![]() |
|
szadziu
wiesz szadziu jakos sobie dalem z wami rade macie kolejny miesiac z glowy :D:D
ja obstawiam ze peja na ots gra albo juz posatc zrobil nowa albo ;(:baby: jak szhadol ,,bo bana dostal"! ;(;(;(;(:baby: jak ja lubie sie z was nabijac JAHAHAH sprawia mi to przyjemnosc ;] a was 90% luminery wysmialo :P (szadol lamko zapodaj ten tekst [daj nick w tibi kozaku]) TROLOM mówimy stop po czym peja i shadol zbanowani dziwny zbieg okolicznosci;( |
Krystian albo Mariusz tak?
jakby ci to powiedzieć dzieciaku hmm nie zostałem zbanowany przez ciebie to po 1 po 2 sram na takich cykorów jak ty brat ci zrobił konto i teraz nim grasz :<< po 3 nie dałeś sobie z nami rady :) boisz się expić na najtach do teraz odkąd peja ci dupe przyorał :) zobaczymy się w Listopadzie wtedy się pobawimy podbij lvl bo z takim nie dasz nam rady :D edit : z ciebie się nabija 100% luminery :) |
Może są tu jacyś zainteresowani na WT. Moja Luminiera twoja Nerana ?:>
|
up
napisz do swoon miron albo zidar than
|
xd
Cytuj:
|
edisek i chrasek ten koleś was pozdrawiał :P
http://img197.imageshack.us/img197/2654/elooooo.jpg B) też tak skończysz chrasek kutasek |
same hoolsy internetowe na tym forum shadow i peja chociaż 30 dni przerwy dla was a ty peja padłeś bez bless w dniu bana jeszcze?
Aug 02 2009, 18:46:37 CEST Died at Level 208 by a destroyer. Name: Peja Of Luminera Sex: male Profession: Elite Knight Level: 206 bo 2 lvle pewnie nie kupiłeś all blessów jak się jebie to wszystko zawsze tak jest z mojego doświadczenia chyba że jakiś update był o którym nie wiem i spada więcej %;d |
@empela
gdyby nie ja i peja to byś siedział jeszcze na dls fenrock :) powiedz mi jak może 238lvl expić na dls fenrock? hahahaha przyznaj się że masz bana :) ja i peja przynajmniej tego nie ukrywamy :) sram na ciebie kiedy wracasz na fenrock? bo dls już się o ciebie pytały ogarze do tych co huncą z Empcią z niego jest taki ogar ed masakra .... zamiast sio peje na inq to walił we wszystko a jak peja padł na battlefieldzie to był taki zdygany że mało co się nie posikał ogólnie to beka jesteś |
Peja team pedaly na 100%
@Szadoł
z toba jest powaznie cos nie tak, porownujesz Policjantow w real lifie, do GMow w tibii >.< a i mam pytanie co do tego ze z kogos sie 100% lumki smieje :o czy tobie sie wydaje ze z toba jest inaczej:D? |
@taddii
kiedy wracasz na lumi ? będzie twoje wymarzone pvp :D no dawaj wracaj :):) bo to psy tutaj i w rl jedno i to samo :) czekam na ciebie kozaku zobaczymy jakiego masz skila na jesieni będzie ten pacz z guild war :cup::cup::cup: dajesz koksie xddd a jak tam włosy ? |
shadow ja nie byłem jako jedyny siocher a jak peja padł sam uciekałeś bo bałeś sie ze egon padnie na 1 jugge a ja chcialem go siochac a ze ty spierdoliles to ja tez i on padl;d a to ze an fenrock expilem bo loot byl dobry i nie tylko nie twoja sprawa sam tam expiles kazdy expi gdzie chce
|
to mogłeś mówić przed huntem że nie chcesz siochać bo nie umiesz :>> jakbyś nie widział wtedy to ja zabiłem wszystko co ty lurnołeś bo nie kumasz że idziemy przy ścianie :DD? egon padł bo szło juge i fury a tego by nie bloknoł pipko no może by bloknoł ale i tak padł :> trudno jak się nie nosi ssa to się pada
tak tak loot good ok to co powiesz wszystkim za co masz bana? :o |
|
Ja ją ostatnio zwolniłem to później mi nie dawała spokoju, ciągle chciałaby ciągnąć...
|
@alma
jezeli ty to alma powiec ile masz lat i sie upewnimy;) |
@ziomster pedzio
skończ pisać te debilstwa wpaść do tej dziÓry piły i ci pojechać dupe ? jeden koleś odemnie z gildi mieszka w tym syfie więc uważaj mateuszek ( jak dobrze pamiętam ) żebyś nie dostał po pyszczku :**** |
@ziomster
kułwa powiedz r |
11 Left
|
Peja i Popek Firma :d
:cup: gz swoon,dajesz dajesz 100 |
91 poziom umiejętności posługiwania się mieczem:
http://img40.imageshack.us/img40/9252/91sword.jpg 2h~ niecałe : http://img146.imageshack.us/img146/2650/61333921.jpg http://img199.imageshack.us/img199/3609/hmmmoyj.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |
|