![]() |
Qs
Własnie zaczolem grac i utknolem na jednej misji.
Mam zdobyć jakies składniki dla jakiegoś kucharza i już wszystko mam oprócz jakiegos szaszłyka. Szaszłyk mozna otrzymac od kolekcjonera trzaba sie wymienic za kawałek szablozębego smoczego jaszczura. Nie spodkalem takiego potwora lecz spodkałem żelazozębego smoczego jaszczura i zabilem go juz z 30 razy i ani razu nie wypadła mi potrzebna rzecz :( wiec chyba sa to 2 różne ptwory.Prosze o podanie lokalizacji potwora na którego mam polowac aby wypełnic questa. |
Cytuj:
Misza , lub ktoś inny ,proszę odp na pytanko , gdzie gra najwięcej użytkowników tibia.pl , gdzie najmniej bachorów ( waszym zdaniem , o ile bachory grają w płatne gry :D ) i jakich profesji najwięcej i najmniej na tej kampanii , z góry thx. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak chcesz grać z polakami to ustawiasz dyskryt polski jak z anglikami to angielski. "Bachorów" możesz spotkać wszędzie. Ja mam tylko faction, nie rajcuje mnie gra pve, pykam teraz tylko pvp. Edit: Cytuj:
|
Cytuj:
2. Kupujesz - grasz. Żadnych innych opłat... 3. Tak stojąc w Kamadanie, to myślę, że najwięcej jest chyba warriorów i monków. Najmniej widzę ritków, albo paragonów... @Co do armorów paragonów: Male - gej. Female - yej! |
Cytuj:
|
Aktualnie mam już wszystkie kampanie, na prawie wszystkich mam odblokowane hm orpocz na propie (bo mnie fabula nie pociaga za bardzo, a HM jakos mi bardzo nie potrzeba, odblokuje potem bo i tak jestem przy końcówce). Teraz będe się bawił w farmera - zbieracza rep punktów. ;)
|
Witam, mam jedno pytanko. Mianowicie czy np. jak ja gram w część 1 to mam zupełnie inne tereny niż ci, którzy grają w kolejne i nie mogę się z nimi spotkać "in-game" ?
Pozdrawiam. |
@up
Jeśli ty masz np. Prophecies, a on np. Factions, możecie się spotkać tylko na wyspach PvP, lub w GH. |
Pytanko
Gdzie znajdę w NF jakiegoś bossa z magią ognia? Thx z góry ;)
|
Np TU
Wybierasz nazwę skila i wpisujesz go TU I masz mapke z miejscem bossa. Edit: Link nie działa? www.guildwars.pl i wchodzisz w baza umiejętności i ustawiasz co chcesz, po czym lista skili Ci wyskakuje. |
Cytuj:
@Down No, PvP. Mój błąd. |
Cytuj:
W pve grałem nawet fc przeszłem ale nie spodobało mi się to tak jak pvp i postanowiłem nie kupować nowych części. No i moja gildia jest nastawiona na pvp (jak się dowiedzieli że ja katuje pvp to mnie ofem zrobili ^^) A odblokować skile do pvp można przez kapłana baltazara za ptk. baltazara zdobywane przez walkę w pvp :P w pve oczywiście też odblokować skile można ale za free tylko na początku a potem trzeba płacić (kasą z gry ofk.) |
a tutaj co tak już nic nie piszą :>
Pomniczek:> http://img76.imageshack.us/img76/8437/gw001tp5.jpg Smoczy Jaszczur :) http://img301.imageshack.us/img301/8703/gw002gp5.jpg http://img134.imageshack.us/img134/9987/gw004qu1.jpg jakby to nazwać :> hmm Pucharek :D :> http://img134.imageshack.us/img134/2594/gw005ep8.jpg Powoli powoli ale do przodu ;) gra coraz bardziej mi się podoba coraz fajniejsze efekty stworki itp :D nic tylko siedzieć i grać :D |
Nuda
Ta gra jest niczym w porownywani do wowa nuda x2 :baby:
|
Up
To może nas oświecisz dlaczego? Podaj jakieś argumenty albo się nie wypowiadaj. Proste, nie? |
Cytuj:
@topic: Eee.... no... tak, w sumie to nic więcej nie powiem. xd |
Cytuj:
Chociaż patrząc na liczbę emotów w jego poście, możecie uznać mój za szpan językowy. |
super że sie nagadaliście ale jakoś pod względem pvp grafiki itp wole GW... a tym bardziej jak za WoW masz płacić co miesiąc głupota...:/
|
Cytuj:
@Marchewki Po kiego grzyba wstawiasz takie beznadziejne screeny? Wstawiać to można np. awans na 20 lv, pokonanie Mallyxa etc. Ale takie gówniane screeny z characterem stojącym przy pomniku Grentha nic do tematu nie wniesie :* Co do up, to w końcu wolisz GW dlatego, że ma 'ładniejszą' grafikę, czy dlatego, że nie ma abonamentu? Może i to może odstraszać(mnie też początkowo odstraszało), jednak 40 zł/miesiąc to nie aż taka gigantyczna suma... Ale warto ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |