Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Evil Maul 14-05-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1430846)
Nie no zajebi¶cie jest pingować ...

Name: Arco gloth mdo
Sex: male
Profession: Knight
Level: 112
World: Aldora
Residence: Thais
Guild membership: The Eternal of the Eternal March

May 14 2007, 03:55:23 CEST Killed at Level 114 by Brollik
and by Piechtolot

Ron Montegro - May 14 2007, 16:06:46 CEST Killed at Level 166 by Erfelur
Anubis Woman - May 14 2007, 16:07:32 CEST Killed at Level 180 by Azka Elvan
and by Lord Fighterr
Royal Suchy - May 14 2007, 16:05:51 CEST Killed at Level 145 by Erfelur
and by Lord Fighterr
Maly Wizak - May 14 2007, 15:54:46 CEST Killed at Level 192 by Nemtor
Rivitor'Rain - May 14 2007, 16:09:03 CEST Killed at Level 131 by Erfelur
and by Lord Fighterr
Redd Xedriand - May 14 2007, 16:06:16 CEST Killed at Level 117 by Lord Fighterr
and by Vasilliev
Piromann - May 14 2007, 16:05:06 CEST Killed at Level 106 by Nemtor

tak vagraav ping rox \o/ Xd

aldorax159 14-05-2007 18:27

No nie widać poprostu ze dzi¶ bez pinga nic niemogli¶cie zrobić :D My sie nigdy niepoddamy.

@Jak widać Wizak own3ed a sie tak przechwalał ze nigdy niepadnie :P
Czyżby Hupe niedopracował bocika ???

//Pingowanie rox\\

ceglaw 14-05-2007 18:50

ej ludzie powiedzcie mi, jak wy sobie to wyobrazacie? siedzimy w domu, walczymy na battle i w tym samym czasie pingujemy OLECKO z neostrady ktora ma zaledwie 128kB wysylania?

ROTFL
zastanowcie sie troche

Ojciec Dyrektor 14-05-2007 18:52

Cegiełko ... jak nie wiesz to nie mów ;)

Sorry Seems To Be The Hardest Word ;( ;( ;( ;( ;(

hihihihhihihih :D :D :D :D :D

Hupe 14-05-2007 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aldorax159 (Post 1431099)
No nie widać poprostu ze dzi¶ bez pinga nic niemogli¶cie zrobić :D My sie nigdy niepoddamy.

@Jak widać Wizak own3ed a sie tak przechwalał ze nigdy niepadnie :P
Czyżby Hupe niedopracował bocika ???

//Pingowanie rox\\

To co ja opracuje zawsze dziala w 100%

Na nastepnym battle to my wygramy;)

btw. Slyszalem ze oddaliscie sprawe na policje? Powodzenia, mam nadzieje ze przy okazji sprawdzania pingów sprawdza tez oryginalnosc oprogramowania na waszych komputerachB)

Ojciec Dyrektor 14-05-2007 19:43

Nie no Hupe .... do twoich kolegów nie mamy zamiar i¶ć :)

Zakładam iż twoja pewno¶ć siebie wypływa z tego że będziecie bardziej pingować ?

aldorax159 14-05-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1431183)
To co ja opracuje zawsze dziala w 100%

Na nastepnym battle to my wygramy;)

btw. Slyszalem ze oddaliscie sprawe na policje? Powodzenia, mam nadzieje ze przy okazji sprawdzania pingów sprawdza tez oryginalnosc oprogramowania na waszych komputerachB)

Nie to hupewdupe sry zwracam honor, przepraszam że cię uraziłem, wybacz niechciałem. Bot za Botem ;d czy wy nieumiecie normalnie walczyć tylko z botami jechać ???

grats for CO 9 frags up.

Inwestor 14-05-2007 20:35

Jak mi was zal omg ... cały czas na OB niechetnie jakos wychodziliscie i nie mowie ze my czasami tez a wczoraj jakos zadnych zachamowan. Twardo na OB. 10 sekund przed spotkaniem u ludzi z olecka i nie tylko ostre lagi itp. Starcie = nemtor, qlimax i reszta freezy. Wogole zero pingowania. Jeszcze nie umiecie dochowac tego w tajemnicy bo ludzie od was sie chwala a taki jebany hupewdupe jak idiota wszystkiemu zaprzecza. Jak mozna byc takim debilem, wiedziec ze cos sie zrobili i jak ZYD ( dziwicie sie za tak na was mowimy ) zaprzecza ze nie -.- Dzisjaj nie mieliscie pingera, nie dobiegł na czas ? Zal mi was po prostu. Nie wiecie juz jak macie walczyc to posuwacie sie do takich tanich i żałosnych zagrywek ... to samo przez siebie mowi ze wasz czas na aldora jest policzony.

Zydy do pieca HAIL CO

Didek Boys 14-05-2007 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1431458)
Jak mi was zal omg ... cały czas na OB niechetnie jakos wychodziliscie i nie mowie ze my czasami tez a wczoraj jakos zadnych zachamowan. Twardo na OB. 10 sekund przed spotkaniem u ludzi z olecka i nie tylko ostre lagi itp. Starcie = nemtor, qlimax i reszta freezy. Wogole zero pingowania. Jeszcze nie umiecie dochowac tego w tajemnicy bo ludzie od was sie chwala a taki jebany hupewdupe jak idiota wszystkiemu zaprzecza. Jak mozna byc takim debilem, wiedziec ze cos sie zrobili i jak ZYD ( dziwicie sie za tak na was mowimy ) zaprzecza ze nie -.- Dzisjaj nie mieliscie pingera, nie dobiegł na czas ? Zal mi was po prostu. Nie wiecie juz jak macie walczyc to posuwacie sie do takich tanich i żałosnych zagrywek ... to samo przez siebie mowi ze wasz czas na aldora jest policzony.

Zydy do pieca HAIL CO

Po 1 jebnij sie w leb
Po 2 Zyd to tylko i wylacznie twoj stary
Po 3 Nie wiem czy zyjecie kurwa w 15 wieu czy w 21 gdzie kurwa jest takie cos jak "Tolerancja"

Pniaku 14-05-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1431533)
Po 1 jebnij sie w leb
Po 2 Zyd to tylko i wylacznie twoj stary
Po 3 Nie wiem czy zyjecie kurwa w 15 wieu czy w 21 gdzie kurwa jest takie cos jak "Tolerancja"

Tolerancja jest dobra dla pedałów. Ale był dzi¶ pogrom :P Teraz to się już zamkniecie w sobie na cacy xD

Poznanski Rycerz 14-05-2007 21:14

...

Inwestor
POLAKU ZLODZIEJU DO KOMORY. -.- Nie wiem czy wiesz ale podczas IIWS byla tez proba eksterminacji Polakow matole. I porownywanie obecnych Zydow do tamtych to lekka przesada. Jakbys przezyl to co oni, ich dziadkowie gineli w komorach za nic a ty idioto bez wyobrazni to uzywasz do pojazdu. WSTYDZE SIE BYC POLAKIEM jak cie widze hamie. Wez swoje rasistowskie odzywki na bok ZLODZIEJU z patologicznej rodziny - bo tak sie mowi o Polakach. Debilu tam tez sa ludzie z innych krajow, wiec nie uogolniaj.
CHYBA NIE WIESZ NIC O HOLOKAUSCIE, wiec poczytaj i nie mow tak na nich. Pieprzony uposledozny Polak./ UMIAR TO JEST GRA!

Pniaku
W takim razie cos dla ciebie

Wolalem CO ale za takie teksty -.-

Knox 14-05-2007 21:26

Mialem juz nie pisac w tym temacie ale to co tu sie dzieje..., patologia to malo powiedziane !

@Inwestor

O poziomie twojej inteligencji wszyscy juz mieli okazje sie przekonac, wiec nie bede sie za duzo rozpisywal na twoj temat. Takie odzywki naprawde swidcza tylko i wylacznie o tobie, nie zrozumiales jeszcze tego ? Zmadrzej czlowieku

@Pniaku

Chodzimy do przedszkola ? :D :baby: :D Naprawde, szkoda mi was ludzie, gdzie wy sie chowacie ? Czy tibia naprawde tak demoralizuje ? Moze powinna byc od 18 lat ?

APELUJE ! Nie rozwijajmy juz tematu o tolerancji religijnej itd. poruszalismy ten temat wczesniej i nic z tego nie wyniklo ( oprocz zasmiecenia tematu ), a o to chyba wlasnie takim (przepraszam za wyrazenie) tumanom jak Inwstor, Pniaku i kilku innych chodzi.

"Czego maly Jasiu sie nie nauczy, tego duzy Jan nie bedzie umial" - Kondolencje dla waszych rodzicow

ceglaw 14-05-2007 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1431577)
Inwestor
POLAKU ZLODZIEJU DO KOMORY. -.- Nie wiem czy wiesz ale podczas IIWS byla tez proba eksterminacji Polakow matole. I porownywanie obecnych Zydow do tamtych to lekka przesada. Jakbys przezyl to co oni, ich dziadkowie gineli w komorach za nic a ty idioto bez wyobrazni to uzywasz do pojazdu. WSTYDZE SIE BYC POLAKIEM jak cie widze hamie. Wez swoje rasistowskie odzywki na bok ZLODZIEJU z patologicznej rodziny - bo tak sie mowi o Polakach. Debilu tam tez sa ludzie z innych krajow, wiec nie uogolniaj.
CHYBA NIE WIESZ NIC O HOLOKAUSCIE, wiec poczytaj i nie mow tak na nich. Pieprzony uposledozny Polak./ UMIAR TO JEST GRA!

Pniaku
W takim razie cos dla ciebie

Wolalem CO ale za takie teksty -.-

popieram, troche przesada z tymi ich tekstami...

a tak btw, to wlasnie pracujemy z hupe~ nad nowym cackiem; nie bedzie robic lagow tylko odrazu wywalac calej waszej gildii net na 24h a wasze noob chary same zaczna sie rookowac..

i co wy na to? :baby:

Gratex 14-05-2007 21:35

@Poznanski Rycerz
Zgadzam sie z toba w 1000%. Moge tylko dodac abyscie poczytali sobie o rozowych trojkatach wsrod nich bylo duzo Polakow. (Bardzo ciekawa historia)

@Inwestor
Idz lepiej do szkoly a nie siedzisz przed komputerem, ja rowniez sie wstydze ze jestem Polakiem jak czytam takie cos. Zaden "Zyd" jeszcze nic zlego nie powiedzial na temat Polakow czy innych ludzi. To po co ty masz o nim gadac glupoty? Idz na historie albo poczytaj cos. Mozesz miec 10000 lvl ale i tak nigdy nie dorownasz inteligentem innym ludziom. Bedziesz zamiatal klatki(chociaz nie widze w tym nic zlego).

Wiec powiem jedno: WIECEJ DZIALANIA I TOLERANCJII DLA INNYCH NIZ GADANIA!

Peace!:)

Neaniver 14-05-2007 21:43

@Ceglaw
Potrzebuje Cie zlapac jakos od jutra na moment ;)

@Kicaj
Cos od Ciebie chcialem, ale zapomnialem co :D.

Vuxiu 14-05-2007 21:57

nie znacie sie. oni pinguja nas, wala botem itp. i to chyba wasz problem ze uwazacie ze zyd to wyzwisko i sami jestescie rasistami/nietolerancyjni jesli uwazacie ze slowo zyd to obraza nie? a z naszej strony - zyd nie oznacza "narodu wybranego (rofl)" tylko gildie em i pomagierow w zwiazku z tym ze paru z nich jest z izraela. i gildia pasuje do stereotypu zyda wiec nie widze tu nic zlego

@bober
to pisz na gg jak sobie przypomnisz xd

Poznanski Rycerz 14-05-2007 22:27

...

ZYDY do pieca bynajmniej ograniczaja sie do slowa ZYD :p

Dozorca 14-05-2007 22:32

Hm..
Wygl±da na to że wojny nie wygraj± ci co walcz±, tylko ci co pinguj±.. Zreszt±, wasza sprawa, a co do wyzywania Żydów za to że nimi s± to n/c [']

elmo_us 14-05-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1431458)
Zydy do pieca HAIL CO

O tym mowiles Vu'xiu?

tibiaplayer 14-05-2007 22:48

"ladna open'ka... haha wybiegacie i uciekacie sie skampic na 1sqm przy mostku, jak ktos wbiega to m wall za plecy. Tak to 10latki sie na ots'ach bawia :-x"

tak kumpel was podsumowal, zgadzam sie z nim w 100% ;>

i pytanie do Erfelura
21:09 Elril [109]: marcin??

jest smieszne x) ktory to owner ? ;>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18.