![]() |
Teraz znów będzie nuda,vision nie wychodzi się lać a triada tylko exp. ;s
|
Cytuj:
|
chciałbym ciebie przeprosić za to ze wyganiałem cię z forum,jestem człowiekiem który ma zasady.Nie mam zwyczaju się kłócić z innymi użytkownikami.;)
|
Własnie skonczyl sie anni w wykonaniu:
[CHAR]Sauronuss[/CHAR] [CHAR]Magiq[/CHAR] [CHAR]Dramarox Karste[/CHAR] [CHAR]Kiyoshiko[/CHAR] All dead:( |
szkoda,ale wierzę ze za drugim podejściem zrobią.
|
skąd wiesz że to orzech robił ani?:>:baby:
|
Cytuj:
|
no co Ty zdajce Ci sie, on tylko prowadzi konkurs "Taniec z Gwiazdami"
Cytuj:
|
A co jezeli jest taka sytuacja, ze druid/sorc od monka jest afk ? Wkoncu bodajze ma mozliwosc byc afk 15 minut. Wpada GM i bedzie kazal tanczyc a on afk to co wtedy ? Nie mowcie ze ban dla obu...
|
Koles jest po prostu pojebany... Nawet tym ktorzy pisali na trade,help i game chatach ze gm to kur** to ten cwok kazdego pobanowal na miesiac! A przeciez najpierw za cos takiego powinien banowac na tydzien.
Koles jest nowy i widac chce sie do kazdego dopierdolic o cos zeby tylko mu bana dac. To chyba pierwszy gm ktory kaze graczom tanczyc (sposob na automessage) ale ciekawe czy ktos dostal bana przez to ze nie umial ,,zatanczyc" XD. |
Cytuj:
|
Borin debilu zamknij sie juz bo cie sluchac nie moge skoro jestes madrzejszy od Gma to dlaczego ty nie dostales tej pozycji ?aaa wiem pomylili sie to ty za niego powinienes byc gmem bo jestes madry !!!! a on jest glupi i sie pomylili wybieraja go chcesz byc madrzejszy od ludzi ktory sie naprawde znaja na tym lepiej od ciebie jezeli by nie wiedzial co robi to nie byl by chyba na tej pozycji ... omigosz wyjdz stad ....
|
Cytuj:
|
chyba cos bedzie sie dzialo
|
Juuz wiem moze ktos sie wypowiedziec kto jest zorientowany czy jakies ob czy co ?
|
Jak vision z tej pulapki wyjdzie to bedzie ŻAL. Wszyscy powinni pasc ;p Gl !
@Nelv Vision zablokowane na srodkowym respie dragow, jezeli aby alianci nie odpuszcza to wszyscy powinni lezec. Stamtad w sumie nie ma ucieczki, chyba ze ima sie poswieci :> |
Ima tez w pulapce ?!!?!?!! :D:DD:D::DD:D:D:D:D Mozesz cos wiecej powiedziec ? :DD:D:D:D:D:D:D
|
Ch.ja.. Vision dalo loga nikt nie padl, nie wiem czy to sciema te wasze battle czy co ;d
|
Ehhh z tego co widze, Ima dał exit a oni go uhali, jak ima zniknął to wszyscy dali loga. Sprytne ;p
|
Jest film? =D
!%#^%^ szkoda ze Ima nie padl .... X(X(X(X(X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |