Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

DarkKZ 27-03-2008 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 1973878)
Dobrze powiedziane, pogadamy po wojnie.

Też mam zamiar zhuncic tych którzy tak bardzo narzekają na FTP a nie pomogli w wojnie ale póki co moge tylko o tym pomarzyć bo JESZCZE war nie wygralismy.:evul:

Jak dla mnie takie narzekanie na PA ze strony ftp jest żałosne skoro kiedy przychodzi co do czego nooby s*******aja do neutralnych gildii, albo co gorsze liżą dupy czlonkom tej gildii która wygrywa war. :evul: I jestem pewny ze kiedy SA wygra, od razu znajda sie wielcy sojusznicy, ktorzy PODCZAS war czaili dupska, bo bali sie o swoje chary:evul:

Ja narzekalem na ftp, ale nie pomoglem w war, bo co mialem zrobic 56 ed?:pi jeszcze wy zaczeliscie bic neutral pl to juz w ogole czego sie spodziewales idioto?Zastanow sie co pisziesz;(

HellFrycek 27-03-2008 09:11

@2up

No ja np.dalej szanuje solara ; > shorty,circa,ho'lu tez ubijali pl i kazdy na ta sral praktycznie ale jak ktos zabije waszego kumpla to juz jest pedalem ktory leje pl.

doskonaly11 27-03-2008 10:07

to ze bili neutral pl to prawda, jakis "team pk" mieli czy tam co i robili sobie wiecej wrogow wiec tez nie jestescie tacy swieci

Solar271 27-03-2008 12:59

Mendolina
@Solar
Myślisz że ktoś od nas poza Bakiem cię jeszcze szanuje? Po twoich akcjach z Barinasami?

A kto szanuje Ciebie? Kazdy gada ze NAB jestes;). I jesli chcialbys naprawde wiedziec mam wielu kumpli tutaj na serwerze mam ich pasy i nawet ci co maja hunta tez mnie lubia bo nie sa tak hamscy jak ty, ciesza sie ze chociaz ja moge normalnie grac - to sie nazywa prawdziwy kolega a nie taki co tylko gada malo robi i dba o wlasna dupe . Widac ze zazdroscisz mi wolnosci :] I ty masz jakies powiazania z tym lizaniem dupy? Ciagle o tym gadacie to jakies zboczenie chyba hehehehe I WYTUMACZ MI KTOS JAK JA LIZE DUPE BARINASOM - odp shaki- Mowisz im gratz level (hahahahaha) slucham twojej opini na temat jak ja lize dupe...:] z checia poczytam

Dawergo 27-03-2008 13:33

@up
Nic do ciebie nie miałem do czasu zabicia wiadra :~ teraz możesz być pewien ze jak wygramy to raczey sobie nie pograsz :S

Solar271 27-03-2008 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1974254)
@up
Nic do ciebie nie miałem do czasu zabicia wiadra :~ teraz możesz być pewien ze jak wygramy to raczey sobie nie pograsz :S

Od straszenia to sa duchy. Najpierw wygraj potem mi mozesz pogrozic ,narazie w DP stoisz. Co do ciebie tez byles mi obojetny a WIADRA ubilem bo nasyal na mnie ftp. Z reszta z Wiadrem to juz wyjasnilismy i to nasz problem:P

Dawergo 27-03-2008 13:53

@up
Pożyjemy zobaczymy :P

@down
Ja tak nie mówie mam ci tylko za złe o wiadra i innych pl ktos tam byl nie pamietam juz kto :P

Solar271 27-03-2008 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1974265)
@up
Pożyjemy zobaczymy :P

:] Trzymam za slowo
A i wyjasnijcie mi jak ja lize dupe Barinasa hmm bo nic im nie daje hmmm nie mowie im YOU ARE THE BEST hmmm nie sponsoruje ani nawet nic nie porzyczam wiec nie wiem...;/

Mendolina 27-03-2008 14:04

@Solar
A ja ci mówię, że padniesz i nie myśl, że Barinasy przyjdą i ci pomogą. I nie wypieraj się tym, że stoję w dp i dlatego nie padniesz ale ja ci mówię, że padniesz :P.

Solar271 27-03-2008 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1974278)
@Solar
A ja ci mówię, że padniesz i nie myśl, że Barinasy przyjdą i ci pomogą. I nie wypieraj się tym, że stoję w dp i dlatego nie padniesz ale ja ci mówię, że padniesz :P.

Ale ja wiem ze ty duzo mowisz ciagle gadasz ale nic nie robisz, lepiej zmien nastawienie i cos zrob a potem gadaj :] wyjdziesz na bardziej blyskotliwego.

Shinhoshu 27-03-2008 14:07

Ee... Nic do was nie mam, ale sadze ze za bardzo kozaczycie...
Niby walczycie o "wolną silvere" a chcecie po wojnie robić to samo co barinasy... W ogóle po co kozaczycie, jak jeszcze nie jest nic pewne... bedzie wam glupio jak SA jednak nie wygra wojny...

@Menda
A barinasy tez pewnie maja liste xDD, caly server po za ftp i friendami xD

Mendolina 27-03-2008 14:11

@up
Nie bój żaby, a co do pa naszego nie porównuj barinasów xD, oni biją większośc bez powodu, a ja mam "listę" kilku osób, którzy padną za swoje :P.

Michalakmee 27-03-2008 14:29

@Solar
Ja to ja a shaka to shaka, wiec nie wiem czemu mowisz ze shaka to ja.To moj rl, on ma swojego chara, a ja swojego.Za te kozaczenie dojade cie bez wzgledu na to kto wygra wojne , tylko znajde troche czasu i okazje.

@Kacperka
Nigdy nic do ciebie nie mialem, ale naprawde zaczynasz za bardzo kozaczyc na forum i probujesz chyba nas wszystkich ze soba poklocic, mam nadzieje ze nie bedziesz juz nic komentowal, chcesz pisac to pisz , tylko juz nie wywoluj nastepnych klotni.

holuu 27-03-2008 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 1974134)
Ja narzekalem na ftp, ale nie pomoglem w war, bo co mialem zrobic 56 ed?:pi jeszcze wy zaczeliscie bic neutral pl to juz w ogole czego sie spodziewales idioto?Zastanow sie co pisziesz;(

Idioto jebany najpierw uwaznie przeczytaj co napisalem a pozniej odpowiadaj ;x Mowilem ze zhunce tych ktorzy nie pomagaja w war a narzekaja na ftp i dlaczego bilem NEUTRAL PL? WLASNIE DLATEGO ZE NIE POMOGLI, zrozumiales juz czy nadal mam tlumaczyc?

DarkKZ 27-03-2008 14:48

@holu
"Też mam zamiar zhuncic tych którzy tak bardzo narzekają na FTP a nie pomogli w wojnie"
No to kurwa napisalem smieciu:D
Co mam zrobic 56 ed?
Btw.z tymi neutral pl to byla inna sprawa chcieliscie kasy i tyle-.-"

HellFrycek 27-03-2008 15:07

56 ed mozna zrobic wiecej niz ci sie zdaje.

DarkKZ 27-03-2008 15:19

@Up
Wiem ile moge zrobic 56 ed.Jak to ktos powiedzial wczesniej nie chcemy 50 lvli bo padaja szybko i fragi sie licza...:]

poreda 27-03-2008 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1974283)
Ale ja wiem ze ty duzo mowisz ciagle gadasz ale nic nie robisz, lepiej zmien nastawienie i cos zrob a potem gadaj :] wyjdziesz na bardziej blyskotliwego.

Jak liżesz dupę?

"hej i can help u ok???? Pls go kill someone!! pls i help!! i give sd for u, u mi bro"

Na tej zasadzie. K,thx,bye~~~~~~

@Destro
Prawda! o.o
@Darkz
Mam 56 lv, i nie padłem ani razu w tej wojnie.
@Sardas
Poraz kolejny ci mówie że nastąpi oblrzymi przełom, który odwróci wszystko.

DarkKZ 27-03-2008 15:33

@Up
Grtaz, ale ja mowie to co ktos tam wczesniej powiedzial:)

Kacperka 27-03-2008 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michalakmee (Post 1974316)
@Solar
@Kacperka
Nigdy nic do ciebie nie mialem, ale naprawde zaczynasz za bardzo kozaczyc na forum i probujesz chyba nas wszystkich ze soba poklocic, mam nadzieje ze nie bedziesz juz nic komentowal, chcesz pisac to pisz , tylko juz nie wywoluj nastepnych klotni.

Moim zdaniem poszla ladna plotka przez kogos tam wymyslona na silverce ze ja probuje wiekszosc zklocic. I sobie taki ktos tam wymyslil(nie wiem kto) i opowiada wszystkim dookola a wy to bierzecie odrazu za cos pewnego.. Podaj mi chociaz w takim razie przyklady z czego wnioskujesz ze probuje was sklocic. Na temat wojny wyrazilem tylko swoje zdanie praktycznie nie obrazajac nikogo. A co do gortiego to jest tylko sprawa pomiedzy mna a gortim wiec nie wiem kogo niby chcialem sklocic...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39.