Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kogutt
(Post 1634230)
Prośba do kibiców PSV, CSKA i Fenerbahce. Skopcie dupsko Srinterowi!!! :)
Bo Juve tylko w Serie A i ewentualnie Copa Italia może ich lać :P A za rok w LM (o ile ten srinter do LM się dostanie).
PS
Jutro 2 kolejka Serie A: Cagliari - JUVE! Będzie ciekawie ;>
|
przyklad typowego kibica juve,ktoremu nieobcy jest rasizm klubowy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
(Post 1634251)
Haha, tak, a Inzaghi walnie hattricka, muahah.
@Down:
Logicznie rozumując to będzie rewanż z Barcą i zwycięstwo Arsenalu.
|
napinaj sie poki mozesz,aresnal dojdzie max do polfinalu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kogutt
(Post 1634482)
Powiedz mi jak można kupić coś, czego nikt nie sprzedaje? :s
PS
4 listopada - Juve vs Inter
Pierwsze lanie Interu w tym sezonie.
Myślę, że Milan i Juve powinny się zjednoczyć przeciwko Srinterowi ;[
|
takie samo lanie jak w dwoch spotkaniach przed sezonem (przypomina 2x juve dostalo w keko) tak czy siak niby gramy na wyjezdzie ale i tak na stadionie bedzie wiecej kibcow Interu niz Juve,gdyz Stara Dama slynie z pustych trybun.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno
(Post 1634594)
"weź wyjdź", szkoda, że nie powiedziałeś jak to Inter kupił majstra sezonu 05/06!
|
kto kupowal,wyladowal w Serie B,Interowi niczego nie mozna zarzucic poza zmyslonymi newsami z juvepoland.com (czy cos w podobie,gdzie newsy o tym ze "inter kupowal cokolwiek" ukazywaly sie tylko na tej stronie zas na oficjalnej stronie juve o tym niczego nie bylo)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
(Post 1635143)
N Coś mi się wydaje, że Czerwone Diabełki nie zwojują zbyt wiele w tym sezonie :P
Cholera.
|
uwazam podobnie z tym ze o Arsenalu hmm,prosze ogarnij sie z tym ze Arsenal jest najlepszy dopoki doputy nie udowodni tego na boisku,bo jak na ten moment nawet w Anglii nie jest najlepszy(wylaczajac "prawie wygrany" jakis tam smieszny puchar o ktorym wspominaes pare stron temu).Patrzmy na fakty a nie na to kto jaki klub lubi,bo tak to oceniasz.Smiesza mnie takze komentarze o klubach ktorym poczatek sezonu nie wyszedl,Mistrza sie nie rozlicza z tego jak zaczyna a z tego jak konczy.Przyznam ze tak sie do ciebie doczepiam nie dlatego ze nie lubie Arsenalu lub cos,bo bardzo szanuje zarowno ten jak i kazdy inny klub,poprostu ton z jakim sie odnosisz do innych klubow niz twoj ulubiony mnie bardzo irytuje,prawie tak samo jak rasizm klubowy,ktory sie przejawil u rasistow klubowych,ktorych cytowalem na poczatku.Wydaje mi sie mowisz tak specjalnie aby sprowkowac klotnie,w ktorej jedna twoja teza bedzie "arsenal jest najlepszy" zas argumentem "bo tak".Skumaj to wkoncu ze jesli na koniec sezonu Arsenal nie zdobedzie Mistrzostwa Anglii i nie zwyciezy w CL,to nikt poza fanami Arsenalu nie uzna tego klubu za najlepszy.Oczywiscie Twoim tokiem myslenia Kanonierzy nie musza nic wygrywac (trofea) aby byc najlepszymi "bo poprostu sa"...Takie podejscie do tematu jest zalosnie dziecinne,bezpodstawne i irytujace.
Kogutt,Articuno - wg.Włoskiego prawa Inter jest czysty,niczego mu nigdy nie udowodniono,w przeciwiesntwie do starej damy i zostal ukarany stosownie do swego dzialania,to ze przyznano nam "scudedtto sprawiedliwych" jest uhonorowaniem postawy fair play w rozgrywkach owego sezonu,gdyz Inter byl najwyzej sklasyfikowanym zespolem sposrod druzyn nieuczestniczacych w calciopolli.Rozumiem wasza zawisc ze sa druzyny,ktore nie potrzebuja Moggi'ego dzwoniacego do sedziow aby ustalic wynik meczu... A tekst typu "srinter" idealnie pasuje do piaskownicy,grabek i robienia w tejze piaskownicy basenu gdzie za wode sluzy wlasny mocz,tyle o poziomie posta Kogutt'a.
ps: ale mnie wpieniliscie xd
Dark Sven - przesadziles z tym zenaldinho itp. chociaz sadze ze Chelsea popelnia blad,na ten moment jest paru zawodnikow lepszych od Ronladinho (Kaka,Messi,Quaresma),nie jest on tym samym pilkarzem co dwa sezony temu...