![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
96 ED 63 mlvl z eq
Hotm | Focus Cape| Blue legi | boh/soft | somc Gdzie expic xD Oprucz worker golemów ... bo tam waste ; / |
65 Ms,
EQ + 2 mlvl Water Elementale odpadaja, zawsze zajete, Acienty- bylem ale lipa jak dla mnie, Dragi z Wand of Starstorm, wszystkie respy prawie zajete, ale moze byc. Czy ma Ktos jakie propozycje, moze byc male waste najlepiej na + badz 0, probuje wszystkiego, zalezy mi na expie 100k/h +. --- RamosQ dodał 15 minut i 24 sekund później --- Cytuj:
|
Witam !
Gdzie moge expic bez waste!!! 45 druid 49 mlvl FACC EQ: HotM,Plate Legs,Focus Cape,BOHy,Spellbook of Enlightenment,Hailstorm rod |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
war golemy ? to jest tylko przewastowanie kasy na takim lvl-u... pojde na gs-y zobacze |
Mam obecnie palla 44 lvl ze skillami 80/69, dobre eq, lecz nie wiem gdzie expić, obecnie siedze na guardach lecz zaczynają mi sie nudzić. Prosiłbym o mijesca które nie są zbytnio przeludnione ;)
Świat Non-PVP |
Cytuj:
|
ja nie wiem gdzie expic pomozcie.. ;(
-103 ek -90/89 skile -full eq zeby byl profit i 100+k expa/h |
@up Chyba tylko necro quest, samemu chyba nigdzie nie uciagniesz 100k/h bez waste. Wez ze soba kogos i idz na kopalnie lub duzy resp hydr
|
@up
kolega expi na wyrmach i ma chyba 120kexp/h i ma profit ale nie bede mu sie wpierda**l |
Cytuj:
|
no nie, w sumie za niedlugo minie mu pacc wiec bede mogl go zastapic lub jak bedzie off ale zeby miec jakas podobna alternatywe to co?
|
67MS
55Mlvl Boh/Soft Jakie Eq preferujecie mi oraz gdzie expić aby nie było waste, odpadają dragi na darashi, może jakaś tomba tylko podajcie nazwe, poziom, taktykę jakom mam stosować postawić monka czy ds'a, jakie runy zabrać itp. |
40 master sorcerer, 35mlvl. Eq: HOTM, spirit cloak, plate legs, bohy, scrool of engelishment/vampire shield i woi/wand of voodo. Mam ponad 1kk. Chodzi mi o najszybsze wbicie lvl, nie obchodzi mnie waste. A może kupic softy? Blesy oczywiscie pierwszo rzednie będą. Pozdrawiam:)
|
Cytuj:
za 1 jest 1250 expa , a jesli srasz albo jestes weak to polecam ancienty, a jesli ancienty tez za dobre ci sie wydaja to idz se na jakiegos tomba, piraty, m raty, dragi, albo jakis inny syf Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |
|