![]() |
|
Cytuj:
|
Aran@
A Demon Legi?? |
|
gz aran ;d
|
|
Aran popraw swój tekst na 4,75 :*
|
buahahahaha ;DDD po co teraz grac na rl Tibii? ;o niczym sie nie bedzie roznila od OTS xDDD Cipsoft ladnie dowalil tym updatem nie ma co ;)
Pozdro dla nabkow ;>> PS. Na Dez gra nowy owner ja juz definitywny koniec z TB ;D Pozdrawiam i zycze wam szybkiego skonczenia gry ;dddd no ale na forum czasem zajrze ;PP @down a ty wypad na Guardie po co tu wlazles? ;o zrobic z siebie idiote?? |
ale ty koles pierdolisz ^ GUARDIA
|
@deroso
Bo to od dzis wiadomo ze aran ogarnia :D tylko z botem xD Deziu@ po co grac na pacerze skoro beda 2 nowe servery pvp ?? xD zenada pozdro Carny@ Kanq był tylko 1 a który owner ci teraz expi rolfem?? brat, kolega, tata? |
nie wiem czemu sie mnie tak uczepiles
rolfem ja expie czemu nie chcesz sie przyznac ze z max'masterem~ szarujesz? |
Po 1 wiem kto do mnie pisał z rolfa i nie ja sie uczepilem tylko aran gra wielkeigo pro uczciwego cwaniaka i gracza i mnie wyzywac zaczol i pytac gdzie bylem z toba w styczniu jak mialem 51 level xD
a po 2 to ze ktos grał 3 tygodnie na moim koncie jak nie mialem dostepu do kompa to moja sprawa i nie nie sharuje ta postac ma 1 ownera juz nikt prucz mnie na nia nie loguje :D Wyjasnione jak twoj brat bedzie widział wiecej niz czubek swojego nosa i pasek od ng bota to pogadamy |
ale jazda nawet nie wiedzialem ze gram na Enzosie :O
|
wejdz na tibie to pogadamy :>
edit to bylo do pana 2x /\ |
Cytuj:
to daj chara ;* nie mam jak sie zalogowac |
@Enziu ;>> no moze i beda nowe servery pvp ale to nie zmienia faktu ze mnie sie juz znudzilo gra ;P
|
|
Up@
Wasz duet przypomina mi jak dobijalem druidem level xD |
Tutaj mały huncik:
http://i332.photobucket.com/albums/m...Lvl/UO0021.jpg Loot http://i332.photobucket.com/albums/m...oot/UO0024.jpg @Aran: Zmieniłeś się mocno (nie żebym do Ciebie coś miał) i to na gorsze :( Chodzi mi o chodzenie na hunty z takimi kundlami jak Bloodfighterr (F.N.B). Pozdro :) Cytuj:
@Kanq: Wszyscy wiedzą że gra sam, więc po chuj z siebie debila robisz? Idź wstań o 3 rano i sobie w tibie pograj. @Dezer: Masz rację, tibia schodzi na psy. No ale cóż ludzie uzależnieni dalej będą w to grać :) |
debila to Ty z siebie robisz niestety ;sss
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |
|