![]() |
|
Cytuj:
|
@Jety
Głupi jesteś ? nie pomyślałeś ze może Kamila S. nie gra w tibie ? nie znam cie nie wiem ile spędzasz czasu przy komputerze, i jakim tam ludzikiem chodzisz po świecie tibi, ale pomyśl ze nie wszyscy są tacy jak Imargam ze dla niego tylko kasa sie liczy ?są ludzie dla których ta gra jest zwykłą grą na początku jesteś noobem i gra jest dla ciebie przyjemnoscią ale potem ? |
Cytuj:
Można mieć Elven Amulet albo SS'a a i tak ci nic nie spadnie, nawet Bp. No ciekawe rozwiązanie. Co do zmniejszenia utraty expa, wg. mnie pomysł bardzo dobry. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
ten kolo na lancuchu najlepszy D:
|
Cytuj:
1. mając RSa też wydajesz 100k na blessy (na odp poziomie) 2. musisz biec po blessy żeby ci bp nie wypadł a po drodze mogą się trafić przyjaciele którzy Cię chętnie pukną |
Cytuj:
|
Też jestem ciekawy,co poczną z rsami ,może w **uj drogie blessy albo brak mozliwosci kupna tych blessow przez rsa -nie wiem.
|
Kiedys nie wiem czy pamietacie (starzy gracze napewno) byl taki amulet jak:
Amulet of Life. Dzieki niemu (jezeli dobrze mowie) nie tracilo sie expa i eq,a kosztowal tylko 50k u eremo:). Jednakze co dobre musialo sie skonczyc X(,wycofano go z uzytku :( i zamienil sie w Broken Amulet |
no to FACC będzie miał ciekawie bez aola/wszystkich blessow :D
Ale i tak dość dobrze mając 4 blessy (90% szans na to, że straci eq bądź plecak). W takim razie już plecak nie będzie spadał za każdym razem... :baby: Ukryty tekst:
|
przejebane bo juz teraz jak ktos padnie to traci tyle co sie odrabia bardzo szybko, a po tym pierdolonym gownie dla 100 msa blessy kosztuja 2k x 5 + 200gp x 100 = 30k za blessy+aol, a spadac bedzie 1,35% x 15694800 = 211~k lololo
@down a no masz racje :> |
Cytuj:
2k * 5 + (200gp * 90)*5=100k na wszystkich blessach+aol dla 120 lvl'a, z tego względu, że bless'y można kupować od 30 lvl'a a od 120 ich cena już nie rośnie Na 100 lvl wszystkie bless'y kosztują 80k. |
Dla mnie to jest mega lipa z tymi amulet of loss, bo padajac na openie, idac szybko po blessy czy cos, nie masz zabezpieczenia przed przypadkowym zgonem typu trap, jak dla mnie mogli zostawic aol tak czy siak, a zamiast zamieniac dac poprostu do skupu u eremo, pozatym niszcza kolejny rar, jak dla mnie idea jest fajna, ale bez zamiany aol na broken amulet byloby lepiej
|
Cytuj:
|
@up
Watpie kolego..Rozlamu nie bedzie bo jak narazie sytuacja na vt jest spokojna x] |
@Sienx
A mówią że to ja bajeczki opowiadam. Rozłamu nie bedzie nawet jak tibia bedzie juz w 3D. Zreszta jak moze sie vis/dussk pokłucic jak to jest jednosc. |
@up
Ty się trochę chłopczyku tam hamuj :baby: |
Cytuj:
UuuuUUuuu OSTRO. Ileż to nienawisci musiało byc jak to pisales :p dawaj wiecej przyjacielu, pokaż wszystkim na jakim poziomie kulturalnym jestes, po mnie i tak to spływa :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |
|