![]() |
|
O kurde już od wczoraj nikt nie obrzucał sie łajnem co sie stało, czy sie pochorwali czy to już może koniec wątku obrazy na forum [wątpie] więc czy ktoś udzieli mi tej odpowiedzi... Gdzie podziewa się Hytry i Glaca no gdzie Oni są...
|
nie pasuje ci to z tad wyjdź
następny kozaq no name |
Cytuj:
|
Nie powiem ze sie ciesze, ale nie jest to zla informacja.
|
Cytuj:
|
xDDDDD
|
@up
Pwned xd |
Stachu! Powiem Ci tak: Za duzo cs'a, za malo Tibii :D
|
bez bota nie robota ;p Dam ci Lukasz dobre info! SA NA DYWANACH BANANACH!
|
moze mi ktos powiedziec jak wyinstalowac teraz BlackD?
tryb stealth usuna je z listy programow zainstalowanych i ja niemam pojecia jak to usunac ;( http://img10.imageshack.us/img10/3765/zalm.jpg |
Już nic Ci to nie da, bananik za parenaście dni. :baby:
Mad Pirat - Killed at Level 170 by Komandor Blade (47) http://s283.photobucket.com/albums/k...od-night/6.gif |
ja juz mam bana : ( :confused:
|
Jak myślicie ile osób przestanie grać w Tibie ?
- Stamina will be reduced from 56 hours to 42 hours. Zamiast 56h staminy będą 42h. - From then on, your character will gain 1 minute added to its stamina for every 3 minutes you are logged off. Teraz stamina po wylogowywaniu będzie się odnawiać dłużej niż dotychcas + Within the very first hour (hour 42), premium players will receive an experience bonus of 50%. Chyba jedyne "dobre" co stanie się ze staminą to to ze ludzie z PACC'em w pierwsza godzne staminy będą dostawać 150% expa z potworów. - To balance fights between monsters and players better, we will add a delay of 2 seconds to fighting and aggressive spells after teleporting. This means whenever you use a teleport, change floor levels, enter a room via a portal, travel with NPCs, use the Levitate spell or get kicked out of a house, for example, you cannot attack a creature nor use aggressive spells for 2 seconds. Oznacza to ,że teraz po jakiejkolwiek akcji typu teleportu czy zejscie po schodach będzie 2 sekundowe opóźnienie które ostatecznie wyeliminuje "jumpattack" nie tylko ten w bocie ale tez np "demony z icicle na goromie etc - I t will be impossible to aim missile runes on the coordinate of an invisible creature. Nie można będzie atakować już niewidzialnych potworów + Last but not least, here comes the icing on the cake: We will implement an experience counter that provides you with information on the experience you still need to advance to the next level. Expcounter ... tego chyba tłumaczyć nie muszę + Finally, with this patch we invite you to another week of double experience. Po wprowadzeniu tego Patch'a zostanie rozpoczęty tydzien double expa Mam nadzieję ,że wszystko dobrze przetłumaczyłem i zrozumiałem ;d |
Cytuj:
I czy machnie ktoś 40kk expa w 1 dzień oO |
Ktoś kupił chara i nie wie, że hunted?
Name: Sche'mat Sex: male Profession: Elite Knight Level: 130 World: Furora Residence: Thais House: Botham IV h (Ankrahmun) is paid until Apr 11 2009 Last login: Mar 16 2009, 10:08:52 CET Account Status: Premium Account Mar 15 2009, 22:36:28 CET Killed at Level 131 by Detektor --- btw. 8 Taifun Devilry (*) Furora Sorcerer 268 +4,144,398 hmmmm, ktoś znowu expi ;d |
przypuszczam ze rusek nie wiedział co robi.
B) |
Szczerze mowiac, nie widzialem nic nt. wyplacenia tego chara. Gdybym zobaczyl Sche'mata to tez bym bil.
|
Cytuj:
|
Mar 17 2009, 13:38:43 CET Died at Level 268 by a frost dragon td
|
nudzę się kufaaaaaaaa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |
|