![]() |
ahha nie wiem kto to napisal ze widzew dostal wpier**** od motoru haahhaha wez stary sie nei osmieszaj... policja otworzyla wam brame wy wybiegliscie i wy wpier*** dostaliscie , i pare waszych flag tez splonelo! wiec japa ciasno! Tylko Widzew RTS <3 Yebac Yebac Lks!
|
a co byles tam hulsie ?
czy tylko na forum wyczytales co sie dzialo ? mhm |
bylem na meczu! i nie bylo tak jak adasii mowi;p motor ciezko wpier*** dostal! uciekali jak szaleni, a ten jakies farmazony na forum wypisuje i niewiem po co? jak tak nie bylo.
|
Kibice Net Po Hu* Mam Jechac Na Wyjazd Na Forum Napisze Co W Radiu UsŁysze W Kafejce Nikt Nie Da Mi W Ryja!
@up jaki Adasii kur&& to nie ja pisałem :P tylko koles z Motoru ja ofc Wisłoka Dębica & Górnik Zabrze @@ JOSZI'SaM JEST DUCHEM!!! NIE WIDZIAŁEM GO A ONA DO NIEGO MOWILA HAHAHAHHAHAHAH I MYSLALEM ZE MOWI DO SIEBIE HAHAH A JA TAM BYLEM W SKLEPIE I SPRZEDALEM RZECZY HAHAHHHA! |
oka nie bede sie z toba klocil netowy hulsie ; d
ale jakby nie patrzec motor drugi raz dal dupy u siebie |
zaraz kto¶ z forum po policje zadzwoni i będziecie mieli potem PRZEKICHANE 8o
|
hahaha oi oi nie wiecie co mowicie;p
"arc" widziales w necie? czy od kolegow na osiedlu? lapaj filmik http://pl.youtube.com/watch?v=S3NT8l69OtE |
no i co na tym filmiku jest ? gdzie ten konkretny wpierdol ? jest tylko to o czym ja pisalem ; ]
na poczatku widzew przegonil ich i tyle, a pozniej jakiejs specjalnej przewagi w starciach nie widac ; ) chyba ze cos dzialo sie wczesniej za trybunami, ale tego sie nie dowiem |
To już wiemy sk±d Omnadren miał info :-)
|
smiech jest w tym ze motor uciekal u siebie przed kibicami widzewa:) mam takie info ze tam bylem na tym meczu... ale nei uczestniczylem w bojce hoolsow! bylem grzecznym widzem:P
|
Cytuj:
|
A ja dzi¶ )przechwilom) miałem supr przygode
Jeste na ancientach po 2h~włazi lorihen Ja:Hi Lorihen:Exevo gran mas flam You are dead I potem mówi ze mnie szanuje xD |
nie chwale sie tylko mowie? "Polska sie smieje , Motor Ucieka u Siebie" HAHAHA! Tylko Lodzki RTS
|
dobra nie napinaj sie
ja Cie szanuje ale :-) |
Zaraz Szuya powie ze to on wyslal go xD
|
Cytuj:
ale to nie jest 1st i ostatni raz od w-fobii;) |
chce ktos chara za 50 zloty kupic? xD
|
Szuya
On nie mial pojecia ze ja tam bylem ;] Zabil mnie podobno za to ze na ancientach bylem,potem jak mu nobzm zaczalem grozic to zamknal morde i chyba zaczal sie bac,moze pomyslal ze jestem rl nobza? xD |
zostawcie Sargeres'a bo to moj ziomek i go lubie i on tez nie lubi żydzewa więc ł±czmy się w moc anty pedalskiego sojuszu widzewa i ruChu
|
@szuya
z kim sharujesz konto? Czy to piotr? ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |