![]() |
Cytuj:
|
|
|
"Comment: I hoped times like those would never come, but
THIS IS SPARTA!" yeyeyeye kurwa, Apr 13 2008, 15:46:47 CEST Killed at Level 188 by Sunze and by Bandaleros ajj ta sparta. ómaró narz wuc lełonjdas :/ |
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=120152
Nie wiem czy to tak ciężko przeglądnąć forum tibia.de ;[ |
Dla przeciętnego Tibijczyka pochodzącego z P(r?)olski jest to bardzo trudne zadanie, w szczególności jeśli ma 13 lat i musi się posłużyć językiem obcym. Wtedy to możesz już zapomnieć ;p
Zdziwił mnie trochę post Viraz'a na tibia.de, i tak się zastanawiam czy to on czy ktoś się podszył, ktoś może mnie oświecić swoją wiedzą? |
co w tym poscie takigo dziwnego?
|
Cytuj:
|
@upup
zdziwiło mnie że Viraz przyznał się oficjalnie do używania bota @up Nie takich ludzi znałem :P, wszystko dla propagandy :) Ok, ok już nie krzyczcie.. ;( |
Cytuj:
Chyba kazdy wiedzial ze my jak i vu uzywa combo bota :p Zreszta tak jest od wojny phyrexian gdy rebirth 1 raz to uzylo combo bota na Baxterze xd |
Na Baxterze nieuzywalismy kombo bota z tego co pamietam to ktos liczyl i potem to juz na hama na*******alismy
|
Cytuj:
Mi sie jednak wydaje ze padl na kombo bocie, rowniez wtedy padl kolo drabinki Royal Faldt @@@@ Edit Wiec zwracam honor, ale i tak pozostaje przy swoim ( uparty ) xD |
tam 1 raz chyba nie padl od combo bota tert!
|
Oczywiście, że mieliśmy combo bota jak Baxter padał w venore, jednak tylko połowa miała go włączonego w czasie akcji.
|
ale to byl inny kombo niz teraz, wtedy to bylo %tasd :P
|
Na tibiaauto ustawialismy na ots combo bota na haslo " exuraa " :D
Gdzies jeszcze mam ten plik zdaje sie. Edit. Tak to wygladalo. W auto responderze trzeba bylo wgrac plik xD Cytuj:
|
Brudna gra sie zaczela:|
|
Cytuj:
|
"Zaplanowac dzialanie, czekac trzy tygodnie patrzac jak wrog expi, wybrac ofiare, przeczekac dalszy tydzien, wypic syrop odwagi, dzialac bezlitosnie kontrolujac (zatakowac w 25 na 8) , a potem isc spac, bo jutro Sztama musi kupic bless - nie ma nic lepszego na swiecie"
co nie hehehehhehehehehehchechehche? |
http://www.***********.com/551218473.html
pozdro niuniu 'siema kurwy' hahaha a pierwszy do s*******ania;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:28. |