![]() |
Mamux sie wyjebał ;D na żołwiach, jest film.
|
10:54 Therrax [97]: wypad
10:54 Therrax [97]: z zowliea zowliea-żółwi ?? :D on tworzy jakis nowy język 10:54 Xazox [65]: ja sprzedalem 10:54 Xazox [65]: mumuxa I jest się czym chwalic |
Oczywiscie Mamux bez blessow :O
Czyzby romy nie mialy kasy? |
Po Ragafewee wpadlo chyba z 5 + tych Basementow ^^
Zasummonowali DSy i po imprezie ^^ |
@Sope(L)
A ty to juz nie masz co sobie do podpisu wjebac?;f |
Cytuj:
Fajnie wyglądałeś xDDDD Ja za to miałem batmana _/ /Jojo xD |
Wygladales jak teraz czyli jak pajac. Nie ma co sie przejmowac jak nad czym zaplakac
Ps. To jest forum aurei a nie wspomnienia z dziecinstwa |
Cytuj:
|
Full summoner taki brzydki ze nikt nie chce komentowac?/
|
Znaczy co na rl latasz w ciuchach summonera ?
Omfg Gz. |
Cytuj:
ps. Jesli w rl latasz w pelerynie i masz przy pasie butelki to zwracam honor ! |
n/c szkoda na was klawiatury
Moze zalozymy inny temat np "tu mozecie sie wyzywac". |
A po co my mamy jeden uniwersalny i tak jest good :)
|
A moze zalozymy temat "Jak kupic chara na Allegro"? Nie wiem jak Hory mogl sprzedac chara takiemu kretynowi.
|
Cytuj:
Idź może jeszcze na jednego chara sie załapiesz na allegro dziecko ; ) A tak btw. to pozdro dla wszystkich ownerów kupujących chary, za te wydane pieniądze tak bym sie na*****ł że w telewizji jeszcze tego nie było >.< /Jojo |
Cytuj:
|
Tak czy inaczej kupił! i jest frajerem proste ;D
/Jojo |
Cytuj:
signed , signed |
Pacca nie kupuje bo pewnie cala kase na postac wydal:]
Zbieraj puszki ;P Grosz do grosza i bedzie kokosza;] Edit: Account Information Real name: MaTuT Location: >~PoLaNd~RzEsZóW~< Created: Mar 21 2004, 15:29:45 CET Heh ty "matucie" od kiedy ty w Rzeszowie mieszkasz?? No chyba ze mi sie pojebalo i Rzeszów obejmuje kazda chatke rolnika, 50 km od miasta na jakims zadupiu jezeli tak to moj blad, zwracam honor [ups zapomnialem, nie ma czego zwracac] Qrwa jakbym cie dziecko spotkal:p USHAUSHAS PS.Z tego co z ludzmi z Romu gadam to przewaznie sie z Ciebie smieja i zapomnialem powiedziec ze masz glos jakby cie wykastrowali;] |
@up
z czego wykastrowali ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08. |