![]() |
@Pingwin
czyli mint~ bedzie wreszcie wolne :D ;P ? bo mam zamiar wbic 40+/- lvl nadrobic skile do 80/80 albo cos kolo tego i strugac tam kase wlasnei na sca ;)8o |
|
ale zesz szybko walnal :PPP
|
gratz mlvla :]
|
Ładne sski.
Sam gram na Hibernie, może kiedyś pare wstawie ;P. Gz mlvl. |
gratki mlvl za 15 mlvli tez taki pokaze xP
|
Nie ma, bo temat refugi zamknienty xD
|
Hiberna to mój pierwszy świat... I za to jej dziękuje!! :mag: Refugia to mój nowy świat.. Nie zapomne o kumplach z Hiberny :crusader: |
@Pingwin
Mam pytanie ile mf/uh szlo ci na 5 h na mint~ ty poiwinienes wiedziec odemnie lepiej ;) mam zamiar wbic skile 80/80 a wiec z ringiem 84 :axeman: bedzie eq sobie pozycze od kumpli (o tyle dobrze ze ich mam i moge na nich liczyc ;)) a mzoe wogole nie oplaci misie tam expic na 40 lvlu z takimi skilami ? z gory thx za odpowiedz ;) |
Jemu od 0-5 mf na 10 godzin :)
|
@Ever~
tak jak magson powiedzial, czasem nie poszedl zaden manas na 10h, a czasem poszlo pol bp, zalezy jak mino magi beda chcialy bic :) ja ropalem zawsze te 2 przy bramie na wiezyczki, bo mnie wkurzaly :P. jak dobrze bedziesz biegac to nie powinienes tracic prawie wogole mf, a juz na pewno ci sie zwroci za hunt, o to nie musisz sie bac :) |
Dzieki pingwin pomogles mi bardzo :)
a tak wogole to jesli ropne sobie te 2 mino magi na wierzyczki to na dole sie jzu nie zrespia ?? mam nadzieje ze nie bo jedyne co tam moglo by mnei bic to wlasnie one ... :D No i te hlvle bede sobei expil przyjdzie jakis 100+ kozak i bedzie "leave" jak to z reguly bywa ;) |
Cytuj:
|
@Hawaiiek
Ta bo zaczely sie czasy DM i HF czyli non stop woja xDi hunty za free @edit puki co nei bede pisal bez SSa bo jeszcze nam temat zamknal za to ze sobei czat zrobilismy :P |
GZ all
Kilka dni temu wybralismy sie na questa :) http://img154.imageshack.us/img154/9060/forum1ou.jpg |
sam bym poszedlz checia ;/
http://img.photobucket.com/albums/v644/manaj/nuda.jpg A tak btw SELL 7 BP OF HMM (OR CHANGE FOR OTHER RUNES) |
@ Ever~
jakby sie respily to bym ich nie ropal :) btw. zdalem mature, nawet bardzo dobrze :P |
hehe no to gratulacje.
Czekam na 100 lvl. Kiedy wbijesz ? ;) Hiberna to mój pierwszy świat... I za to jej dziękuje!! :mag: Refugia to mój nowy świat.. Nie zapomne o kumplach z Hiberny :crusader: |
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19. |