![]() |
odezwal sie michiniznmcmcmcnmicniznccncnczicmc
wojna trwa |
6 lvl grozi banem help
|
jak sie kupuje chary to fakt mozna dostac na account trading br?
|
Cytuj:
|
Medivh zmien sobie lvl w info bo razi po ocach =f
@topic wojna trwa <ziew> dzisiaj jakis kolo bil kumpla bo stwierdzil ze ten mu kiedys bil cyclopy o.O |
No to poco Ci jakiejs boty elfboty i co tam jeszcze jest? Nie ściągałbyś to nie miałbyś chaka ;]
|
|
Leszczu Dragonbreath
Inhabitant of Arcania Profession: Elite Knight Level: 196 Rebel of the La Revolution (Lechuguitas) Posts: 990 Leaders contact me in game for more details Atm status for Guardian of Beers - hunted Żal .. Brak kaski na wojnie :< :< :< Jestem w Gob i Teraz są Sanki :cup: :cup: |
Cytuj:
|
Szczerze to Nie ;) Tyle że Guild Była Neutral Tylko O Coś tam Poszna na D Lair ;)
|
:cup: Brawo La Revolution :cup:
:cup: !!VIVAT LA REVOLUTION!! :cup: Nielepiej napisac temat : "Inter+Friends and Neutral Guild - Hunted"?? Mniej by wam zajeło wypisywanie wszystkich gildi po kolei , jak niedługo sie to stanie. |
hahahahahahahahahahahaha leszczu huntuje wszystkie low lvl gildie bo tylko z nimi moze dac sobie rade jego noob gildia :)
MuauhUHUHAuhUHaUHauhUHAuhUHAuhAuhAuhAUHUHAUHAUHuhA ale mam z ciebie polew |
Niewiem Czy Lr Myśli Ze Zapłacimy czy co :p Ale Powiem że napewno Nie Ja.. Połowa Od nas Dojdzie Do Inter.. A Co Do Leszcza i Lr są żałośni ...
|
Wow A Czemu Piszesz Wszystkie Pierwsze Literki Z Duzych Liter
wojna trwa |
WoW Pisze jak mi sie podoba ;)
|
ciekawe za co padl fayter mmm?
|
I ja buuu felix ratuj hilfe :(
|
Cytuj:
Zalosny to jestes ty. Btw. Nie szkoda ci tego czasu co przesiadujesz ostatnio przed tibia ? xd Odnosnie Faytera, nie wlasciwy moment w niewlasciwym czasie. |
dzisiaj ujebal mnie jakis pk team ;<
wojna trwa :evul: |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |