![]() |
@ Casiddy
Berylia style :) Assassinek prezentuje się nieźle, nie chwaląc sie :) Odnośnie Serogana... n/c. "If your mother only knew..." jak śpiewał Rahzel. Peace ;) |
Sniper
ty jestes nie lepszy od tych szwedow, takze nie pierdol -.-
zabijasz za jakiejs zjebane reasony i to jeszcze nie normalnie (bo zapewne nie umiesz) tylko w jebanym trapie... i do tego nawet po polsku nie umiesz mowic bo robisz zajebiste bledy. Co do reszty to <no comment> bo szkoda slow :( |
Cytuj:
p.s. mam nadzieje ze niezmusisz mnie do tego bym wystawil filmik z twojego deda na tibicams.tibianetwork.net lub video.google.pl ;] bo wtedy to sie dopiero najesz wstydu ;] |
@up
sniperku moglbys mi ten filmik wzucic na rapida i link na prv ;] i mam tez do ciebie 1 pytanko ale to prv ;] |
A ja mam dla was lootpic z jakis ostatnich 5 fragow~~
http://img369.imageshack.us/img369/9198/sellbk3.jpg |
|
@UP
A padł ? ;) |
@up
niestety nie ;s @down albo miec team??????? co zrobi 3 sdkerow i 2 ek ??????? |
No to czym się podniecać ;) Trap fajny, ale jeszcze trzeba umieć trapa wykorzystać B)
|
@up
lol? Znajdz mi Polakow, ktorzy odwazyliby sie pierw zaatakowac taki lvl... gdyby bylo wiecej czasu do ss moze daloby rade ubic go. W sumie to bylo tak for fun, zeby wiedzieli, ze Polacy tez potrafia cos zrobic mimo, ze malo ekipa, ale potrafia. A i btw jak jestes taki cwany to zrob trap dla takiego lvla... |
@rycerz
atakowac kogos przed ss to zadna sztuka ; ] men co to za problem trapnac jednego plajera w 7 osob ? 8o |
@up
A wiedz, ze trudno trapnac go w 2 knightow i 4 magow... jakos ciebie nie widzialem zebys trapnal z kims taki lvl i bil go ;; 152 lvl biega jak pojebany + ma zabojcze kombo. Jak mnie lal another the wicheman( czy jakos tak) mial wtedy 49 lvl chyba to z 4 razy mial "black hp" a ja mam jedynie 85lvl... wiec ciezko jest utzrymac trap np 45 sorcowi kiedy dostaje po 2 grany na ture (bo ode mnie i mivoxa albo johna). Btw. jak tak latwo trapnac w 7 osob to czemu wiecej Polakow, ktorzy juz tu nie graja nie zbiora ekipy i nie bede bic swe itp.? |
nie widziales mnie bo nie walcze za lepsza saphire ; ]]]]]]]
i jestem pewien ze wcale nie tak trudno trapnac kogos w 6 czy 7 osob, tym bardzie ja vdl |
@up
Wlasnie nie walczysz... a jest trudno kiedy w poblizu sa schodki ;; a jeszcze trudniej jak juz mowilem ten trap utrzymac 45 sorcom. |
rafix ma racje...
@arc mowisz ze nie walczysz o lepsza saphire? a to czemu? swe cie jada czy jechali a ty nawet im nie oddasz i nei zabijesz nikogo od nich? aa lvl spadnei ciezko odrobic? tibia for live? |
oja omuj o borze rzal i bul
nie walcze bo nie musze o nic walczyc ; D w chuju to mam czy ktos mnie zabije i czy to bedzie szwed czy nie, w koncu to swiat pvp ya ? ; > idz poszukaj frendow men, poki co wszyscy maja na ciebie wyjebane ; ] |
skad to mozesz wiedziec ze maja wyjebane? mowisz do nich teksty w stylu "eyy miejcie wyjebane na omnadrena pooosze bo mi bedzie glupio prosze" widac ze na rl jestes szmata jak tak sie na forum zachowujesz:)
|
ta dokladnie tak pisze tylko bez tego poosze... ;;
a skad mozesz wiedziec jaki jestem irl ? po paru postach na forum no plss |
nie no prosze cie ale osoba ktora na rl jest w miare normalna to nie pisze na forum teksty typu "rzal pel" albo wyrazy z wyraznymi specjalnymi bledami. a tak w ogole to jaki masz nick w tibi? chcialbym wiedziec ....
|
zapewniam cie ze jestem normalny irl, a pisze jak mi sie tylko podoba, czyli bez polskich znaczkow i raczej bez bledow, a kiedy bede chcial napisac rzel peel to sobie napisze i tyle
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |