam fotki twojej rodziny chłopczyku, bo jak już pisałem wygląd zewnętrzny nie świadczy o tym jakim kto jest człowiekiem.
Lubisz siłownie to ćwicz i niech ci na zdrowie wyjdzie :>

Pozdro dla prawdziwych .... Still

dopalacz.Vis 10-03-2009 20:10

Uhuhuhu kamyla ostre osądy wydaje, ale czy to prawda ;d ?

Lukasz'92 10-03-2009 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2491637)
Zazdroscisz ze maja biznes z tej gównianej gry? W tej grze juz chyba wogole nie ma przyjemnosci bo 99% botuje wiec o co Ci chodzi ? Chcesz cos zmienic to zmieniaj tak zeby nikt nie botował, a ze pare osób ma 5-10 botknajtów i wy sie do tego plujecie to chyba wam nie chodzi o gre tylko o pieniadze;) No ale Tobie juz aby szczekanie na forum pozostało wiec wiesz... ;)

a ty czasem nie dawno nie narzekales, ze furora to swiat biznesu etc?
tylko jakos po tym jak chcieli ci ip sprawdzac zmieniles zdanie :D?

Kamila.S. 10-03-2009 20:46

mogl bym sie rozpisywac jeszcze ale nie chce mi sie -.- to zal pisac na ich temat zapytajcie andarista , burna dla tych co nie wierzą

Jety 10-03-2009 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamila.S. (Post 2491712)
nie jestem Fischkela lol widze masz info z pod dp carlin.
Wy Zwidki imargamy jestescie szujami dla ktorych liczy sie tylko GP i potem szybko sprzedac na allegro i isc na solarke.
Pamietacie slowa moczykija ? WYPI******* do roboty co bylo jak andarista chieliscie zabic bo co ? bo botowal ? co bylo jak gp wystawili na allegro to co Grubas gadal ? ze zabije smerfa i andarista (smerfa sie bal bo pro by andrzej) co bylo jak hytry inq organizowal ? jak burn pomagal to czemu sie klucil z imargamem ? teksty typu zabije cie frajerze itp HUUUUUUUU? A co bylo jak mlody zwidek mial hacka ? na vt " brat mnie zabije nie bedzie kassy na allegro. HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAAH
a co do lootow to sami sobie usuwaliscie :) i nigdy nikt na nikogo nie mial 100 % dowodow.

Fan_Dzidzi2 ty na Selenie mozesz pento opiero****** idz lepiej chara kup na allegro pPL i gp od smerfa HAHAHAAH

SZUJE SZUJE JESZCZE RAZ SZUJE TYLKO GP SIE LICZY POTEM SPRZEDAC NA ALLEGRO. ZROBIC PRAWO JAZY , KUPIC NEW KOMPA I ISC NA SOLARKE.PL

Az tak mocno boli nie moznosc expienia nie?;( CRY ME A RIVER

Weezing 10-03-2009 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamila.S. (Post 2491712)
nie jestem Fischkela lol widze masz info z pod dp carlin.
Wy Zwidki imargamy jestescie szujami dla ktorych liczy sie tylko GP i potem szybko sprzedac na allegro i isc na solarke.
Pamietacie slowa moczykija ? WYPI******* do roboty co bylo jak andarista chieliscie zabic bo co ? bo botowal ? co bylo jak gp wystawili na allegro to co Grubas gadal ? ze zabije smerfa i andarista (smerfa sie bal bo pro by andrzej) co bylo jak hytry inq organizowal ? jak burn pomagal to czemu sie klucil z imargamem ? teksty typu zabije cie frajerze itp HUUUUUUUU? A co bylo jak mlody zwidek mial hacka ? na vt " brat mnie zabije nie bedzie kassy na allegro. HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAAH
a co do lootow to sami sobie usuwaliscie :) i nigdy nikt na nikogo nie mial 100 % dowodow.

Fan_Dzidzi2 ty na Selenie mozesz pento opiero****** idz lepiej chara kup na allegro pPL i gp od smerfa HAHAHAAH

SZUJE SZUJE JESZCZE RAZ SZUJE TYLKO GP SIE LICZY POTEM SPRZEDAC NA ALLEGRO. ZROBIC PRAWO JAZY , KUPIC NEW KOMPA I ISC NA SOLARKE.PL

tu sie ujawnia twoja zazdrosc.ze oni moga i potrafia miec hajs z jakiejs smiesznej gry a ty musisz wy*******ac na non pvp

Dzidzia2 10-03-2009 21:13

Ukryty tekst:
Tak na marginesie... słyszeliście o nadchodzącej łatce? :baby:
Pierwsza zapowiedź łatki - blessy i skutki śmierci.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22.