![]() |
@up
Czyli według Ciebie Lucina fire nie jest neutralnym graczem? |
^
ty ciulu po 1 sprawdzialem sira dragonblade na tibiaring i nie ma na nikim od was fraga, po 2 to kozaki od was spamowali w temacie precika zeby dodac jakis zjebow do listy wiec nie pierdol |
^up
Name: Sir Dragonblade Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 101 World: Azura Residence: Thais Married to: Drant Saran House: Main Street 9b, 2nd floor (Shop) (Thais) is paid until Sep 19 2009 Last login: Sep 10 2009, 20:59:03 CEST Comment: Jul 29 2009, 16:33:54 CEST Killed Xalf at Level 188 unjustified. to zle sprawdzales |
Cytuj:
@Marjola,limehit Nie lubie was juz za to co na tescie zrobiliscie dzisiaj ! Foch ! |
dobra commenta nie zauwazylem i to przyznam sie bez bicia.
|
Cytuj:
|
Koniec wakacji czas ogarnac chara ^^
Yours Waszka |
hahahahahahaahhahahahahah ale wanted ma supporterow ahahahahahaha co to jest dusk hahahahahah lepsze niz def detaliti hahahahahahaha
|
Nie no, ekipa konkretna widze :D
Wzmocnienie potężne 8o |
Wiecej wolnych ujotow ;)
|
Cytuj:
|
lol a czego ty sie po nich spodziewales?Wystarczy spojrzec na takiego sheriona ktory na akcjach cisnie po turkach i po innych membersach wanted haha :D To sa jeszcze dzieci..Wcale mnie to nie dziwi ze zabijaja swoich supporterow i sie z nich nasmiewaja ;] Jeszcze duuzo im brakuje klasy,zeby dorownać wanted.Miejmy nadzieje ze w koncu niektorzy przejrza na oczy
|
Cytuj:
Jeśli nephi to jakimś cudem ogarnie lepiej od wanted to niestety będą paymenty za to , że jesteś dziadkiem kumpla od kiksa. |
Famor hunted, Dusk jest w warze, Bichowsky huj
Tesssz potrafie komus dojebac....(hyh?):evul: |
Duski > Death Detaly
btw @Czekotubka Cytuj:
|
moze def detali z nami ale dla mnie to sa najwieksze ciule jakie sa na azurze, gorsze niz turasy. a eloth powiedz mi co moze zrobic 50 najt na faccu ktory jest memberem dusk? po prostu zenada ;]
|
Cytuj:
@ Bichowsky - jak juz wczesniej wspomnialem,nie wazne jakie maja lvle czy umiejętności.Ważne że stać ich było na odwage żeby postawić się Nephilims i wazne ze mają dobre chęci.I uwierz mi,membersi wanted to doceniają i nikt nie bedzie sie z nich śmiał,wyzywał czy zabijał |
powiedz mi jak oni postawili sie nep~ jak szerion z kims tam zabil pogromce urbexxow, na to czekotuba napisal ze koniec wspolpracy a teraz sa w bbk ? to kozacko sie stawiaja ;]
|
Autodamaged post.
|
poprawka: Zagea pedał:D
Nie wiesz nie pisz! BTW: moze mam najgorsze pvp (nigdy nie twierdzilem ze mam najlepsze) ale nie jestem takim niedopierdolencem jak ty... wiec skoro wolisz miec lepsze pvp to twoj wybor ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |