![]() |
Moje best solo z beho na chyba 14 lv z 3 ihami nawet niezle poszlo mialem skille po 40 i nawalalem go po 25 z dragon hammera
|
Ja moim Paladynem na 15 lvl zsiekałem z 2 qmplami GS-a - jeden byl sorcem na 50 lvl-u drugi to knight 73 lvl. Stałem 3 kratki od GS-a i nawalałem z łuku - GS padł i dla mnie 244 expa przypadło . Poza tym , tez na 15 lvl-u ubiłem ds-a oraz w podziemiach kolo thais 3 beholdery naraz - bez UHów tylko ze strzał nawalałem - przeżyłem ... mając 9 HP i 6 many :P pamietam ten koszmar do dzis :D Mam jeszcze na tym samym koncie sorca - na innym serwerze (Furora) raz prawie zabiłem afkującego paladyna na 40 lvl-u koło carlin ... ale uciekł :P oraz zsiekałem tylko z różdżki i GFB knighta na 31 lvl-u (ja miałem wtedy 27 lvl ) - chyba miał za mało UHów ze sobą , a w dodatku to on mnie zaczął pierwszy lać (miał bardzo słabe skile - ja przy p secie oraz 22 shieldingu traciłem kolo 10- 15 HP od każdego ciosu). Niestety zmarnowałem na niego okolo 10 run GFB - gdybym miał summonowanego fire devila lub monka mniej bym ich stracil :P
|
Na 42 lvlu na orc fortress zabiłem orka warlorda, 2 orki lidery i 3 zerki naraz :P, a jeśli chodzi o pojedynczego potworka to DL lub Hydra, zależy kto jak uważa, co jest lepsze ;>
|
Demona...w ramach awansu z 99 na 100 :baby:
|
Druid:cup: 18lvl(ciagle rośnie):cup:
Mój best solo to: :cup: dwarf guard:evul: a w drużynie(kumpel zadał jeden cios 9hp)::cup: cyklop:evul: :cup: |
Cytuj:
|
gs :P troche wymeczone, ale jednak :D
|
Ja na solo pokonałem draga na 22 lev ze skilami 56club/53shield z club ringiem best hit 120 z war hamer.
|
a ja..
No chyba orshabaal... joke ;)
a tak serio to gs'a 19 pallem schadzac i wchodzac ;):baby: |
Druidem na 15 lvlu:
-Hunter na zamku kolo Ab z Exura Gran -Orc Berserkera na zamku kolo Ab z 2 UH -Dwarfa Guarda w 2 kopalni z 1 UH Knightem na 8 lvlu(skille 37/34): -Dwarfa Solidera w 2 kopalni Sorcererem na 10 lvlu: -Stalkera na Ghostlandzie -Wild Warriora kolo Goblin Bridge :cup: I`M WINNER |
Druidem na 15 lvlu:
-Hunter na zamku kolo Ab z Exura Gran -Orc Berserkera na zamku kolo Ab z 2 UH -Dwarfa Guarda w 2 kopalni z 1 UH Knightem na 8 lvlu(skille 37/34): -Dwarfa Solidera w 2 kopalni Sorcererem na 10 lvlu: -Stalkera na Ghostlandzie -Wild Warriora kolo Goblin Bridge :cup: I`M WINNER |
Ja zabiłem na 1 lvl rata.:p
Więcej już nie grałem w tibię. |
27 sorkiem zabilem (utamo vita rOOX) bnshee pod thais. Poszlo pare manasow i pare sdkow. Nie dla exp ani loota, tylko dla zabawy. Z tego jedynego polecial b robe !!! :cup: :cup: 8o 8o :cup: :cup:
|
Ja na swoim 27 knighcie wzielem na solo gs'a (skils 60/60),ale uh's to poszło.....:baby:
|
Drag
JA Zabilem draga na 22 lvl Skille 70/70
|
Sorcem (10 lvl) i paladynem (11lvl) zabiłem ds-y (najpierw sorcem a potem palkiem)
Knightem na 10 lvl zabiłem knighta na 21 lvl8o :cup: :D B) :] 8o bo ten 21 knight był moim kumplem noobem i miał skille 31/33 a ja miałem wtedy 37/35:D :D a druidem na 28 lvl zabiłem dragona ;) Klikżądzi!!! |
19 lvl knight skille 61/61 axe. Ubiłem Dragona pod Thais. Poszło 13 uhów hehe:)
|
lipa nie pisze tytułu
móje najlepsze solo to cyclop.Miałem 17 lev knajt i skille 42\38.Miecz fire sword i beho shield[wsumie nie ma sie czym chwalic ale co tam]
jestem nowy więc witam wszystkich PS teraz mam 18 lev |
Narazie moje best solo to orc berserker, bo nie chodze na dragi narazie :P Mój lvl - 25, knight skille 64/63 :P
|
Najleprzy potwor solo na 70 lvlu Demon (bursty+explo).
70 lvl elite skile 84/80 Cu Perm~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |