![]() |
Cytuj:
Wlasnosc to wlasnosc, powinna wrocic do wlasciciela. Tak samo jak polskie majatki na kresach wschodnich zagrabione przez komunistow. |
Cytuj:
Chodzi o to ze przyjeżdżają jakieś żydy i rozgrabiają nasz kraj za naszym przyzwoleniem! I ze przez nich ja i moi koledzy możemy mieć w papierach gdy będziemy się starać o prace "Zawodowe niepełne". Gdyby jeszcze to jacyś Polacy zrobili , to pól biedy ale ze obcy mogą sobie robić co chcą w naszym kraju to już przesada... jestem tym zbulwersowany... porównując to do sytuacji w rodzinie. jak się czujesz gdyby brat zabrał ci pokój za przyzwoleniem rodziców? - kiepsko ,walczysz o swoje. Ale jak beznadziejnie się czujesz gdy to sąsiad którego nie lubisz przychodzi i wprowadza ci się do pokoju a twój rodzice na to pozwalają! to dopiero komedia. |
Zły przykład dałeś, Albi. Jakbyś się czuł, gdyby twój pokój należał prawnie do sąsiada, a ten przychodzi i chce w nim mieszkać.
A jaka to różnica, czy szkoła należy do Żydów, czy do Francuzów? To jest ich, mogą z tym zrobić co chcą, w tych czasach nikogo nie obchodzą inni ludzie w tej kwestii, tym bardziej ludzie waszego pokroju (mówiąc szczerze, postąpiłbym tak samo. Wolałbym budynek / działkę przeznaczyć na pożyteczniejszy cel, niż bandę niewdzięcznych gówniarzy). |
Jesli rodzice sa wlascicielami mieszkania/domu (a tak najczesciej jest) to moga przyjmowac do niego kogo chca.
I nie chodzi tu o to jak sie ktos czuje tylko o zasady. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Pretensje do Rosji, Anglii i USA - to oni ustalali granice a nie my. I niech po odszkodowania idą do Niemców, zobaczymy jak im pójdzie.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
DZIERŻAWA =/= WŁASNOŚĆ |
Cytuj:
Ale z drugiej strony, do kopania rowów nadal potrzebują ludzi, wiec dont worry! Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Matura z angola = lololololololol. Niewidomy by napisał na 90%.
|
Inglisz jest zawsze łatwy :> Chociaż pierwsze słuchanie było chvjowe ;p
|
Angielski za latwy
|
Cytuj:
Podstawa ujdzie, słuchanie jak zwykle trochę niewyraźne, czytanie spoko. Ale rozszerzenie..................... JAPIERDOLĘ, bo inaczej się tego ująć nie da. Kto to nagrywa? Ci ludzie bełkocą a nie mówią, większość strzelałem bo pojedyncze słowa dało się wyłapać... Czytanie... Cóż, zdania po 50 wyrazów rox. |
Rozszerzenie ? Przecież jutro są rozszerzone dopiero oO
|
Cytuj:
|
Terminy są bardzo różne. W niektórych szkołach ludzie wiedzą, co będzie na maturze (patrz. siostra Droma : P).
Mi został jeszcze tylko WOS rozsz jutro. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I jak tam dzisiaj dodatkowe? Zdawał ktoś może podstawkę historii bo chciałbym aby ktoś się wypowiedział czy to też było takie trudne czy mam aż takie braki:D
|
Matma rozszerzona - O Jezu Chryste, a ja myślałem że dobry z matmy jestem..............
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |