![]() |
@all
Stop plx :S @Shinjix Dobra randka nie jest zła :p |
Cytuj:
|
Ja również Cię przepraszam za ten najazd :(
|
Ja Was tez przepraszam ; <
|
A teras wsyscy się: "Tulimy". Coś czuję, że z tego tematu zacznie się robić coś w pokroju fotka.pl, "MaX oCeNKa 4 U :*:*:*".
|
I ja was przepraszam, chociaż nic nie zrobiłem.
Fotki jak fotki, to mój komentarz i będę się tego trzymał, normalni ludzie jakich znam setki. @Vthree: święta racja, a tak wogule to nie tylko w polsce, nie ma brzydkich dziewczyn (zwłaszcza po naszej polskiej wodzie, mineralnej ;) ) |
W ogole WTF ?:D Wszyscy zdrowi... ? Co tu sie tak potulnie zrobilo... ?
|
Może to przez tą pogodę, dziś było poprostu zajefajnie ;),
no i całą energię (również tą złą) wyładowałem na 20km spacerku z psem. |
Na wstępie chciałbym przeprosić wszystkich.
Nie róbcie z tego tematu pieprzonego śmietnika ;) To jest topic do komentowania zdjęć i tego się trzymajmy... Ostatnio mało zdjęć dajecie ;p |
@NerVu
Stfu. Przynajmniej ciekawie jest ostatnio :D |
jak bym dodala jakies to byscie wiecej na to forum nie wchodzili :D
|
Eheheh, masz aż tak niskie mniemanie o sobie?
|
Taaa... Zreszta co tu sie dziwic ^_____^
|
No ja się dziwię, co tu dużo mówić - ładna jesteś.
I napewno nie tylko ja chętnie bym zobaczył więcej twych zdjęć. |
Cytuj:
|
Nie ma kobiet brzydkich. Są tylko takie, które nie wiedzą, że są ładne. ;)
|
Wszyscy zdrowi ? ^________________^ a zresza... Macie :
http://www.fotka.pl/profil/chest13/ buahauaauhauauhauaa |
Radze Ci przestac tak o sobie myslec, bo nie warto bezsensu sie dolowac przez swój wygląd ;] Jak wygladasz tak wygladasz, a wyglad sie nie liczy.
|
@Chesterkaa
Za dużo nie widać na tych zdjęciach, ale nie dołuj się własnymi wymysłami :< Ja się tak dołuję od trzech lat i do dzisiaj nie mogę przestać. Mam niską samoocene, a to wcale nie jest dobre... Popatrz sobie na zdjęcia Billa z Tokio Hotel i pewnie dostrzegniesz to, że jesteś piękna ( Wielbicieli TH przepraszam ) Pamiętaj, że nie szata zdobi człowieka, ale to, co ma w środku - a z tego co widzę, ty jesteś bardzo sympatyczna ;) Pozdrawiam =* PS Śliczny piesek ;p |
"Wyglądasz jak wyglądasz" - a jak wygląda?
"Popatrz sobie na zdjęcia Billa z Tokio Hotel" - po co ma patrzeć na jego zdięcia, może popatrzeć na miliardy innych zdięć i to dostrzec. Piękna - to dóże słowo i praktycznie widziałem (w rl,na fotach,w tv,w radiu ;),) może od 3 do 5 pięknych kobiet. Ale ładna jest napewno - mi się podoba, a ty Ireeth też nie masz się przecież czym dołować. P.S. Piesek też ładny, mam podobnego tylko krótkowłosego. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |